Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סוויק 2000 ואני מאוד אוהב את הרכב ומאוד מהנה לנהוג בו זורם ונוח מאוד אבל כבר בא לי להחליף לרכב חזק ולא יחנק לי כל כך מהר כי הנהיגה שלי אגרסיבית וכשאני לוחץ קצת יותר ה1.6 נחנק, ובלי שום קשר שיהיה יותר חדיש.

ואני מעוניין ברכב עם נפח מנוע גדול 2.0-2.5 (1.8 גם יהיה בסדר רק אם הוא מפיק מעל 160 כ"ס שאין הרבה כאלה במיוחד בארץ)

חשבתי על ההונדה אקורד אבל אני מאוד לא אוהב את העיצוב עד 07-08 ואני מאוד אוהב את 08 והלאה אבל המחיר קופץ.

רציתי את ההאקורד 2.4 עם 200 כ"ס והבנתי שהוא שוטה דלק אבל אני מעדיף איכות נהיגה על דלק.

יש גם את הסיאט לאון 1.8 160 כ"ס אבל אני לא יודע אם הוא אמין מפחיד אותי סיאט.

מקווה שאני מובן כי התפזרתי קצת....תודה מראש..

פורסם

מדבריך אני מבין שאתה מחפש הרבה כח אך גם אוהב מכוניות סאלון/סדאן ולא אכפת לך צריכת הדלק.

הרשה להציע את הקאדילק CTS משנים 2008/9 בתקציב שלך תוכל לרכוש כזאת עם מנוע 2.8 V6 עם 210 כ"ס - שייתן לך יופי של ביצועים עם צליל נהדר של מנוע משושה צילינדרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...