Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! :lol:

אני חדש פה קראתי הרבה פרסומים ומצאתי פה הרבה אנשים שמבינים עיניין

מה דעתכם על הרכבים ? מה היתרונות חסרונות לגביהם ? מבחינת ביצועים הן כמעט אותו דבר אותו מנוע מה עם טיפולים ? ומה לגבי הגיר DSG שמעתי שהוא די בעייתי כמה זה נכון וכמה הנזקים צפויים לעלות ?

כל מידע שאפשר לשפוך על הרכבים יתקבל בברכה! המון תודה לעונים!!

פורסם

זה תלוי מבחינת מראה האיביזה ניקאית מודרנית יותר, אבל מאחור המרווח בפאביה עדיף, גם איכות חומרים.

מכנית הם זהות אם כי קח בחשבון שהגיר לא נחשב לשיא האמינות, היו גם בעיות עם השרדרת תיזמון בהתחלה לכם תבדוק שהיה ריקול, האמת הייתי לוקח רכבים אחרין אמינים יותר במידה ואתה לא נעול עליהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מחזיק בבעלותי את הפאביה 1.4 (אטמוספרית) ידנית שנת 2011. איכות החומרים לא רעה אך מרגישה מעט קשיחה וקרה.

באיביזה נראה קצת יותר זוהר, אך איכות החומרים נמוכה יותר לדעתי.

אני מסכים עם yulianx - אם אתה שוקל שילוב של מנוע TSI ו-DSG הייתי מוותר. קח את האטמוספרי עם גיר רגיל ותעשה חיים :)

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

מה לגבי הtsi וגיר ידני ? מה דעתכם גם על יונדאי i25 1.4 ? ברמת העיקרון אני פתוח להצעות כל עוד זה עונה על הצרכים שלי רכב שניראה טוב עם תא מטען די גדול ודי חזק שאני יוכל לנסוע איתו גם רכב מלא ושיסחוב פשוט זה הרכב היחידי שהולך להיות לנו במשפחה ואני בן 19 סך הכל אז אני מנסה שזה יענה גם על הצרכים שלי וגם של המשפחה

פורסם

היונדאי אמינה, אך כדאי לקחת עם מנוע 1.6,ה1.4 מרגיש עצל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...