Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אחרי בירורים רבים והרבה עזרה ממכם החלטנו לרכוש הונדה סיוויק שנתון 07-08.

התלבטות אחרונה הוא אם זה יהיה הסדאן או ההאצ'בק.

מבחינה חיצונית אני וגם אישתי אוהבים יותר את ההאצ'בק.

נוכל להסתדר עם תא האחסון הקטן יותר. וגם שהוא נוחה יותר למציאת חנייה בכל יום.

ההתלבטות הוא מבחינת הגיר . ההאצ'בק מגיע עם גיר רובוטי והסדאן עם אוטומט.

אנחנו מבינים בזה פחות והמידע ברשת לגבי דגמים האלה לא רבה.

מה אתם אומרים ? הרובוטי לא מספיק טובה כמו האוטומט ולכן החליפו כבר בדגם 09 בהצ'בק גם לאוטומט?

זה משהו שיפריע לנו בנסיעה יומיומית ונשים לב אליו? יש הבדלים אחרים חוץ משיטת העברת ההילוכים?

נשמח לעזרתכם

תודה

מני

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי היתה את אותה התלבטות ובסוף קניתי סדאן אוטומטית בגלל הגיר הרובוטי. רכב מעולה ומאוד נהניתי ממנו ומכרתי אותו בצער רב!!! הצטערתי שלא קניתי האצ'בק ידנית כי פשוט לא מצאתי ואיך שקניתי ישר פרסמו כמה האצ'בק למכירה.

אבל הסדאן מעולה הגיר מאוד נעים הרכב שקט והנסיעה ממש נעימה למשפחה.

פורסם

קניתי לפני חודשיים סיוויק סדאן 2007

אני מרוצה מהאוטו, מאוד נוח ומרווח והאוטו זריז וסוחב כמו שצריך

הדבר היחידי שציפיתי ליותר זה צריכת הדלק

בשני התדלוקים האחרונים יצא לי 1 ל- 8 במשולב אבל אני נוסע 90% בתוך העיר

מה שמוזר זה שקניתי אותה המחשב הראה צריכה של 1 ל-12 לפי 40,000 קילומטר אחרונים שהבעלים הקודמים עשה.

אני לא מצליח לגרד את הנתונים האלה. נראה לי שהרובוטית יותר חסכונית אבל אני לא יודע איך היא מבחינת התנהגות.

פורסם
לי היתה את אותה התלבטות ובסוף קניתי סדאן אוטומטית בגלל הגיר הרובוטי. רכב מעולה ומאוד נהניתי ממנו ומכרתי אותו בצער רב!!! הצטערתי שלא קניתי האצ'בק ידנית כי פשוט לא מצאתי ואיך שקניתי ישר פרסמו כמה האצ'בק למכירה.

אבל הסדאן מעולה הגיר מאוד נעים הרכב שקט והנסיעה ממש נעימה למשפחה.

נהגתי על הידני והוא תענוג עבור הנהג למי שרוצה הנאה תוך כדי נהיגה להבדיל האוטומט שסרסו אותו מבחינת כל הרגשה ספורטיבית אולי כדי לשנות את השם שנדבק לדגם בתחילת דרכו

פורסם
קניתי לפני חודשיים סיוויק סדאן 2007

אני מרוצה מהאוטו, מאוד נוח ומרווח והאוטו זריז וסוחב כמו שצריך

הדבר היחידי שציפיתי ליותר זה צריכת הדלק

בשני התדלוקים האחרונים יצא לי 1 ל- 8 במשולב אבל אני נוסע 90% בתוך העיר

מה שמוזר זה שקניתי אותה המחשב הראה צריכה של 1 ל-12 לפי 40,000 קילומטר אחרונים שהבעלים הקודמים עשה.

אני לא מצליח לגרד את הנתונים האלה. נראה לי שהרובוטית יותר חסכונית אבל אני לא יודע איך היא מבחינת התנהגות.

מעניין מה שאתה אומר, 90% מהנסיעות שלי יהיו גם בירושלים ופקקי בוקר.

בממצוע של כל אלה שפרסמו וקראתי הוא באזור 12-13 במשולב,

אגב כמה היא עלתה לך?

תתחדש

פורסם

תודה

שילמתי יקר, היא עלתה לי 53K לפי מחירון משוקלל והמוכר לא רצה להוריד שקל

אבל הרכב במצב חדש ועבר רק 46000 ק"מ (קניתי ממשהו מבוגר ששמר על הרכב)

שים לב שארץ היצור של שנת 2008 היא טורקיה לעומת 2007 שיוצר ביפן

לא יודע אם זה משנה הרבה אבל איכות ההרכבה ברכב שלי פנומנלית, הכל נראה חדש ואין שום קרקושים.

לגבי צריכת הדלק קשה לי להאמין שתגיע ל 12-13 במשולב אם אתה נוסע 90% בעיר.

בכל זאת מדובר על מנוע 1.8 רגיל עם גיר אוטמט.

פורסם

קשה למצא שנתונים אלה מיד ראשונה ושמורה , אני גם מחפש כזאת בתור ברירת מחדל

כל המכוניות משנתון 06-07 הם תוצרת יפן?

פורסם (נערך)

עם סבלנות אין בעיה למצוא. לא מדובר באיזה רכב נדיר פשוט צריך לחפש רכב שמור עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת.

עם סבלנות מוצאים הכל.

אגב יד ראשונה וק"מ נמוך לא מבטיח אמינות ולא מבטיח שהרכב טוב כי:

א) יכול להיות שהק"מ מזוייף.

ב) יכול להיות שהק"מ אמיתי אבל הרכב לא עבר טיפולים בזמן, או בכלל לא.

ג) יכול להיות שהרכב שמור מכאנית וחיצונית אבל קרעו לו את הצורה ושחטו אותו.

ד) יכול להיות שהרכב עבר תאונה קשה או שאפילו תאונה קלה עם מכה בקצה שלדה ואז קשה למכור.

עריכה: אגב, כדאי לחפש את גרסת ES ולא להתפשר על LS במיוחד אם אתה מסיע ילדים באוטו מכיוון שיש לה פחות כריות אויר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תודה על ההערה אכן הילדים נושאים איתי בכל יום.

על א-ב-ג-ד זה דברים שבדיקת מוסך לפני הקניה יכול לאמת אותם. לא כך?

פורסם

להעדיף רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת, הולך איתו ביחד למוסך ורואה באמת שהרכב טופל לפי הוראות יצרן ולא דילגו על טיפולים, שיש עקביות בק"מ...זה יכול לתת לך הערכה שהרכב טופל כראוי ולא נגעו בק"מ.

בנוגע לתאונה - שואל את בעל הרכב ומבקש ממנו לפני שנכנסים לבדיקה במכון בדיקה ותשלם 500-600 ש"ח שאם היתה מכה לרכב שיתן לך לראות דו"ח שמאי ולראות כמה ירידת ערך נקבעה (קח בחשבון שירידת הערך של המשאים שהביטוח קובעים נמוכה בהרבה מהמשמעות המסחרית בשוק).

• תוכן חדש...