Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2001 עם 450 א' ק"מ- יש עתיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו הוא עשה בעיות?

אמרת שהרכב אמור להיות רכב משני, כמה קילומטרים הוא אמור לעבור?

לדעתי אם בתור רכב משני הוא לא אמור לנסוע הרבה, הייתי משאיר. אז מה אם צריך להחליף טיימינג ורדיאטור? כול החלפה של רכב תעלה לך הרבה יותר מזה בוודאות.

פורסם

עכשיו הרכב תקין. כל יום יכולה להגיע תקלה משביתה, וההשקעה שלו ברכב תרד לטמיון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא "השקעה".

זה תחזוקה שצריך לבצע בכל רכב. חלק מעלות אחזקת רכב שנתית.

כמובן בגבולות ההגיון, להגדיר סכום מסויים אותו לא עוברים.

ואם יש תקיון שעובר את הסכום אז זהו, להחליף. ולא להמשיך לנסוע ברכב ללא מזגן, לא מטופל, לסחוט עד הטיפה האחרונה עד שלא יניע יותר.

כל עוד הרכב על הכביש הוא צריך להיות מתוחזק ברמה טובה, לא משנה הק"מ או שווי הרכב.

פורסם (נערך)

אל תחשוש ממכירת הרכב, ואל תחשוש מאחזקת הרכב.

בקשר למכירה- למה אתה מוטרד מרוכש שיבוא וידרוש היסטוריית טיפולים, התחייבות על מצב שלדה ולקיחת האוטו לבדיקה?

מי הליצן שישלם 500 שקל על בדיקת רכב ששווה 2500 שח?

בדרך כלל מי שקונה רכב כזה בא לבד/עם חבר, מסתכל על האוטו 10דקות ולוקח.

בקשר לאחזקה- תמשיך לעשות טיפולים שוטפים ואני מאמין שאפשר לעשות איתו גם עוד 50000 עם הוצאות סבירות, טיפולי שמנים/פילטרים/טיימינג וזהו.

בוקי צודק, כל עוד הוא משרת אותך נאמנה-תשאיר אותו ותהנה ממנו. הציריות ושאר החלקים אמנם מתבלים, אך לא יודעים כמה כתוב בקילומטראז' ונבהלים מזה.

ילך מנוע/גיר? תמכור לפירוק.

עד אז? תמשיך להינות מהאוטו.

נ.ב יש לאחי הקטן אימפרזה 1997 1.6 עם 250000 קמ עדין נוסעת אחלה, המון נסיעות בינעירוניות, כבר יותר מ50-100 אלף קמ בלי בעיות. רק טיפולים שוטפים.

נ.ב2- אם תרצה עזרה בטיפולים השוטפים (שמן מנוע/גיר/הגה, פילטר שמן/דלק/אוויר, ניקוי מערכת קירור והחלפת נוזל קירור) אני יותר מאשמח לעזור לך. סובארו כאלה זה הבייבי שלי.

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

מי שמחזיק רכב ששווה 4,000 שקל ומנסה למכור לא רכב תקין. כך שלהמליץ על קסארה זה לא חכם.

שקנינו אני ואח שלי 106 ב-4,000 שקל, שהיה חצי מהמחירון שלה חשבנו שזו היתה מציאה. אך כדי להביא אותה למצב של אמינות ובטיחות יחסית לנסיעה בינעירונית זה עלה עוד קרוב ל-4,000 וגם זה בזכות קומבינות.

אני למדתי משהו, וזה מנסיון עבר - לא מוכרים סתם רכב ישן. בדרך כלל זה בגלל שיש תקלה שלא מרגישים ששווה לתקן אותה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני אכן קונה רכב יחסית חדש (2009-2010) ב-40 א' שקל, אך הוא ישמש כרכב ראשון.

ההתלבטות היא אם להשאיר את הסובארו כרכב שני במצבו הנוכחי/לאחר תיקון כללי, או למכור אותו ולקנות רכב חדש (כאשר התקציב לרכב זה יהיה 7-10 א' שקל).

כרכב שני להערכתי לא יעבור את ה-6000 בשנה.

הרכב די אמין, להוציא את הטיפולים שמניתי בתחילת השרשור- הוא לא עושה בעיות (כמובן שיש לו את הבעיות המובנות- ארוך, זולל דלק, בטוח בהתחשב בכך שישמש מעתה כרכב שני לנוסע בודד ורק לנסיעות עירוניות).

אני כנראה אשאיר אותו, לאחר שאטפל בו בסיוע כנופיית הטיפולים.

תודה לכולם!

פורסם

ועל איזה רכב חשבת ב7-10K ש"ח?

כי אני בספק אם תמצא רכב אמין יותר בתקציב הזה.

עכשיו כשאני חשוב על זה, מכרתי לפני שנה בערך פיאסטה שנת 2000, רכב פשוט, חסכוני ודי אמין (לדעתי הבעיה הכי רצינית שלו היתה כוייל הצתה שהוחלף, סיפור של 300 ש"ח). היה אצלי 4 שנים, אני מאמין שעכשיו הוא עולה 4-5K.

יש שיחלקו עלי, אבל לדעתי, בתור רכב שני, תעלה קצת את התקציב ותוכל לרכוש דיהטסו סיריון שנת 2003-2004 במצב סביר.

ותמיד תוכל להיעזר בנו לטיפולים.

שלומי

• תוכן חדש...