Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים לשנה, תקציב 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים האלו זה מהתקופות הפחות מוצלחות שלהן.

לגמרי עדיף מקסימה, אם אני אמצא משהו ראוי.

לחילופין, אם יונדאי, תמיד חיבבתי את האלנטרה. יש גם גרסאות מאובזרות עם מנוע 2.0

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא קאמרי? בחיפוש זריז מצאתי קאמרי 2004, מנוע 2.4, עם לא הרבה קילומטרים, ובדיוק בתקציב שלך. ויש עוד כמה מתאימות.

יש לך גם את המאליבו, בקלות אתה לוקח שנתון 2007 פחות או יותר וזה בתקציב שלך.

בדקת וולוו למיניהם? יש לא מעט.

פורסם

המג'נטיס / סונטה יהיו משנת 2008 וישאירו לך עודף בכיס. לרוב הן יהיו עם ק"מ נמוך.

מאקסימה תהיה גג עד 2004, ועד כמה שאני חושב שהיא עדיפה על הקוריאניות, עדיין יש מבחר גדול מאוד של קוריאניות.

יש גם כזה: https://switch.co.il/cars/chevrolet/malibu/2010/6456.html

וכזה: https://switch.co.il/cars/subaru/b4/2008/4594.html

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב שדווקא שברולט מאליבו 2006-7 יכול להתאים,הוא נוח ואמין ולא צורך כלכך הרבה דלק ואם רוב הנסיעות הן בבינעורוני אז זו אופציה לא רעה ביכלל.

פורסם

לא ציינתי, אבל יש 2 יצרנים שהסיכוי שארכוש מהם משהו אפסי - טויוטה ומאזדה.

דיסקו וטורבו - המאליבו שנכנסת בתקציב היא הדגם הקודם וגם הוא פלופ. מכוער ומשעמם.

דווקא ראיתי בסוויטץ' איזו ג'טה מכוסחת חיצונית שרוצים עליה 35 אלף... אבל שוב ג'טה?

עריכה: לא חייב מכונית מנהלים. פשוט שיהיה רכב "מפנק".

207 נגיד הייתה יכולה להיות אחלה אופציה, אבל ניסיון עבר בעייתי מוריד גם אותה (של חבר פשוט החלה בהליך פירוק מהיר אחרי 4 שנים ו-100K ק"מ).

פורסם

אני ממליץ לך בכל זאת לבדוק את הפריוס, אני הופתעתי.

גם C5 2 ליטר -2009 יכולה להיות מעניינת, המחירים מצחיקים אבל כל עניין האמינות הוא בגדר נעלם.

לגבי הקוראניות שהוצעו כאן, לדעתי סובארו B4 משנתונים דומים היא מכונית הרבה יותר טובה. מה שכן צריך לשכוח מחיסכון בדלק.

פורסם

רכב מאובזר, מהנה לנהיגה, לא ישן מדי, 35K - אתה יודע מה מגיע עכשיו כן..? ;)

אפשר לשאול למה טויוטה ומזדה נפסלות על הסף? דווקא הקאמרי נשמעת ממש מתאימה לדרישות שלך, מלבד הסמל - לא?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוריאו - לא מסוגל להתרגל לגיר רובוטי חד מצמדי וגם אני מעדיף רכב נפוץ, ככה לא צריך להפוך עולמות בשביל למצוא אקמזפלר.

בקשר לפסילות - אין פה הגיון, פשוט לא אוהב. אלו 2 היצרנים היחידים שפשוט מעוררים אצלי אנטיגוניזם כבד. על השאר אני מוכן לדון כל מקרה לגופו

פורסם

תכניס למשוואה ביואיק לה קרוס, הייתי באותה מחשבה כמו שלך לפני מס שנים, היא היתה הבחירה והוספתי מערכת גז, 1:16-17 צריכה

זה נכון

פורסם

מעדכן - מצאתי רכב מעניין בטריידמוביל.

על הנייר נתונים טובים - מתקשר למוקד - המוקדנית אומרת לי מחירון 41. אנחנו לא דורשים מחירון. תבוא לסניף, נדבר.

אומר לה שהמחירון הוא לא 41 (יבש 33.5, משוקלל 37) אבל ניחא, כמה מבקשים, שלא נבזבז לשנינו זמן ועצבים.

בקיצור, דו שיח של חרשים, היא טוענת שהנציג בסניף מכיר את כל הפרטים על הרכב, אני טוען שאם הרכב לא הגיע אליהם עדיין אז הוא לא יודע יותר מהמוקדנית.

תלך לסניף - לא רוצה - תלך לסניף - לא רוצה.

בסוף הלכתי [emoji85]

בקיצור - אין מחשבים בסניף, עשה טלפון לבדוק לי. הם מבקשים 42 (ת׳אכלס, אמרה שהם לא מבקשים מחירון, לא אמרה שמבקשים מתחת [emoji48])

אפשר אם אני רציני לסגור, אולי, ב36.

אם אני רוצה שיביאו לי את הרכב אני שם מקדמה 1000₪ שתוחזר רק אם יש פגיעת שלדה או פגם רציני בבדיקה במנוע.

אם סתם הרכב לא נראה לי, אין החזר.

אמרתי לו שאני ממש לא מתכוון לשלם להם 1000₪ עבור הזכות לראות את הרכב.

אז אמר, טוב - תביא 500₪.

נפרדנו כידידים.

כרגע אחכה שהרכב ייכנס למלאי, אם אף אחד לא יקנה אותו אז אגיע לסניף הרלוונטי לראות.

• תוכן חדש...