Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים לשנה, תקציב 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, זה מה שהסוכן אמר לי בבירור - אם אתה לא רוצה וזה לא עקב פגיעת שלדה או תקלה חמורה במנוע. הלך הכסף. לא יוחזר.

לפחות בקטע הזה היה הוגן.

בנוסף, אני מעדיף במקרים כאלו להיות חכם ולא צודק ולא להיכנס לכל מיני פינות שאני יודע מראש שאני לא רוצה להיות בהם.

הרכב הזה לא שווה לי את העצבים שאני אקבל שלא ירצו להחזיר לי את המקדמה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

^ צודק לחלוטין.

שאלה כללית - האם המעבר בסוכנות הוא באמת כזה הכרחי?

מהנסיון (הדל) שלי עם כמה סוכנויות, הסחורה היתה ירודה יחסית למחיר הנדרש (כאשר אני משווה לאקזמפלרים פרטיים מקבילים שראיתי), וזה בלי להכנס למי יודע איזה חתולים נמצאים באילו שקים... :/

כשאני חיפשתי רכב עבור חבר (היו מס' רחב של דגמים פוטנציאליים) - אחרי 3 סוכנויות שונות, עם 0 רכבים פוטנציאליים מבחינת יחס מחיר/תמורה נדרש, מיציתי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...