ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אופל אסטרה שנת 97', נפח מנוע 1600. אם למישהו מלבד החוות דעת יש מפרט טכני זה יהיה מעולה.
הודעה אחרונה מאת motorican, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 618 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש ג'יפ לאישתי שתוכל לנסוע איתו בעיקר מהבית לרכבת, הסיבה שאני מחפש ג'יפ היא נוחות החניה ברכבת וגם בעתיד הלא רחוק אני מעוניין לטפל ולשפץ אותו בעצמי בתקווה שנוכל לצאת איתו לטיולים בסופ"ש. אני מודע שבתקציב שלי אין הרבה מציאות, לכן חשוב לי בעיקר אמינות מכאנית ובכל השאר אוכל כבר לדאוג בעצמי עם הזמן. התקציב הוא כ20K גג כולל כסף לישור קו של הרכב. חשבתי על יונדאי גאלופר\איסוזו טרופר\ניסאן טראנו או אולי עם קצת מזל גם אולי פאג'רו. בנוסף ראיתי גם לאנד רובר דיסקברי 1 שנת 94, מה דעתכם? אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת erezgur, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש FORD FOCUS מחברת ליסינג. בטופס הבדיקה מקומפיוטסט שקיבלתי מחברת הליסינג נראה שלא היו בעיות כלל מלבד בעיות מרכב זניחות (עיקומי ופח וכו') החלטתי לקחת את הרכב לבדיקה משלי - מצורף טופס בדיקה שהומצא ע"י קומפיוטסט אחרי בדיקה שלי באור יהודה לעיונכם: * האם מעיכה בגג היא "שובר עסקה" * הספק המנוע כפי שמוגדר ע"י היצרן הינו 125 כ"ס אבל בפועל בבדיקה התקבלו 98 כ"ס , והבודק הסביר לי שעליי לשלוח הרכב לטיפול מנוע + החלפת רצועה בשביל לקבל עוד 4 כ"ס בערך (כ3 אחוז). אך למרות כל זאת הסביר כי הנפל הוא גדול. האם זו בעיה רצינית? * חוץ מזה בכל הנוגע לתיבת ההילוכים - באור יהודה לא מתחייבים כי אין להם המיכשור המתאים. בחברת הליסי…
הודעה אחרונה מאת teac50, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 579 צפיות
שלום לכולם,אשמח לעזרה בנוגע לרכישת רכב יד שנייה בתקציב של בין 70K ל85K, עדיפות לג'יפ מרווח ומפנק, מקבל אחזקה לפי צריכה מהעבודה (עד 25K בשנה), ברכב צריכות להיכנס 2 כסאות תינוק + עגלה, מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות, כרגע יש בבית 2 פורד פוקוס 2008 (1 מנוע 2000 דגם מפואר ו1 1.6 הרגיל). מה אתם חושבים על פורד אדג' 2008-2009?תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 924 צפיות
אז ככה, אחרי שבפוסט הקודם שפרסמתי פה לפני מספר ימים עשיתם לי קצת סדר בראש (ובאמת התפלאתי לטובה מהפורום. יפה שיש גם משהו איכותי גם בארץ בפורומי מכוניות) והגעתי בסוף לשני דגמי מכוניות שהם כרגע מה שנראה לי הכי מתאים בשבילי אני צריך את הרכב שיהיה לי לעבודה ביום יום, כמו כן אני רוצה שהאוטו כן יעלה עליות כמו שצריך (110 כ"ס ומעלה) ולנסיעות מחוץ לעיר פעם בשבוע פלוס מינוס השאלה שלי היא מה ההבדלים הממשיים בין המכוניות, לא מבחינת מפרט טכני אלא יותר מבחינת אמינות, נוחות, תחזוקה. כי ידוע לי שלמשל לhgt יש קצת מחלות, ורציתי לדעת אם כדאי באמת לקנות אותה (הרי היא בת מינימום 12) ואם יש לכם עוד הצעות למכוניות שיעזרו לי באזור הסכום של hgt, ואפילו מוכן להעלות לסכום של 30k ואולי טיפה י…
הודעה אחרונה מאת Dvir11, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 644 צפיות
אני במגרש טרייד מוביל ומחפש רכב משפחתי אמין מאד (שלא יראה מוסך השאר פחות חשוב לי) הציעו לי יונדאי מטריקס 2009 עשתה 88 אלף קילומטר. יד שניה ב40 אלף שקל (כמובן שאתמקח ) מה את מכירים על הדגם הזה? באופן כללי ממליצים על העיסקה? ביד 2 ובאינטרנט לא מצאתי בכלל את הרכב
הודעה אחרונה מאת falcon1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ליסינג פרטי/ מאזדה3 האצבק 1.5. הבנתי שהיא לא הכי מהירה אך ממה שקראתי לשימושם יומיומיים היא בסדר . מתלבט בנוגע לבחירת הצבע ולכן מתייעץ . אם היה מדובר בדגם אם גלגלי המגנזיום הבחירה הייתה קלה יותר : ואלו האופציות : לבן פנינה,כסף אפרפר,שחור,אפור מטאור,כחול רפלקס,כחול קריסטל כהה,טיטניום. אשמח לעזרה .
הודעה אחרונה מאת falcon1, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש רכב, ידני, ומצאתי את הפולו יאנג 1.4 3 דלתות, אבל הוא נראה חלש מצד שני מצאתי גם פולו GTI, גם 3 דלתות ונראה פי כמה וכמה יותר חזק. הבעיה היא שיש ממש קצת ביד 2, כשהשנה הכי חדשה היא 2007 ומבקשים עליה 52,000 (יש גם 2008 אבל אין מחיר) http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=34&arrSubModelID=309&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=18900%2C18855%2C18856&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info= אז כנראה שבגלל שאין הרבה רכבים כאלה, הם מבקשים מחיר מופקע יש לכם עוד הצעות בסגנון?
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן... עקב תקציב מוגבל של 45-50 אלף ש"ח לרכישת הרכב הבא שלי... ועם חלום שאני לא מוכן להפרד ממנו אני מעוניין לרכוש את אחד הרכבים האילו אם היה לי סכום אחר הייתי רוכש שנה גבוהה יותר אבל אין לי ואילו השנים שהתקציב שלי מאפשר לי לרכוש לכן אשאל איזה רכב לדעתכם עדיף מהבחינות הבאה 1. איכות נהיגה 2. אמינות 3. תחזוקת הרכב 4. מכירה כשארצה להחליף ( בערך בעוד כשנתיים עד שלוש שנים ) חשוב לי לציין שאין לי בעיה אם הרכב יהיה גיר רגיל או אוטומט תלוי ברכב עוד פרט שחשוב לי לציין זה יהיה הרכב העיקרי שלי לא יהיה לי רכב אחר לכן אמינות הרכב וחוויית הנהיגה שלו חשובים לי אמון וכמובן תחזוקה אין לי את הכסף להכנס כל חודש למוסך התקציב כולל קניה וישור קו אם ואצטרך מק…
הודעה אחרונה מאת zx12r, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני קראתי במשרד הרישוי שכשהרכב משועבד אי אפשר להעביר אותו בעלות, עכשיו השאלה הנשאלת- למה דואר ישראל מציע שרות של בדיקת שיעבוד? הרי אם הרכב משועבד פשוט המחשב לא ייתן להעביר בעלות, האם אני מפספס משהו?
הודעה אחרונה מאת chelsky26, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר מחפש רכב שישרת אותו למרחק של 80 ק"מ ביום, נסיעות בין עירוניות דגש על חסכוניות ואמינות, "לשים דלק ולנסוע" תקציב של 40 עם אפשרות חריגה של 5-10 אלף למשהו שיצדיק את זה. הכיוון כרגע הוא ג'אז דור ראשון שנת 2008 תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
-
שלום, אני מגיע מבית שבו גם כבדיחה לא נוהגים לספר שקנית רכב תוצרת צרפת, אך לאחר זמן רב שאני מחפש רכב ראיתי שאני כל הזמן נמנע מרכבים תוצרת צרפת שמחירם משמעותית יותר זול ולא פעם לפחות על הנייר ניראים בעלי נתונים טובים מאוד. חשבתי בהתחלה לרכוש לעצמי רכב מיני אך זה התגלה כיותר קשה ממה שחבתי, כל הרכבים שמצאתי מצבם היה גרוע ביותר. (סהכ הגעתי עם תקציב לא רע לדעתי, 45-50 אלף לרכב משנתון החל מ-2013) התחלתי לברר וראיתי שיש רנו קליאו שנתונים 2012 שנמכרים בסכומים די דומים עם מנועים קטנים 1200. מה דעתכם על הרכב הספציפי הזה ובכללי מה אתם חושבים על רכבים תוצרת צרפת? מה שנאמר עליהם בעבר עדיין נכון? בברכה, רן
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש לאבא שלי רכב עבודה זול ככל הניתן ומצד שני אמין ככל הניתן. לכן הגעתי לרנו קנגו. עכשיו הבעיה שאני מעדיף בשבילו רכב אוטומט כי הגיל עושה את שלו ורכב ידני קצת מקשה עליו אבל מצד שני ראיתי שכל הדיזלים הם ידניים בלבד. השאלה שלי האם הבנזין האוטומטים ממש גרועים ולא חסכוניים או שהם סבירים ואפשר לעבוד איתם? אין לי בעיה שיצרוך קצת יותר דלק זה מתגמד ב"איכות" הנסיעה של האוטומט לעומת הגיר הרגיל. מה אתם אומרים? אגב מדובר בתקציב של כ-12 אלף ש"ח פחות או יותר וראיתי רכבים בשנתונים מ2003 ועד ל2008 בנזין אוטומט עם 165K ק"מ.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 824 צפיות
אהלן, קרוב משפחה שלי מחפש מחליפה לרכב של אישתו (רכב יחיד בבית, הוא מסתדר עם הרכבת). התקציב הוא כ55,000 עם גמישות קלה הרצון הוא שנתון 2010 ומעלה כאשר רוצים להימנע מליסינג או ק"מ גבוה. הדרישות מהרכב הן בטיחות גבוהה מאד ואמינות טובה, יש העדפה להאצ'בק, גיר אוטומטי. כרגע מה שבראש: I30 2011\סיד מאזדה 3 2010 לנסר ספורטבק 2010-11 B3 2011 עוד אפשרויות הן I20, מאזדה2. יש לכם מה להוסיף? ממה להתרחק? עוד ראיונות לסופרמיני מרווחת? לא מעוניין בגיר רובוטי, לא מעוניין בVAG וגם לא בAL4.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 771 צפיות
עם 18000 ק'מ עם הנחה משמעותית כולל טרייד אין (שהולכים לטחון אותי חזק במחיר). האם יש הסתייגויות לרכב מתצוגה למרות מספר הקלומטרים המועט?, האם כדאי ללכת על זה?.
הודעה אחרונה מאת לאון, -
- 2 תגובות
- 813 צפיות
טוב אז חבר ממש לפני קנייה של ה500 העקרבית 2011 בתצורת הגג נפתח. השאלה שלי היא בהקשר לגיר הרובוטי והגג. שאר המכלולים אני מכיר כמו מנוע וחלקים נוספים שמשותפים למיטו תלתן שברשותי. הקושיה הראשונה היא בקשר לגיר, איך הוא בהתנהגות ובאמינות. דבר שני לאמינות הגג ומחירי התיקון. הרכב הנוכחי של הבחור זה מיני קופר קבריולט וההוצאות שם יקרות מאד בכל דבר ומפה החשש. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת urikurtz, -
- 5 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הרכב בצורה החדשה מנוע 120 כ"ס, בעסקת טרייד אין בשלמה סיקסט חיפה, (לאחר שנבדקו כמה מקומות הם נתנו את ההצעה הכי משתלמת), מצאתי אחת 95k קילומטר בדיקה נקייה בהכל חוץ ממשמעות שולית תקוני מרכב וצבע, (בדיקה שהם נתנו לי מקומפיוטסט), כנראה מחר אני אקח אותה לבדיקה משלי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו חשוב שאני צריך לבדוק ברכב הזה, ובנוסף לאיזה מכון מומלץ לי ללכת באיזור חיפה והקריות?
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, ברצוני לרכוש את המאזדה 3 החדשה 2013-2014 . אבקש לקבל חוות דעת על הרכב הנ"ל . נפח מנוע , תיבת הילוכים , צריכת דלק ועוד . בתודה מראש .
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 546 צפיות
אני רוצה להחליט יש לי שתי אופציות התקציב שלי נמוך, כבר עברתי על שאר האפשרויות והגעתי להחלטה שאקנה או מיצובישי או מאזדה, משני הדגמים הנ"ל אני צריך רכב שלא יכנס למוסך כל שבוע, כמו שהיה לי עם הסיטרואן. שתי המכוניות עשו בערך 200,000 ק"מ. שתיהן במצב די טוב. אז השאלה היא: מאזדה לנטיס 323 שנת 2001, אוטומטית, 1600 מיצובישי לנסר קלאסיק 2001, אוטומטית, 1600 אודה מאוד למי שיוכל לכתוב דעה לכאן או לכאן לגבי שתיהן יתרונות, חסרונות, צריכת דלק, אמינות תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shapin, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, ההורים מעונינים להחליף את המאזדה 3 סדאן מנוע 2000 (2013) ברוך השם... לא אוהב את האוטו הזה. הם מעוניינים ברכב מפנק, עם בידוד רעשים מעולה, חזק, חסכוני כמה שאפשר, בטיחותי וכמה שיותר אבזור בתקציב. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהציעו למעשה בתקציב 2 רכבים שנראים לי מאוד מעניינים: 1. וולוו V60 KINETIC 2. סקודה סופרב כמובן שאמליץ להורים ללכת לנסיעת מבחן על שניהם, קל לי להתחבר לרעיון של סקודה (יש לי את האוקטביה 1200 החדשה ומאוד נהנה ממנה). השאלה היא כפולה לשינהם: - האם יש רכבים נוספים מעניינים שאתם מציעים? - כמובן שאף אחד לא קורא עתידות, אבל בכל זאת מהנסיון שלכם, האם יש ירידת ערך גבוהה לאחת הרכבים? - תחזוקה ? דלק? ביטוח? - הא…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכולם, התלבטות לפני קניה בין 3 רכבים משפחתיים-תא מטען גדול טויטה קורלה 2007 סאן 135 אלף קילומטר השכרה לשעבר יד 2- מחיר 25 אלף ,טסט בבדצמבר מאזדה 3 2008 -מנוע 1600 -150 אלף קילומטר - יד 2 ליסינג -מחיר 26 אלף - טסט פבואר סקודה אוקטביה 2008 בנזין מנוע 1600 יד 2 מפרטי 132 אלף קילומטר טסט בינואר 38 אלף שקל כל הרכבים נראים כחדשים רק צריך לקחת לבדיקה. לבדוק שהכל תקין. מכאן באה השאלה מה עדיף כדאי מומלץ ואם המחיר ראלי או לחפש רכב אחר מבחינת ביטוח לאוקטביה דרשו חובה 1600 מקיף 3000 קודנית ומגן למחשב. במאזדה המקיף 2600 והחובה אם אני לא טועה 1700
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אחת מהשניים, היום יצא לי להיות בסוכניות ולהשוות בינהם.. לבנתיים hצא לי לנהוג רק על הפולו, נהנתי ממש, ושבוע הבא אנהג על הפאביה.. אני ממש שובר תראש בנסיון להבין למה הפולו יקרה יותר, בנוסף למחיר היקר הבסיסי של הפולו חברות הביטוח מחייבות איתורן ובסקודה דווקא לא, עוד תוספת יפה של 1700 שקל לסכום. אז האם רק מדובר בשם או שיש פה משהו שאני מפספס, אולי הירידת ערך של הפולו תהיה נמוכה יותר? על הנייר נראה שהם זהים לחלוטין ואף הפאביה מאובזרת מעט יותר, ואפילו לא נראית פחות יוקרתית מבחינת חומרים ואיכות הבנייה. אני מעוניין בדגם של 110 כ"ס גם בפולו וגם בפאביה, מה שמושך אותי בכל זאת לפולו הוא המראה חיצוני היותר ספורטיבי העובדה שבדגם של ה110 כ"ס…
הודעה אחרונה מאת באטרף, -
- 0 תגובות
- 526 צפיות
היי CarsForum אני כבר המון זמן מתעניין ברכישת רכב פולקסווגן חדש, בעיקר הגולף 1.4 (אני נעול על הגולף.. ) לאחרונה ראיתי פרסומים על היום מכירות שלהם בין ה 14-16 לאוקטובר התקשרתי אליהם והם אמרו לי לקפוץ אליהם מחר לקבל הצעת מחיר, כששאלתי אותם אם זה אותו המחיר כמו שיש ביום מכירות הם אמרו שכן שהם יודעים את המחירים כמה שאלות בנוגע לכל העניין: 1. האם המחיר באמת הוא אותו הדבר כמו שיהיה ביום המכירות? מה האינטרס שלהם למכור לי את זה מחר? 2. אני מאמין שהדגמים יהיו שם 2015, מה סדר גודל ההנחות שאפשר לצפות? האם כדאי לוותר על זה ולחכות לדגם של 2016? 3. האם יש לכם טיפים / דגשים שאני צריך לבקש ולשים לב בזמן הקנייה?
הודעה אחרונה מאת segevon101, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 748 צפיות
מה קורה חברה? אני כרגע נוסע על איביזה ואני רוצה להחליף את הרכב למשהו יותר ספורטיבי לאון FR 1.8 איביזה קופרה 1.4 180 כ"ס פולו GTI 1.4 180 כ"ס הצעות יתקבלו בברכה!!!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
שלום רב. אני מעוניין לרכוש רכב עד גיל 3 בסכום של עד 100,000 ש"ח. רצוי מאוד שיהיה גבוה חסכוני לחצנים בהגה מולטימדיה כולל WAZE מרשים ככל האפשר טנק דלק מכובד תודה.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, התקציב הוא כ60 אלף שקל. לאחר הרבה מחשבה ועזרה מחברים מכרים וחברי הפורום, נסגרתי על 3 דגמים שאני ביניהם מתלבט, הם מאזדה 6 2009 סובארו B4 2010 טויוטה אוונסיס 2009 עכשיו השאלה, איפה יותר אמין לקנות רכב, האם לא להתפשר וללכת רק על הגדולות, כמו שלומו, אלבר וכו', או כן לנסות לעבור במגרשים? גם אשמח אם אתם מכירים מגרשים אמינים באזור חיפה
הודעה אחרונה מאת chelsky26, -
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
רגע לפני הזמנת הרכב בליסינג פרטי דרך אוויס אשמח לשמוע חוות דעתכם ממי שמכיר ונהג . ברור לי שיש טובות ממנה וגרועות, שהמנוע טורבו עדיף לכן התייחסו בבקשה לבקשה מבלי להציע חלופות . ואם כבר שואל אשמח לחוות דעתכם בנוגע לצבע- לבן. המון תודה
הודעה אחרונה מאת shayke74, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 987 צפיות
שלום, אני רוצה לרכוש רכב שישמש כרכב שני בתוך העיר (נסועה של כ12,000 ק"מ בשנה) ושיהיה חסכוני בדלק (מעל 13 קמ"ל) וזול לאחזקה. רצוי משהו קטן ואסתטי (נשות הבית הציבו תנאי). אידיאלית משהו מעל שנת 2005 אם כי התקציב המוגבל (20,000 ש"ח) בטח מקשה על כך. אשמח להמלצות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת giliav, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
שלום לכולם. מישהו מכיר את המגרש הזה? הוא אמין? יש לו רכב שאני מעוניין בו. תודה
הודעה אחרונה מאת vogel, -
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
שלום לכולם. סקודה שלהלן, מנוע 1600 בנזין. הרכב הולך לנסוע הרבה בעיקר כביש 6. מה רמת הבטיחות של הרכב? מה האמינות שלו? ומה עלויות האחזקה והטיפולים במוסכים? תודה.
הודעה אחרונה מאת iwdan,