Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 130000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברה?

אני כרגע נוסע על איביזה ואני רוצה להחליף את הרכב למשהו יותר ספורטיבי

לאון FR 1.8

איביזה קופרה 1.4 180 כ"ס

פולו GTI 1.4 180 כ"ס

הצעות יתקבלו בברכה!!!

פורסם

לא ציינת איזה גיר, מה שהצעת עד עכשיו זה אוטומטיות חוץ מהלאון.

ידני יכנסו לך קורסה OPC ופיג'ו GTI208.

תוכל לבדוק גם אופציות של גולף GTI MK6 גם בידני וגם באוטומט.

פורסם

לאיביה קופרה/פולו GTI/ פאביה VRS דור 2 (אם יש בארץ) אל תתקרב- אמינות גרועה לפי מה שאני יודע. כל המנוע 1.4 כפול מגדשים (טורבו+על) על שלל הספקיו השונים (לפי מה שאני זוכר יש 140, 160, 180 כ"ס) דיי מחורבן מבחינת אמינות (אני אישית דיברתי עם מכונאי בצ'מפיון שאמר שהמנוע ממש "גמור" שאתה עובר 90K ק"מ עם הפולו GTI). שדך את זה לגיר DSG7 מהדור הקודם (שעל אמינותו אתה מוזמן לחפש בפורום), וקבל תמונה עגומה למדי.

גם מהלאון אני אישית לא הייתי מתלהב, אם הבנתי אותך נכון אז אתה מתכוון לקנות אחת משומשת, וגם המנוע 1.8 TSI מהדור הקודם של VAG לא יתחרה באמינות של מאזדה 3. רק לאחרונה קראתי בפורום על בעיות צריכת שמן, ואיכשהו גם החלפת מנוע וכל זה. אבל הוא אמין מהמנוע הדו-מגדשי, וחשוב לזכור שהעסק הזה עובד חלק אז יחידת ההנעה הזו משובחת.

מה התקציב שלך? מכוניות ספציפיות יותר? תוכל לפרט קצת דרישות (אולי שיפורים מתוכננים, סוגי נסיעות, דלק, מרווח, וכאלה)

פורסם
לא ציינת איזה גיר, מה שהצעת עד עכשיו זה אוטומטיות חוץ מהלאון.

ידני יכנסו לך קורסה OPC ופיג'ו GTI208.

תוכל לבדוק גם אופציות של גולף GTI MK6 גם בידני וגם באוטומט.

לא ידני אני לא רוצה והאמת שגולף ייכנס אבל שנתון נמוך אני רוצה 2014 ומעלה ....מה אתה מציע?

פורסם

קראתי לא נכון, לדעתי תדחוס עוד קצת ותקנה אל הפולו GTI החדשה עם מנוע 1.8 אם אתה יכול או אם יש ביד 2, אולי פיג'ו 208 GTI ופיאסטה ST (רכב מדהים. נקודה), קליאו RS וOPC החדשה לכשתגיע.

פורסם
לאיביה קופרה/פולו GTI/ פאביה VRS דור 2 (אם יש בארץ) אל תתקרב- אמינות גרועה לפי מה שאני יודע. כל המנוע 1.4 כפול מגדשים (טורבו+על) על שלל הספקיו השונים (לפי מה שאני זוכר יש 140, 160, 180 כ"ס) דיי מחורבן מבחינת אמינות (אני אישית דיברתי עם מכונאי בצ'מפיון שאמר שהמנוע ממש "גמור" שאתה עובר 90K ק"מ עם הפולו GTI). שדך את זה לגיר DSG7 מהדור הקודם (שעל אמינותו אתה מוזמן לחפש בפורום), וקבל תמונה עגומה למדי.

גם מהלאון אני אישית לא הייתי מתלהב, אם הבנתי אותך נכון אז אתה מתכוון לקנות אחת משומשת, וגם המנוע 1.8 TSI מהדור הקודם של VAG לא יתחרה באמינות של מאזדה 3. רק לאחרונה קראתי בפורום על בעיות צריכת שמן, ואיכשהו גם החלפת מנוע וכל זה. אבל הוא אמין מהמנוע הדו-מגדשי, וחשוב לזכור שהעסק הזה עובד חלק אז יחידת ההנעה הזו משובחת.

מה התקציב שלך? מכוניות ספציפיות יותר? תוכל לפרט קצת דרישות (אולי שיפורים מתוכננים, סוגי נסיעות, דלק, מרווח, וכאלה)

התקציב שלי הוא גג 130000 חשוב לי מאד שהגיר יהיה אוטומט ולפי מה שהבנתי שבשנתונים האחרונים 2014+ סידרו משהו במנוע

פורסם (נערך)

הדרישות שלך דיי מגבילות , מלבד האיביזה קופרה ופולו GTI המכונית אפשר לשקול גם את ה500 אבארת' הקטנה יותר.

תשקול לרדת עוד טיפה בשנתון כדי לקבל עוד אופציות.

יש רכבים פחות ספורטיבים אבל עדיין עם ערך מוסף כמו אלפא רומאו ג'ולייטה 170 או במוו סדרה 1.

בשנה האחרונה הייתה מתיחת פנים קטנה לפולו GTI, מנוע ה1.4 הוחלף ב1.8 טורבו והגיר נשאר אותו הדבר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
הדרישות שלך דיי מגבילות , מלבד האיביזה קופרה ופולו GTI המכונית אפשר לשקול גם את ה500 אבארת' הקטנה יותר.

תשקול לרדת עוד טיפה בשנתון כדי לקבל עוד אופציות.

יש רכבים פחות ספורטיבים אבל עדיין עם ערך מוסף כמו אלפא רומאו ג'ולייטה 170 או במוו סדרה 1.

בשנה האחרונה הייתה מתיחת פנים קטנה לפולו GTI, מנוע ה1.4 הוחלף ב1.8 טורבו והגיר נשאר אותו הדבר.

אתה לא חושב שהפולו הליאון והאיביזה הן אופציות טובות?

• תוכן חדש...