Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש אחת מהשניים, היום יצא לי להיות בסוכניות ולהשוות בינהם..

לבנתיים hצא לי לנהוג רק על הפולו, נהנתי ממש, ושבוע הבא אנהג על הפאביה..

אני ממש שובר תראש בנסיון להבין למה הפולו יקרה יותר, בנוסף למחיר היקר הבסיסי של הפולו חברות הביטוח מחייבות איתורן ובסקודה דווקא לא, עוד תוספת יפה של 1700 שקל לסכום.

אז האם רק מדובר בשם או שיש פה משהו שאני מפספס, אולי הירידת ערך של הפולו תהיה נמוכה יותר?

על הנייר נראה שהם זהים לחלוטין ואף הפאביה מאובזרת מעט יותר, ואפילו לא נראית פחות יוקרתית מבחינת חומרים ואיכות הבנייה.

אני מעוניין בדגם של 110 כ"ס גם בפולו וגם בפאביה, מה שמושך אותי בכל זאת לפולו הוא המראה חיצוני היותר ספורטיבי העובדה שבדגם של ה110 כ"ס מגיע גם SUNROOF והוספת SUNROOF לפאביה מצריכה המתנה של חצי שנה (מה שלא ראלי).

אז מה אתם ממליצים? פולו שווה את התוספת במחיר?

תודה,

בן

גילוי נאות יש ברשותי פולו 2001 כבר 11 שנה :-P אולי צריך לגוון?

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

על הפולו תשלם 9000 ש"ח יותר בגרסאת קצה (חוץ מGTI כמובן) אבל תקבל 3 שנים אחריות, SUNROOF כמו שציינת ואיכות חומרים והרכבה הרבה יותר גבוהים, כשתעשה נסיעת מבחן בפאביה תגע בהכל ותראה הבדל משמעותי..

בנוסף לדעתי פולו יותר תשמור על הערך בגלל הסמל.

פורסם

האמת שאני לא הצלחתי לראות הבדל לטובת הפולו, ישבתי בתוך הפאביה רק לא נהגתי - לקחתי את הקטלוג של שניהם ובפאביה קיימים הרבה מאוד דברים קטנים שהופכים אותה למאובזרת הרבה יותר.. החל משלל תאים ומבנה בגאז' נוח יותר, כפתור התנעה במקום מפתח ועוד שלל מערכות בטיחות שלפולו פשוט אין, כמו מערכת לאיתור עייפות הנהג, וFRONT ASSIST שמתריעה על תאונות.

באמת שהופתעתי לטובת הסקודה בקטע הזה.

מה שאהבתי מאוד בפולו למרות שנסעתי על הדגם של ה90 כ"ס היא הזרירות והתגובה המהירה, והדבר המדהים מכל "השקט" המטורף שאפילו אוטובוס שעובר לידך נשמע כמו זמזום.

שאלה נוספת שצצה לי אחרי שיטוט פה בפורום - מה העניין עם הגיר DSG7, איזה בעיות יש איתו, אני צריך לפחד מהעניין?

אשמח לקבל עוד דעות וגם המלצות לרכבים נוספים בתקציב הנ"ל, מה אתם אומרים על FORD FIESTA\FOCUS?

פורסם

אכן עדכנו אותי לגבי העניין הזה בסוכניות, זה קצת גורם לי לקנות הרכב בלחץ כי לא תכננתי שכבר שבוע הבא אבצע את העסקה.

בכל מקרה יש עוד עניין שרציתי להתייעץ איתכם לגביו, אני קורא עוד ועוד דברים על הדיזלגייט האם לדעתכם זה יכול להשפיע בצורה כלשהי על השוק יד שנייה בעתיד?

יש כתבות שאפילו מדברות על קריסת החברה (קצת קשה לי להאמין אבל מצד שני...)

• תוכן חדש...