Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש ג'יפ לאישתי שתוכל לנסוע איתו בעיקר מהבית לרכבת, הסיבה שאני מחפש ג'יפ היא נוחות החניה ברכבת וגם בעתיד הלא רחוק אני מעוניין לטפל ולשפץ אותו בעצמי בתקווה שנוכל לצאת איתו לטיולים בסופ"ש.

אני מודע שבתקציב שלי אין הרבה מציאות, לכן חשוב לי בעיקר אמינות מכאנית ובכל השאר אוכל כבר לדאוג בעצמי עם הזמן.

התקציב הוא כ20K גג כולל כסף לישור קו של הרכב.

חשבתי על יונדאי גאלופר\איסוזו טרופר\ניסאן טראנו או אולי עם קצת מזל גם אולי פאג'רו.

בנוסף ראיתי גם לאנד רובר דיסקברי 1 שנת 94, מה דעתכם?

אשמח להמלצות נוספות.

תודה מראש!

פורסם

כמו שכבר כתבתי למחפש כמוך: בתקציב הזה אתה תקנה בעיקר צרות של אחרים. הכלים הללו לא זולים לאחזקה, החשבון של כניסה של דיסקברי למוסך יכול להסתכם ב-20K...

בקיצור שלם 39 שקלים, צא מהסרט שאתה נמצא בו, ולך תראה סרט אמיתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה לי טרופר דיזל 3.0 טורבו דיזל..אצלי הוא התנהג כמו ילד טוב בלי צרות שילוב טוב בין רכב כביש לרכב שטח,לפי שמועות הוא לא כלכך אמין אבל אני החזקתי בו שנה וקצת..והוא היה בסדר גמור

פורסם

ברכב שטח, הוצאות התחזוקה גבוהות משמעותית מפרייבט. בוודאי כך הדבר לרכבים שציינת.

בתקציב שלך אתה קונה רכב מיושן בעלויות האחזקה יהיו גבוהות עוד יותר, אל תתפלא אם עלויות האחזקה השנתיות יגיעו קרוב למחיר העלות.

נסה לחפש גיפון שעלות האחזקה שלו נוחה יותר, גם כך יהיה מדובר ברכב ישן מן הסתם.

• תוכן חדש...