Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במגרש טרייד מוביל ומחפש רכב משפחתי אמין מאד (שלא יראה מוסך השאר פחות חשוב לי) הציעו לי יונדאי מטריקס 2009 עשתה 88 אלף קילומטר. יד שניה ב40 אלף שקל (כמובן שאתמקח )

מה את מכירים על הדגם הזה? באופן כללי ממליצים על העיסקה?

ביד 2 ובאינטרנט לא מצאתי בכלל את הרכב

פורסם

כמה ק"מ בשנה את מתכננת לעשות? מה אופי השימוש ברכב?

בכללי הנוט נחשבת חסכונית יותר ועד כמה שזכור לי גם מאובזרת יותר מהמטריקס.

עם זאת שתיהן מכוניות אמינות ועושות את העבודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יונדאי מטריקס הוא רכב חביב ששווק פה רק ב-2008 ו-2009. הוא מבוסס על היונדאי אלנטרה כך שחלפים לא בעיה למצוא. המגרעת הגדולה שלו היא שהוא אלכוהוליסט (כלומר לא חסכוני בדלק)

המכוניות האלה עש שוק גרוע והמחיר בו הרכב מוצע לך - גבוה לדעתי.

הנוט נחמדה, וחסכונית יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שכרתי פעם יונדאי מאטריקס לשלושה ימים. הרכב מרווח וגבוה, נותן נקודת מבט טובה לכביש, וזה לצערי כל מה שטוב בו. זלילת הדלק לא היתה נורמלית, בלשון המעטה. גם בכביש מהיר הרכב זלל כמות לא פרופורציונלית. הרכב מרעיש, לא מהנה לנהיגה, וניכר שכל מטרתו היא להסיע מנקודה לנקודה. לא יודע לגבי אמינות כמובן כי השתמשתי תקופה קצרה מאוד.

• תוכן חדש...