Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקציב הוא כ60 אלף שקל.

לאחר הרבה מחשבה ועזרה מחברים מכרים וחברי הפורום, נסגרתי על 3 דגמים שאני ביניהם מתלבט, הם

מאזדה 6 2009

סובארו B4 2010

טויוטה אוונסיס 2009

עכשיו השאלה, איפה יותר אמין לקנות רכב, האם לא להתפשר וללכת רק על הגדולות, כמו שלומו, אלבר וכו', או כן לנסות לעבור במגרשים?

גם אשמח אם אתם מכירים מגרשים אמינים באזור חיפה

פורסם

האם מיצית כבר את המוכרים הפרטיים ?

(לא שהכל וורוד, אבל אני חושב שיש סיכוי קצת יותר טוב למצוא גם רכב במצב יותר טוב בשוק הפרטי, מאשר בליסינג ובטח ובטח מאשר במגרשים).

alfa 156 2.5.

פורסם

אין דבר כזה מגרש אמין.

לא הייתי קונה רכב כזה מליסינג בכלל.

יש היצע ענק של רכבים פרטיים ביד2 ובמחירים מצחיקים (הביקוש נמוך מאוד לכלל הקטגוריה, לסובארו במיוחד).

בקיצור, ניתן להשיג רכב פרטי, בדרך כלל מאובזר יותר, במחיר של רכב ליסינג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הבעיה שהרבה סובארו הם ליסינג לשעבר, גם מאזדות לא מעט, האם עדיין שווה לקנות מפרטי עבר ליסינג, ברור לי שעדיף פרטי אבל ככה אני מוריד משמעותית את המבחר

פורסם

מדובר ברכבים בני חמש. לא קשה למצוא רהב מיד ראשונה פרטי.

במאזה תקבל את הדגם המפואר יותר מאשר דגם הליסינג.

עדיף אפילו לקנות שנתון אחד פחות ועם קילומטראז' נמוך יותר ממה שיציעו לך בליסינג.

בסובארו יהיה הרבה יותר קל למצוא רכב פרטי ושמור.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מה אתה מחפש יותר כוח? חסכון? עלות אחזקה?טיפ קטן אל תתקרב לשלמה סיקסט רב הרכבים שלהם גמורים, שחוטים, ממליץ לך על אוטו סנטר או אלדן

ומבחינת הרכבים ממליץ על b4: רכב מרווח, די חזק, לא חסכוני בדלק, עלות אחזקה סבירה

פורסם

מחלקות טרייד אין של יבואנים, דוגמת Toyota select או שברולט certified.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה תקציב מכובד, העדף מוכר פרטי ובדוק את הרכב עצמאית בכל מקרה... ראה שרשור על מי שרכש ללא בדיקה .

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה אתה מחפש יותר כוח? חסכון? עלות אחזקה?טיפ קטן אל תתקרב לשלמה סיקסט רב הרכבים שלהם גמורים, שחוטים, ממליץ לך על אוטו סנטר או אלדן

ומבחינת הרכבים ממליץ על b4: רכב מרווח, די חזק, לא חסכוני בדלק, עלות אחזקה סבירה

אני לא מחפש 300 כוח סוס, אבל אני רוצה רכב שיהיה עם כוח מכובד 160-180 כוח מעל ומעבר, וכמובן חשוב לי עלות אחזקה, לגבי דלק גם 1-9 זה בסדר מבחינתי.

תודה על הטיפ וההמלצה, אבל האם המנוע של B4 2.0 יותר טוב למשל מהמנוע של מאזדה 6 2.5 פרימיום?

מחלקות טרייד אין של יבואנים, דוגמת Toyota select או שברולט certified.

תאמת לא ידעתי שקיים כזה דבר, יש מחלקות כאלה גם לסובארו ומאזדה?

זה תקציב מכובד, העדף מוכר פרטי ובדוק את הרכב עצמאית בכל מקרה... ראה שרשור על מי שרכש ללא בדיקה .

כן זה ברור לי שבסכום כזה הרכב חייב לעבור בדיקה, אבל במכוני בדיקה הם מאוד מכסתחים את עצמם, ככה שאני מעדיף שברגע שאני ימצא את הרכב המתאים לי, אני יתייעץ כאן עם חברי הפורום ואלך לבדוק באיזשהו מוסך אמין

פורסם

אין רכבים כאלה בליסינג ישירות. יש רק אצל מוכרים פרטיים.

זה עדיין לא אומר שהרכב לא ליסינג בעברו. תבדוק טוב - ושלם בהתאם.

רכב ליסינג לשעבר מתחיל במחירון מינוס 20%, ובמקרה של הסובארו שאתה רוצה, אפשר בכיף גם לגלח 20% נוספים על המחירון המשוקלל - אני משוכנע שהבעלים גם לא מקבל טלפונים.

פורסם

תודה לך יאיר על התגובה המלמדת והמועילה, אבל עזוב חבר - לא חסר מים בכינרת.

אני הייתי ממליץ על טרייד-אין של היבואן או על פרטי, אל תכנס למגרשים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה נכון שלפעמים מוכרים פרטיים הם סוחרים מתחזים, צריך להגיע קצת מלומדים במה לשאול ומה לבדוק. לדעתי מסוויצ׳ היו מרוצים - יש שרשור גם לגבי זה, אולי כדאי לבדוק את ההיצע שלהם. בכל מקרה, היום - למעט רכבים נדירים ורכבי ספורט - זה בעיקר שוק של רוכשים - שיכולים להתמקח גם על רכבים טובים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...