Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליט

יש לי שתי אופציות

התקציב שלי נמוך, כבר עברתי על שאר האפשרויות

והגעתי להחלטה שאקנה או מיצובישי או מאזדה, משני הדגמים הנ"ל

אני צריך רכב שלא יכנס למוסך כל שבוע, כמו שהיה לי עם הסיטרואן.

שתי המכוניות עשו בערך 200,000 ק"מ.

שתיהן במצב די טוב.

אז השאלה היא:

מאזדה לנטיס 323 שנת 2001, אוטומטית, 1600

מיצובישי לנסר קלאסיק 2001, אוטומטית, 1600

אודה מאוד למי שיוכל לכתוב דעה לכאן או לכאן לגבי שתיהן

יתרונות, חסרונות, צריכת דלק, אמינות

תודה רבה!

פורסם

בשנת 2001 לא הייתה מיצובישי לאנסר קלאסיק אלא לאנסר שהגיעה מתאילנד ומה שאני זוכר ממנה זה בעיקר תא נוסעים שנוטה להתפרק ולקרקש ברמות.

אני הייתי הולך על המאזדה.

בעיקרון מדובר ברכבים ישנים שעברו בר מצווה, נסה להבין מהבעלים איזה בעיות היו לרכב במהלך השנים, האם עבר איזשהי התחממות, האם הוחלפו בולמים, רדיאטור, האם עובר טיפולים שוטפים וכו'. שים לב למצב הצמיגים למשל או האם הוחלף מצבר לאחרונה. עלות החלפת צמיגים יכולה להגיע ל-20% ממחיר הרכב במקרה הזה.

פורסם

הביקורות על המיצובישי מהשנה הזאת היא חיובית מאוד ממה שקראתי ביד 2 או ב-CARZ

לא מצאתי בעיות מיוחדות, וכתוב שהיא מאוד אמינה.

השאלה היא אם מאזדה עדיפה, גם אם היא עולה לי 3000 שקל יותר במחיר, ומה שאני צריך זה רכב ליום יום

שיהיה אמין ולא יכנס הרבה למוסך.

• תוכן חדש...