ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה עוד מכוניות יש סטייל RCZ או TT בתקציב של עד 170K פחות או יותר (שנתון מקסימום 4 שנים אחורה) ? אפשרי 2 דלתות, אפשרי(ואפילו רצוי) גיר רגיל, העיקר שיהיה יפה לעין.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 591 צפיות
שלום אני מחפש רכב חסכוני לנסיעת של 100 קמ ביום. הנתונים בכתבות שאני מוצא בגוגל שיקריים ונוטים לכיוון פרסומות של יצרנים מעדיף רכב שישרוף טיפה יותר דלק ולא היה כמו פחית קולה עם 60 כ״ס משהו באמצע שמשלב את הרכבים החסכוניים וצד שני שיהיה קצת כוח, שהרכב יראה סבבה ולא קטן מידי.…. יש דבר כזה ?
הודעה אחרונה מאת Mk4, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום חברים, מי מכם שמכיר/שמע או התנסה עם טרייד אין הסוכנויות נתניה ברחוב המסגר באזור התעשייה הישן? אשמח לשמוע תגובות בנושא. ואיך להישמר מטעות בקנייה? מה לברר כאשר כל הנתונים נראים טוב ... הרכב מוחזק על ידי "תו סוחר" וממה שאני מבין נרכש מסוכנות אחרת איזה נורות אדומות צריכות להידלק כאן? אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שבו שנים אני מטפל. האם זה מספיק ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט טרי ואני מחפש לי רכב שישמש אותי בתקופת הלימודים. חיפשתי לאחרונה בקדחתניות סקודה פאביה יד שניה ורוב האקזמפלרים שמצאתי לא היו מלהיבים. האם כדאי לקנות את דגם ה1.6 אוטומט או להשקיע עוד קצת ולקנות את דגם ה1.2 TSI על אף שאלה הדגמים הראשונים של המנוע והגיר? התקציב שלי נכון לעכשיו הוא 50K, ורציתי להתייעץ איתכם בנוסף לגבי רכישת רכב חדש במימון מחברות כמו ניו דרייב, ביטון מוטורס וכו'.. על פניו נשמע די נוח להחזיר את הרכב לאחר 3 שנים של תשלום חודשי ולהשלים למחירון עדכני של הרכב לאחר 3 שנים - אך אני בטוח שיש קאץ' ורציתי לשמוע את דעתכם בנושא. האם מישהו התנסה איתם? האם באופן כללי העסקה לא כדאית מולם ועדיף לקחת מימון בנקאי או מימון דרך צ'מפיון? אשמח …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 986 צפיות
איזה רכב מולץ במחיר הזה? מה דעת הקהל לגבי שברולט אופטרה? האם להימנע מרכבים צרפתיים? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת tribel, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר 13 שנים עם C5 2002 , הגיע הזמן להחליף את הרכב. לגבי הC5 אני מכיר בדיוק את הסיכון מול התמורה המצוינת למחיר, קראתי בפורום על כל הבעיות עם מנועי THP עם שרשרת התזמון ולכן אני בעיקר מחפש רכבים מחברת ליסינג שבהם כבר הוחלפה השרשרת בסט המשופר, כנ"ל לגבי בדיקת הטיפולים במניפת הטורבו. לגבי הI35 אני לא כל כך מכיר, אשתי חושבת שהגיע הזמן להפסיק את החתונה הקתולית עם הסיטרואן. אשמח להמלצות או דגשים שיש לבדוק לגבי הרכב. קיים עדיפות לפחות לגבי הסיטרואן לבצע מול חברת ליסינג על מנת לבצע טרייד אין ולקזז מהמחיר את הסיטרואן הנוכחית בשווי בערך 5,0000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Popeyes, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, רוב נסעותי הם לעבודה (מאזור השרון עד ליוקנעם) של בסה"כ 2640 קילומטר בחודש. בתקציב של עד 50K ש"ח כיום רווק ללא משפחה מחפש כמו כולם, רכב אמין, חסכוני, יד 1 מפרטי ועם עדיפות לאוטומט (מוכן להתפשר על כך) בתקציב הנ"ל. רבים הציעו לי את הסוויפט הידנית של שנת 2012 1. האם תוכלו לי להמליץ על דגם והשנה כאלטרנטיבה עדיפה לסוויפט? 2. לדעתכם הקטגוריה של המיני מתאימה לאופי הנסיעה? ולסיום, אני מבין שאתקשה מאוד למכור רכב לאחר הנסיעות הרבות שלי.. בתודה מראש ובברכת חג סוכות שמח!
הודעה אחרונה מאת BumperSticker, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
להלהלה
הודעה אחרונה מאת PRK, -
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
רכשתי רכב לפני שנתיים באויס יד ראשונה מליסינג. אני עדיין משלם עליה כמובן כל חודש. שאלתי היא, האם ניתן לעשות עסקת טרייד אין בחברת ליסינג אחרת כדוגמת אלבר ? למכור להם את הרכב שישמש כמקדמה לרכב מדגם חדש יותר ולהמשיך לשלם תשלומים חודשיים ? או שאני עבד של אויס כל עוד יש לי תשלומים ?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מעוניין בהתייחסות/המלצות חברי הפורום לרכישת רכב חדש מהיבואן בקטגורית מיני (הילוכים ידניים) הרכב מיועד לקרוב משפחה. עלות הרכישה בסביבות - 60,000 ש"ח. אפשרות א' - קיה פיקנטו במבצע לחברי מועדון הוט - מחיר: 60,300 ש"ח. אפשרות ב' - יונדאי I10 - מחיר רגיל 59,400 ש"ח החל מתאריך: 14 עד 21 באוקטובר מתקים מבצע HYUNDAY שעדיין לא פורסם המחיר במבצע. אפשרות ג' - חוות דעת חברי הפורום. בתודה מראש איל
הודעה אחרונה מאת liorwohl, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אוקיי הללויה ! חיכיתי כבר להחליף את הרכב . אני מחפש מחליפה לולוסטר טורבו , אני מחפש רכב שיראה טוב חשוב לי מאוד , עם התנהגות כביש טובה , ואפטרמרקט נורמלי לשיפורים בניגוד למה שחוויתי עם היונדאי , למרות שעמדה על 250 כוח אני מחפש משהו חזק יותר מתנהג יותר , מרשים יותר . אני נותן לכם אפשרויות אני יודע שכל אחד הוא ז'אנר שונה אבל אני מחפש רכב מרשים בנוסף להכול . פונטיאק סולטיס gxp טורבו 2.0 היה לי כבר ת2400 הרגיל , הבעיה שאין שמורות . אינפינטי g37coupe בנתיים הכי קורצת לי . לאון fr חדשה מהחברה פולו gti חדשה מהחברה שגם כבר היה לי . אני אציין שאני בן 22 צריך גם לייחס חשיבות לביטוח וזה מה שמפחיד אותי בפונטיאק ובאיפיניטי . לגבי דלק ואחזקה אני לא נרתע מלשי…
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 720 צפיות
אהלן, אנחנו רוצים לקנות רכב לסטודנטית בת 18, מאוד חשוב לנו הבטיחות שחס וחלילה כל תאונה שלא תהיה שהאוטו יהיה חזק ועמיד... עוד חשוב, צריכת דלק סטנדרטית (לא חסכוני ולא זולל) - עדיפות לקצת חסכוני שיהיה מרווח (גם כן סטנדרטי, לא צריך משהו גדול) ושיראה טוב, סך הכל רכב לצעירים הרכב צריך להחזיק מעמד, יסעו בו די הרבה, לפחות כשעתיים של נסיעה בכל יום שלא נראה הרבה מוסך ברכב אנו נוהגים, גם שאר המשפחה, לא רק הבת (הסטודנטית) התקציב הוא 40,000 ש"ח חשבנו עד כה על פורד פוקוס 2011, מצאנו ק"מ 93 אלף, ראינו מבחני ריסוק (נראה טוב), די חסכוני, והוא מאוד מרווח למען האמת תנו את דעותכם החכמות. תודה רבה והמשך יום מעולה
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 760 צפיות
היי חברים, אני מעוניין לרכוש רכב בסביבות ה 50K. העניין שאני צריך רכב יחסית חסכוני לשנתיים (בהם אסע כ17K קילמוטר בשנה) ואחרי זה אני צריך רכב משפחתי רגיל לשלוש שנים. אני מתבלט בין שתי גישות: 1. קניית אוטו חסכוני וקטן (סטייל סוויפט) לטובת השנתיים האלו ואחרי זה למכור ולקנות רכב משפחתי (קורולה) ל3 שנים הבאות. 2. לקנות עכשיו קורולה ולהחזיק אותה 5 שנים. אני מתלבט האם בחירה מספר 1 היא הנכונה בה אני משיג רכב חסכוני לשנתיים וכך משיג חיסכון בדלק אבל מפסיד בירידת ערך רכב גדולה פעמיים (גם בסוויפט וגם בקורולה) או בבחירה מספר 2 בה אני משיג ירידת ערך רכב פחותה אבל מפסיד בחיסכון בדלק יחסי. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום שמי דורון, בת 20 לקראת שחרור מהצבא. אני מעוניינת לקנות רכב מיני (או סופר מיני) ואחרי סקר שוק יצאתי מבולבלת עוד יותר. התקציב שלי הוא עד 55,000 ש״ח. דרישות מהרכב: אוטומט, חסכוני ואמין. הוצעה לי אופציה לרכישת סוזוקי ספלאש שנת 2012 אוטומט עם 14,000 ק״מ (!) של קרובת משפחה בסכום 53,000 ש״ח. הצעה מפתה, אך השנה והאיבזור הדל של הרכב קצת מרתיעים. שמעתי הרבה דברים טובים על קיה פיקנטו, הבעיה היא שהוא הרבה מעל לתקציב שלי. האם שווה את ההשקעה? האם רכב חדש (2013,2014) עם כמות ק״מ מעל הממוצע עדיף לי על רכב בשנתון 2012 עם ק״מ נמוך ושמור? בנוסף, כמו כל בחורה ממוצעת, התלהבתי מהפיאט 500. האם הוא רכב חזק יותר, חסכוני יותר מהאחרים שהזכרתי? בין כל האופציות, איפה הטיפולים יקרים…
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי היום בבוקר בסוכנות טוויטה. אמרו שיש להם מבצע של הנחות בספטמבר והתנאי הוא שאני צריך להעביר להם כל התשלום על הרכב לפני סוף ספטמבר. (לא מדובר בתאריך העסקה אלא בתשלום עצמו) אני התעקשתי לשלם את מלוא הסכום רק באותו יום שאני מקבל את המפתח. לפני המועד הזה - אני מוכן לשלם מקדמה או מוכן לשלם בצ'קים דחויים לאחר תאריך קבלת הרכב, העיקר שלא ייצא לי כל הכסף מהכיס לפני אותו יום שמקבלים את הרכב. הסוכן לא הסכים ואמר שזה לא תלוי בו או בסוכנות אלא רק ביבואן. זה מקובל לשלם בצורה כזאת ? הייתם מסכימים לדבר כזה ? דרך אגב, בהתמקחות די עיקשת איתו, הוא לא נתן שום הנחה אחרת במחיר על הדגם שרציתי, אבל כן נתן איבזורים שרציתי בחינם כמו חיישני רוורס, קודן וכ"ו.
הודעה אחרונה מאת עמי555, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש לקנות סופר מיני, רצוי שנתון גבוה 2012,2013 כשב-2013 יש עדיין אחריות יצרן ככה שזה עדיף משמעותית. חשובה לי אחזקה זולה (דלק, טיפולים, ביטוח), נוחות, אבזור. בעדיפות משנית ביצועים ובטיחות ורק בסוף יופי, פופולריות והשאר. התעניינתי במיוחד בסוזוקי סוויפט, אפשר להשיג בסדר גודל של 50K עם קילומטראז' ממוצע. חשבתי גם על אופל קורסה, I20 ואשמח לשמוע חוות דעת נוספות גם על דגמים נוספים ששווה לבדוק.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בקרוב ימי מכירות של סיאט וסקודה ואני עדיין מתלבט איזה רכב כדאי לקנות בגרסה הכי זולה שלו התקציב בערך 75 כמעט קניתי סוויפט 2013 אבל החלטתי להמשיך לחפש ובנוסף לקנות חדשה בינתיים הכי אהבתי את הסקודה פאביה ולא עשיתי נסיעת מבחן על אף אחת מהן דרך אגב יש הערכה כלשהי לכמה תגיע ההנחה בימי המכירות? לפחות לגבי הסקודה
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
מדובר ברכב של אבא שלי. סיטרואן C4 צורה חדשה, לפני מתיחת פנים. הרכב בן שנתיים בידיוק, עבר 18K קילומטר. בטיפול האחרון הודיעו חגיגית שהגיע הזמן להחליף משאבת מים כי נשחק איזשהו גלגל מניע שעשוי מגומי. בנוסף קיימת בעיה שהסגירת חלונות מהשלט לא תמיד עובדת, המוסך לא יודע איך לפתור את הבעיה ומציע להתחיל מהחלפת מצבר (שמנו לב לבעיה לאחר כחצי שנה עם הרכב). לאחר קצת התלהמות על איך דבר כזה קורה ברכב חדש, אחד הנותני שרות במוסך דאג להרגיע אותו כי מדי יום נכנסים לאותו מוסך 45-60 רכבי פזו-סיטרואן בגלל תקלות, בשביל להשלים את החבילת הרגעה הוא גם טרח להצביע על 2008 ששפכה מנוע אחרי חצי שנה על הכביש. כרגע אבא בפניקה, אוטוטו נגמרת האחריות והוא מפחד להסתבך בתיקונים ייקרים. בט…
הודעה אחרונה מאת kookoo, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 839 צפיות
שלום לכולם. שנת 1998 מנוע 2400 בנזין V6. אוטומטית. הרכב עם 280 אלף קילומטר. אשמח לדעת מה נקודות התורפה של הרכב בקילומטראז כזה, ממה להיזהר ולמה לשים לב. וכל מידע רלוונטי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת פורוצ, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים! אני מחפש רכב בשביל אחותי, תקציב: 40,000₪ דרישות: חסכון בדלק, נוחות נסיעה, אחזקה סבירה, אמינות, מספר מושבים לא חשוב (2/4/5), תא מטען יכול להיות קטן, מנוע שיכול לבצע עקיפות בצורה סבירה. תודה לעוזרים, ואבקש לפרט מעט על הרכבים שאתם מציעים!
הודעה אחרונה מאת Avi-Ash, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לקראת החלפה של רכב ליסינג בתום תקופה, אני מחפש פרטים על הפוקוס החדשה Tourer) 2016) מתי מגיעה לישראל ולחברות הליסינג? אני יודע על שינוי בהיצע המנועים אך האם יש שינוי בתיבת ההילוכים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 525 צפיות
יש את הימי מכירות ... כרגע המחיר עומד על 110 לדגם הידני ההתלבטות שלי האם אולי כדאי לחכות למנועים החדשים מתקן אירו 6 כי הסתכלתי היום באתר של סיאט ב U.S שם כבר מוכרים את המנועים החדשים אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת tomer321, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אני מתלבט בין קניית רכב אופל קורסה או מזדה 2 מה אתם ממליצים? ואיך האופל קורסה למי שיש אותה??
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיה פורטה, 2013, מהשכרה. ישירות מחברת ההשכרה. 84 אלף ק"מ. הבדיקה שלהם נקייה, כמובן שלא אוותר על הבדיקה שלי. עוד לא ראיתי את הרכב, הם טוענים שעבר טיפול גדול והוחלפו 4 צמיגים. מחיר אחרון, 67 אלף ש"ח. והשאלה: שווה? [emoji16]
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 723 צפיות
חייב להחליט על רכב ליסינג ואין מספיק זמן לנסיעת מבחן מאזדה 3 1.5 האצ'בק האם היא באמת עגלה? בעליות לא סוחבת? ואיך צריכת הדלק? ביום יום הרכב ישמש רק נהג בסופ"ש זוג + 1 כולל עגלה מדי פעם איזה טיול לצפון נסועה שנתית פחות מ 15 אלף . תמהיל הנסיעות 50 בעיר 50 בחוץ . תודה
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב אני שואל עבור חבר אשר הדרישות שלו מהרכב הם: 1. רכב חסכוני בדלק ככל האפשר. 2. חווית נהיגה. 3. הוא ומשפחות אנשים גבוהים לכן חשוב שיהיה רכב מרווח. 4. אם אפשר לנסוע עם הרכב בכבישי כורכר מה טוב. בנתיים הוא ממש התלהב מאלפא רומיאו גולייטה 1.4, וחושב גם על סובארו XV וגם על קיה ספורטאז. מה לדעתכם האופצייה העדיפה? והאם לפי דעתכם יש אופציה עדיפה יותר? תודה רבה אילון
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברי הפורום אני רוצה לקנות רכב חדש (מהחברה, 2015), הרכב האחרון שקניתי היה כמעט לפני 20 שנה (מאזדה 323 שנת 97) ככה שאני לא אחד שמחליף רכב כל 4-5 שנים, אני סוחט את הלימון עד שלא נשאר כלום בכל מקרה, אשמח לקבל קצת פרטים, חוות דעות ויעוץ על הרכבים הבאים: Hyundai i10 Skoda Fabia מבחינה של תמורה למחיר, צריכת דלק, מחיר טיפולים וכל שאר הירקות. חשוב לציין שהתקציב הוא 80K+- ככה שאני מתלבט אם להשקיע עוד 20K (בערך) וללכת כבר על הסקודה השאלה אם זה שווה את זה או לא, כי עד שאני קונה רכב אני לא רוצה להתפשר
הודעה אחרונה מאת calmride, -
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
היי, אני סטודנט שמתעניין בקניית רכב כדי לנסוע נסיעות קצרות יחסית(40 קילומטר ביום במקסימום). ראיתי מודעה בפייסבוק של פולו שנת 2010, "קומפורט ליין", עם 150 אלף קילומטר, ידנית ומנוע 1.4, יד ראשונה. המחיר שהמוכר מבקש הוא 9000 ולפי התמונות הרכב נראה במצב טוב (מבחינה חיצונית ותא הנהג). כמובן שלפני הקנייה אני אקח את הרכב לבדיקה אך רציתי לדעת מה חוות דעתכם על הרכב?? והאם המחיר מוצדק. ומה מומלץ לבדוק כאשר אני הולך לראות את האוטו בפעם הראשונה. מה שחשוב לי באוטו הוא שיהיה אמין וחיסכוני. לא מעניין אותי הביצועים, העיקר שייקח אותי מA ל B. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 504 צפיות
היי, אשמח לעזרתכם. אני מעוניין לרכוש רכב שני למשפחה, ששימושו יהיה לרוב השבוע בעיקר לנסיעות של 30 ק"מ ביום, ואולי יום או יומיים בשבוע נסיעה של כ- 130 ק"מ. אני חושב שעדיף לי משפחתית נוספת ולא קטנה כיוון שישנם ילדים קטנים בבית, וייתכן שלפעמים נצטרך לנסוע דווקא ברכב הזה ולא הראשון, ומניסיון לקחת עגלות ו\או תיקים עם רכב קטן זה סיוט רציני וכמעט בלתי אפשרי. אני אני צודק בגישתי? התקציב המיועד לכך לרכב נטו ללא הבדיקות והעברות הוא באזור 18K... האם יש פה בכלל צורך להתעניין ברכב "חסכוני"? האם כן כדאי להתאמץ למצוא רכב עם קילומטרז' נמוך מ-120K-130K? כמו כן, האם משנה לי אם ללכת על מנוע 1.6 או 2.0, במקרה ונופלת הזדמנות? אשמח להמלצתכם.. כרגע הרכב …
הודעה אחרונה מאת maglan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש הגיון לקנות רכב בתקופה של לפני סופשנה, כשבמכירה מאבדים במחירון כמעט שנה שלמה? כלומר, רכישת רכב עכשיו שנחשב דגם 2015, כשעוד פחות מחודשיים מתחילים שנתוני 2016? כמו כן, אם רכב דיזל מתומחר ע"י היבואן במחיר גבוה יותר, האם גם במכירה המחירון שלו (ברמה העקרונית) גבוה יותר?
הודעה אחרונה מאת באטרף, -
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,425 אורחים (הצג רשימה מלאה)