Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת- פולקסווגן פולו 2000

yairfishik
שימו לב! השרשור הזה בן 3345 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אני סטודנט שמתעניין בקניית רכב כדי לנסוע נסיעות קצרות יחסית(40 קילומטר ביום במקסימום).

ראיתי מודעה בפייסבוק של פולו שנת 2010, "קומפורט ליין", עם 150 אלף קילומטר, ידנית ומנוע 1.4, יד ראשונה.

המחיר שהמוכר מבקש הוא 9000 ולפי התמונות הרכב נראה במצב טוב (מבחינה חיצונית ותא הנהג). כמובן שלפני הקנייה אני אקח את הרכב לבדיקה אך רציתי לדעת מה חוות דעתכם על הרכב?? והאם המחיר מוצדק. ומה מומלץ לבדוק כאשר אני הולך לראות את האוטו בפעם הראשונה.

מה שחשוב לי באוטו הוא שיהיה אמין וחיסכוני. לא מעניין אותי הביצועים, העיקר שייקח אותי מA ל B.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי yairfishik
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב בן 16-17....הרכב אכן חסכוני אבל לגבי אמינות - אל תצפה ליותר מדי כי הרכב ישן.

להוריי יש כרגע פולו 2007 עם 85K והיא מציגה אמינות טובה, אבל לכל רכב יש בלאי ולפולו הזו החלקים יקרים והיא רגישה לתחזוקת שבר.

חשוב מאוד לשים דגש על החלפת רצועות טיימינג לפי הוראות יצרן (סיפור של 2500 ש"ח, מדובר ב 2 רצועות ועוד כמה מותחנים).

אני הייתי משקיע טיפה בקנייה מאשר אחרי זה במוסך. ב 17000 ש"ח יש לך פיג'ו 206 ידנית 2007-2008 או גראנדה פונטו ידנית, או גטס ידנית משנים מתקדמות הרבה יותר.

למידע נוסף מציע לך לקרוא את המדריך שנמצאת בחתימה שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קולגה מהעבודה מוכר אחת 2001 קומפורטליין 1.4 עם 193 אלף ק"מ. הרכב במצב מעולה אני מרבה לטפוס איתו טרמפ לעבודה.

עבר את כל הטיפולים וכ'ו.

אם מעניין אותך שלח הודעה פרטית ואקשר בינכם.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3345 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...