Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב חסכוני לנסיעת של 100 קמ ביום.

הנתונים בכתבות שאני מוצא בגוגל שיקריים ונוטים לכיוון פרסומות של יצרנים

מעדיף רכב שישרוף טיפה יותר דלק ולא היה כמו פחית קולה עם 60 כ״ס

משהו באמצע שמשלב את הרכבים החסכוניים וצד שני שיהיה קצת כוח, שהרכב יראה סבבה ולא קטן מידי.….

יש דבר כזה ?

פורסם

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

ידנית או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתוני צריכת דלק של חלק מהרכבים תוכל למצוא באתר kml.co.il. שם זה יותר קרוב לאמיתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות

אין לי צורך במשפחתית, היום יש לי רכב 3 דלתות והוא מספק אותי גם מבחינת דלק הוא בסדר ( מנוע 2.0 fsi) אבל אני מחפש משהו יותר חסכוני ושלא יהיה חלש מדי, אין לי בעיה עם ידני על חשבון חסכון בדלק

לפי מה שאני מתחיל להבין..איביזה 1200 או פאביה 1200 או סוזוקי סוויפ או פולו 2010 יעשו את העבודה

הדגמים שציינתי חורגים מהתקציב לכן אני מחפש משהו שיגיע בערך ל40 כי מה שכתבתי מגיע ל50

• תוכן חדש...