Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר ברכב של אבא שלי. סיטרואן C4 צורה חדשה, לפני מתיחת פנים.

הרכב בן שנתיים בידיוק, עבר 18K קילומטר. בטיפול האחרון הודיעו חגיגית שהגיע הזמן להחליף משאבת מים כי נשחק איזשהו גלגל מניע שעשוי מגומי.

בנוסף קיימת בעיה שהסגירת חלונות מהשלט לא תמיד עובדת, המוסך לא יודע איך לפתור את הבעיה ומציע להתחיל מהחלפת מצבר (שמנו לב לבעיה לאחר כחצי שנה עם הרכב).

לאחר קצת התלהמות על איך דבר כזה קורה ברכב חדש, אחד הנותני שרות במוסך דאג להרגיע אותו כי מדי יום נכנסים לאותו מוסך 45-60 רכבי פזו-סיטרואן בגלל תקלות, בשביל להשלים את החבילת הרגעה הוא גם טרח להצביע על 2008 ששפכה מנוע אחרי חצי שנה על הכביש.

כרגע אבא בפניקה, אוטוטו נגמרת האחריות והוא מפחד להסתבך בתיקונים ייקרים.

בטרייד אין של לובינסקי הציעו לו להוסיף 5K ש"ח ולהתחדש בMG דנדשה, אני מנחש שמדובר ב350 ברמת אבזור הנמוכה.

דציה לא עושים טרייד וגם אין להם קומפקטית. הוא רוצה גי'פ כבר הרבה שנים, אבל רק בגלל הגובה אז כנראה שגם הדסטר לא פתרון.

הרעיון כרגע זה להכנס לכמה שפחות הוצאות כאשר אם מחליפים זה אך ורק לרכב חדש שחייב להיות אוטומטי בגלל אמא.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

קודם כל, האחריות לא אמורה להיות ל3 שנים במינימום?

שנית, הייתי פונה למוסך נוסף. יתקנו אותי כאן אך הבלאי המתואר לא נשמע לי סביר בעליל.

לגבי ההחלפה, שמעתי שיש להם איזה מבצע טרייד אין בימים אלה ממש שהם מציעים על רכבים מחיר מחירון בקניית רכב חדש. שווה להתקשר לבדוק.

פורסם

תקלות ברכב יכולות לקרות ללא קשר לתקופה או לכמות הנסיעה -

"היגיע הזמן להחליף משאבת מים כי נשחק איזשהו גלגל מניע שעשוי מגומי".

"בנוסף קיימת בעיה שהסגירת חלונות מהשלט לא תמיד עובדת".

הרכב נמצא עדיין באחריות יצרן/יבואן - מדוע לא הוחלף/תוקן?

פורסם

הפוסט קצת מבולבל, כנראה תוצאה של השעה.

לרכב אחריות ל3 שנים.

לפי מה שהבנתי הגלגל גומי מוגדר בתוך חלק מתכלה ולכן לא כלול באחריות.

הבעיה עם החלונות לא קבועה, חוזרת על עצמה לעיתים די נדירות, לא הצלחנו לשחזר את התקלה במוסך.

לא טענתי שתקלות הן רק כתוצאה מנסועה או פרק זמן על הכביש, אבל יש חשש לרכב בעייתי כשתקלה לא סבירה ראשונה מופיעה כבר אחרי שנתיים.

• תוכן חדש...