ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש לרכוש לעצמי רכב. אני נוסע על בסיס יומי כ 50 ק"מ ובשישי שבת, כ 100 ק"מ כל יום. הסתכלתי על רכבי יד2 בתקציב ואני מתלבט בין מספר דגמים: פורד פוקוס 2007 סיטרואן C4 מודל 2008 סובארו אימפרזה 2008 מיצובישי לנסר 2008 הרכב שהכי מצא חן בעיניי מבחינת מראה הוא ה C4 אבל אני שומע עליו חוות דעת שליליות לגבי גיר שנוטה להיגמר באיזור ה 150K (שזה פחות או יותר סביבת הקילומטרז' של הרכבים שאני רואה) וחיישנים שנוטים להידפק ויקרים מאוד לתיקון. הייתי שמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם פה ואם יש המלצות נוספות כמובן. אני צריך רכב עם כיסאות מתקפלים בשביל שאוכל להכניס מאחור אופניים שלמים ללא צורך במתקן. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 2 תגובות
- 875 צפיות
שלום לכולם, אחרי הרבה נסיעות מבחן התחלתי לחשוב לכיוון הפאביה (אוטומט) התקציב כ 40K אבל כנראה לא תהיה ברירה וצריך קצת למתוח. השאלה: באיזה שנה התחילו לשווק אותה עם גיר dsg? אני מעדיף פלנטרי רגיל מטעמי אמינות. איך אפשר לוודא שהגיר אוטומט רגיל כשרואים את הרכב? האם יש בעיות מיוחדות שצריך לשים אליהן לב? תודה, שי
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברי פורום.זקוק לעזרה בבחירת רכב.יש לי חידה מואד קשה משפחה של חמישה (הורים ,נערה זוג תאומים בני שלוש (עוברים לבוסטר) מדובר על רכב יחיד במשפחה שהולך לעבור בין 25K ל30K. צריכת דלק חשובה מאוד.אמינות . הסגמנט רכב יכול להיות שונה (מיניואן או קרוסובר ) ידני או אוטומטי. הרכב תשרת משפחה 4-5 שנים(חייב קילומטרז נמוך).עקב מיסוי גבוה על מכוניות בארץ הנושא של שכירות של רכב מביאה שיקול לא קטן . נכון לרגע הזה אופציוות כאלו :אאוטלנדר ידני 2014 ,רנו סניק דיזל 2013,סוזוקי קרוסהבר 2014(עם גגון) מצפה לעזרה ו ותגובות גם בעד וגם נגד תודה.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 664 צפיות
היי אני מחפש רכב שני, בעיקר לאישתי שתוכל להתנייד בתוך העיר עם מקום מרווח בתא מטען לעגלה וכן מקום מאחורה לכסאות ילדים. וכמובן שיהיה אמין. חיסכון בדלק אינו משנה יותר מדי כי הרכב ככל הנראה ינוע מרחקים קצרים מאוד. התקציב הוא 45 אלף שקל אך כמובן שאשמח להוציא פחות במידה וניתן אך כמובן שאפשר גם לחרוג לצד השני. הרכבים שראיתי עד כה היה בעיקר מהשכרה ומה שנראה מתאים היה: מזאדה 2 סדאן 2011-2012 קיה פורטה 2011-2010 או יונאי i20 2010 כולם פלוס מינוס עם קילומטראז גבוה סביב ה100K תודה
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
ערב טוב, נסגרנו לגבי הדגם ולגבי המנוע. הבעיה היא שאנחנו לא ממש מבינים מה ההבדל בין הגימורים - בשניהם למי שמזמין בשבוע המכירות יש חלון בגג, יש מערכת מולטימדיה עם waze. לפי הקטלוג, האבזור של 2.0 הוא זהה לשתיהם. אז על מה לשלם עוד 10,000? אבא שלי היה היום באולם התצוגה, התרשם, ולא קיבל תשובות חד משמעיות (נסיעת מבחן רק שבוע הבא). מישהו יודע מה ההבדלים בין רמות הגימור?
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. עומד בפני קניית רכב חדש ומתלבט קשות בין 3008 וcx5 שהגיעו לקו הגמר. היום היתי בלובינסקי וקיבלתי הצעה במסגרת ימי מכירה מיוחדים לשתי מכוניות אחד מהדור הקודם יורו 5 ו 156 כ"ס והשני מהדור החדש תקן יורו 6 (מערכת עצירה ברמזורים) 165 כ"ס. ההבדל במחיר 10000 שקל. שתי ההצעות בגימור PK. הנסועה שלי היא כ 10 אלף ק"מ בשנה ואני מחזיק מכוניות הרבה שנים (מזדה 626 שנת 2000 מעולה עם 167 אלף ק"מ.. שממנה אני אפרד בצער רב...יש מתעניניים?) שאלתי היא האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים מלבד ההבדלים "על הנייר" (שפחות מטרידים אותי)? אם הצלחתי להבין זה אותו מנוע רק בניהול תוכנה אחר ש"משחרר" עוד כמה כוחות סוס. עוד הבנתי שמחלות המנוע שאפיינו את הדגם בשנת 2011-2012 תוקנו. האם…
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
לה"ו העניין הוא כזה, ברשותנו רכב 5 מקומות שאנחנו מאוד מאוד מרוצים ממנו ונהנים ממנו, הרכב הוא טיוטה פריוס 2008, נוסעים חופשי והדבר שהיה הכי חשוב לי בטרם רכשתי אותו היה עניין צריכת הדלק, אנחנו נוסעים כ30,000 בשנה ולכן דבר זה היה שיקול מאוד משמעותי בענינו. ב"ה בקרוב אנו נזדקק למקום נוסף ברכב עכשיו הלבטים שלי הם רכב קטן נוסף על הפריוס כדוג' פיאט פנדה וכו' או רכב שבע מקומות? העניין הוא שאני לא רוצה רכב זללן דלק, הפריוס עושה לי בממוצע 1-18 חבל לי לרדת לרכב של 1-9 וכד'... חשבתי כבר על לקחת את הפריוס, למכור אותה ביד 2 או לבדוק טרייד אין ולקחת הלוואה גדולה ואולי לקנות את הפריוס פלוס ולהישאר איתה תקופה, השיקול שעומד לנגד עיניי זה, שני רכבים כפול בהכל, כפול …
הודעה אחרונה מאת iceco, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 543 צפיות
אהלן איזה רכב מומלץ באיזור ה-70 אלף ש"ח? רק אוטומט וחדש מהסוכנות. איך הסקודה סיטיגו/סיאט מי?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 705 צפיות
עוזר לחבר בבקשה לייעוץ לגבי רכב ראשון לצעיר עד 30K. מה שחשוב לפי סדר עדיפויות : אמינות צריכת דלק שנתון גבוה ככל הניתן מרווח, מנוע חזק, עיצוב וכו' זה בונוס אבל מה שחשוב זה מה שרשמתי למעלה. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם, מחפש מכון/מוסך לבדיקת הרכב שבנידון שמגיר את הרכב ויוכל לתת חוות דעת הכי מעמיקה כולל התחברות למחשב. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת daniel_carstyle, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני אסביר את עצמי, לדוגמא אני רוצה לקנות רכב ספורטיבי-אלפא מיטו 155 כ"ס. יש רכבים יד 2 ויש יד 3. זאת אומרת שאם אני אקנה יד 3 אני אהיה יד 4. השאלה שלי כמה היה לי יותר קשה למכור את הרכב בעתיד, (נאמר בעוד 4 שנים) לעומת רכב שאני אמכור כיד 3. האם היד הוא פקטור עיקריי? כמובן אני מתייחס לכך ששאר הנתונים טובים: קמ"ז נמוך, טיפוליים בזמן, ללא תאונות וכו'
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 689 צפיות
נהגתי באוטו נסיעת מבחן . סביר בסך הכל עם רעשי מנוע בסלד גבוה וחוסר פידבק מצד ההגה . אני מעוניין לדעת מבעלי קרוסאובר איך האמינות שלה והאם יש לה בעיות מיוחדות .
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, במקרה נתקלתי בפז'ו 308 שנת 2010 שחיפשתי רכב. עשה עלי רושם ממש טוב וגם מחיר 20 אחוז מתחת למחירון. אני מוטרד משם של פזו והאמינות שלו? האם הוא באמת פחות אמין מאחרות? אשמח אם משהוא יכול להגיב ... במיוחד אם יש לו פז'ו 308 שנת 2010. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
שלום לכולם, צריך עזרה דחוף בפינוח בדיקה שברולט ספארק 2013 (מנוע 1.2). הרכב עשה 33 אלף ק"מ. תוצאות הבדיקה מצורפת. אני מוטרד מ: 1. בלוק מנוע: רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות, החלף תומכים 2. מיתלה קדמי: תותבים פגומים מה זה אומר? זה בלאי סטנדרטי לרכב שנתיים על הכביש שעשה רק 33 אלף? או שזה אומר שנהגו על הרכב בצורה פרועה וכנראה שיהיו עוד בעיות? משהוא יודע מה המשמעות של הדברים האלו? בנוסף כתוב שהצמיגים פגומים ויש להם בלאי יתר ... זה אומר שצריך להחליף צמיגים? הרכב עבר טסט לפני 3 חודשים. אשמח לעזרה תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הגעתי להחלטה ואני רוצה את המאזדה 6 2.0 איך המצב המכני של הרכב בשוטף.? תקלות נפוצות? עלות טיפולים חלקים וכו.? צריכת דלק חשוב לי לדעת מעוד?! תודה.
הודעה אחרונה מאת carmonle, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת: 1. אם מישהו עשה עליו נסיעת מבחן ואיך היה? 2. האם האוטו "עגלה" או שכן אפשר להנות מחווית הנהיגה? 3. האם צריכת הדלק כל כך גרועה כמו השמועות סביב הרכבים של היצרן הזה? ושאלה אחרונה האם באמת ה CX-5 עדיפה? (מבחינת אבזור היונדאי עדיפה)? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש רכב משפחתי שנתון 2011/2012,מתלבט בין: (תקציב עד 80 אלף) סקודה אוקטביה (1.2) TSI. מאזדה 3 ספיריט (2.0). פורד פוקוס (2.0). חשוב מנוע חזק ורכב מרווח כולל תא מטען + צריכת דלק סבירה.
הודעה אחרונה מאת Dror Gersh, -
-
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב במקום הטויוטה הייאס (הקצר אבל מספיק גדול לנו) האמינה והגדולה שלנו. לא חדש. אמין. עם בגאז' גדול כמו בהייאס. אילו דגמים כדאי לחפש ואיפה כדאי לבדוק? תודה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 521 צפיות
ליסינג פרטי המועמדות הסופיות : מאזדה 3 1.5 האצבק יונדאי I35 המאזדה יקרה מהיונדאי ב 110 שקלים לחודש נסועה שנתית 13 אלף ק"מ. בדרכ באוטו נוסע בודד בסופי שבוע זוג + 1 ולפעמים הכלב . 50% בעיר והשאר מחוצה לה . חושש מה 1.5 של המאזדה . מדברת אליי יותר המאזדה אך היא יקרה יותר ב 110 ש"ח לחודש ו 500 שקלים במקדמה מהיונדאי. האם החשש מוצדק? ופער המחיר? אפר לעמוד בזה השאלה אם כדאי. מה אתם הייתם בוחרים ? תודה
הודעה אחרונה מאת shayke74, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במקרה הרגיל, בהשוואה של ההנחה של 0ק"מ יד 2 (106900) לעומת המחיר הרגיל של היבואן (128,000 + אחריות מורחבת למנוע וגיר ל7 שנים) - הייתי אומר ש0 ק"מ יד 2 מנצח בקלות. אבל היום אנחנו לא במקרה רגיל. הסיד מוצעת ע"י היבואן בהנחת מועדון לקוחות במחיר של 118,000. האם לדעתכם האחריות המורחבת שווה את זה את ההפרש של 11,000? יכול להיות שבעוד 7 שנים אני "אפסיד" את ה11 אלף, אם הגיר והמנוע ישארו תקינים (מה שאמור לקרות). מצד שני, זה יהיה ממש מבאס אם הגיר ימות לי בשנה הרביעית אחרי 3 שנות אחריות בלבד של 0 ק"מ יד 2. כמה בכלל עולה תיקון גיר רובוטי כזה? או החלפה שלו?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, התקציב: לכל היותר 40000, עדיף יותר בכיוון ה 30... חשבתי בכיוון הסיטרואן c4 שמככבת במבצעי לובינסקי במחיר אטרקטיבי. הגיר לא מרתיע אותי.. אני לא בטוח שזו האופציה הטובה ביותר אבל בשוק הפרטי המחירים לא נמוכים בהרבה. מה לגבי הפיזו 308? האם יש הבדלים משמעותיים ביניהן? איך שתי האופציות מבחינה בטיחותית, מערכות אקטיביות? אשמח לעוד הצעות והמלצות! תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 595 צפיות
שלום וברכה אני אב לארבעה קטנטנים, ומחפש מזדה 5 2008 עם תקציב של 55000 ש"ח או מעט יותר. לנסיעות עירוניות בעיקר, כ10000 לשנה. אני נמשך למכוניות עם קילומטרז' נמוך, והבחנתי שבעליהן דורשים בדרך כלל מחיר המחירון. ראיתי שתי מכוניות: אחת עם 65000 קילומטר בלבד, היתה יד ראשונה בליסינג נהג יחיד, שלוש שנים עם 17,000 ק"מ בלבד (ראיתי מסמכים). אח"כ נקנתה בידי המוכר ששמר על הרכב יפה מבחינת ריפוד ומראה כללי מטופח. לגבי טיפולים, אין מעקב טיפולים ברור. טיפול 30,000 בוצע במאזדה, אחריו לא בוצעו טיפולים תקופתיים במקום קבוע. לפני חודש בוצע טיפול ברקסים אחוריים וקדמיים במאזדה, ואילו הסבר ברור למה בדיוק עכשיו הוא מוכר. במהלך נסיעת המבחן שלי נדלקה נורת ביקורת של המנוע (ציור כתום כמו של …
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אודה לאחד מבעלי פיאסטה ידנית מנוע 1250 שיצור איתי קשר .
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 637 צפיות
הי, אחרי שנים אני נאלץ להחזיר את רכב הליסינג שלי ולעבור לרכב פרטי לנסיעות לעבודה (כ 120 ק"מ ביום). כיום ברשותי מאזדה 2 בת 8 שנים כרכב שני. הוא ברשותי 5 שנים ואני מרוצה ממנו מאוד (עבר עד עכשיו 125K ק"מ). אז יש לי שתי שאלות: 1. מחפש המלצה לרכב משפחתי לנסיעות יומיומיות קצרות + נסיעות סופ"ש. התקציב הוא כ 85 אש"ח. חשוב שיהיה אוטומט, מרווח (שני כסאות ילדים מאחורה) ובטיחותי. חשבתי על סקודה YETI שנת 2012. מה דעתכם עליו? 2. האם להישאר עם המאזדה ולבצע איתה את הנסיעות הארוכות או שכדאי למכור אותה ולקנות רכב אחר חסכוני יותר? אני לא רוצה להוסיף יותר מידי כסף. האם בכלל המאזדה תעמוד בעוד 30K ק"מ בשנה בגילה המתקדם? ולמרות שבכל מקום ראיתי ביקורת על צריכת הדלק הגרועה של ה…
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 609 צפיות
שלום, מבקש עצות מחברי הפורום, אני רוצה להשתדרג, כיום נוהג על פאביה ידנית 2012. כבר שילמתי מקדמה כדי לשריין פאביה ידנית חדשה במסגרת המבצע של סקודה. אני רוצה לבדוק עוד אופציות בחודש הקרוב שבו אפשר לבטל את הקנייה. מה אני מחפש? תקציב כ 75k רכב אמין שישמש כרכב שני במשפחה בעיקר לנסיעות שלי לעבודה (30 ק"מ כל כוון, חצי מהדרך בינעירוני) רצוי גם חסכוני למרות שאני נוהג 15k ק"מ בשנה אפשר גם ידני ואפשר גם יד שנייה.
הודעה אחרונה מאת yaniv007, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, רכב עיקרי שלנו כרגע יונדאי I30cw 2010, זוג + שניים (בוסטר אחד). חושבים להחליפו במשהו יותר חדש. מחזיקים רכב בדרך כלל כ - 3 שנים. הכיוון הוא סוזוקי קרוסאובר 2014/2015 מיד שנייה בלבד. נוסעים כ - 20K בשנה. תקציב 100k-110k עדיף כמה שפחות. הדרישות שלנו: 1. אמינות 2 בטיחות 3. עלויות נמוכות (טיפולים, ביטוח וכו') 4. חסכונית 5. אבזור. אין פה ציפייה לרכב פרימיום מפואר אלא לרכב שיעשה את העבודה לפחות כמו היונדאי שיקח את אשתי כל יום לעבודה (וגם יחזיר) ושייקח אותנו כמה פעמים בשנה לטיולים. אשמח לקצת מידע על הרכב ממקור ראשון - עלויות טיפולים, איכות המזגן (חשוב!), מחלות ידועות (עם היונדאי אכלנו את כל המחלות ילדות האפשריות שקיימות) ובכלל דעה אם הכיוון …
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 668 צפיות
אהלן , אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 30,000 . הגעתי לשתי אופציות שקורצות לי B3 2008 או מאזדה 3 2007-8. הדרישות העיקריות שלי הם אמינות בראש ובראשונה , נוחות וצריכת דלק הבנתי ששניהם עושות בערך אותו הדבר, בנוסף רוב הסובארו הם מליסינג עד כמה הדבר נורא והאם שאני ירצה לשדרג יהיה לי בעיה להיפטר ממנה ? למרות זאת אני עדיין פתוח לשמוע הצעות נוספות אם יש ... תודה רבה לעוזרים מראש .
הודעה אחרונה מאת roitman85, -
-
- 1 תגובות
- 535 צפיות
שלום, מצטער על המגילה הארוכה, אבל ההתלבטות ממושכת גם היא. בקרוב (ינואר) מגיע הזמן לשדרג את הרכב, ועל הפרק עומדת קניה של רכב חדש מהחברה. החלום זה ספורטיבית קטנה, אבל המחירים (150k וצפונה) לא מתאימים בשלב זה. עד עכשיו נהגתי על פוקוס 2008 שהיתה מצויינת בתור רכב ראשון, אבל אני רווק והרכב הזה הרבה יותר מדי גדול בשבילי, אז חשבתי לשנמך לסופר-מיני מצד אחד, ולנסות לא לאבד מהנוחות של רכב משפחתי מצד שני. מה שהיה חסר לי בפוקוס וחשוב לי לשפר זה כוח (משמעותי), בידוד רעשים ואבזור (דגם הליסינג). מה שאהבתי ואני לא רוצה לרדת ברמה זה איכות חומרים, התנהגות כביש ותחושה בפניות. אז עקב ימי המכירות נכנסתי לסוכנות פולקסווגן לבדוק את הסופר-מיני שמתיימרת להיות הכי איכותית, והרשמים אחרי נס…
הודעה אחרונה מאת tomer321, -
- 0 תגובות
- 468 צפיות
שלום, כרגע יש מולי את האופציות שרשומות בכותרת פורד פוקוס 2011 או מאזדה 3 קומפורט 2007 אשמח לחוות דעת זה ממש חשוב לי. מדובר ברכב ראשון, אני גר באילת ככה שהנסיעות שלי הן בסופו של יום מאוד קצרות מבחינת מרחק ממקום למקום. תודה
הודעה אחרונה מאת Daniel Azrad, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בס"ד חברים יקרים שבוע טוב אנחנו מחפשים רכב שני למשפחה שיהווה רכב משני לנסיעות יומיות התקציב הוא 15-20 אלף. חשוב שיהיה אוטומט עם יכולת של סחיבה בעליות ,חשבתי ללכת על רכב קטן או משפחתי קטן שיתאים לנסיעות של 100 קילומ' ביום. חשוב לי שיהיה זול לתחזוקה ובלי תקלות ולא שותה דלק. אשמח לשמוע על דגמים שיהיו רלוונטים עבורנו שאני יתחיל לחפש בשוק. שבוע טוב יונתן
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,425 אורחים (הצג רשימה מלאה)