Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לרכוש לעצמי רכב.

אני נוסע על בסיס יומי כ 50 ק"מ ובשישי שבת, כ 100 ק"מ כל יום.

הסתכלתי על רכבי יד2 בתקציב ואני מתלבט בין מספר דגמים:

פורד פוקוס 2007

סיטרואן C4 מודל 2008

סובארו אימפרזה 2008

מיצובישי לנסר 2008

הרכב שהכי מצא חן בעיניי מבחינת מראה הוא ה C4 אבל אני שומע עליו חוות דעת שליליות לגבי גיר שנוטה להיגמר באיזור ה 150K (שזה פחות או יותר סביבת הקילומטרז' של הרכבים שאני רואה) וחיישנים שנוטים להידפק ויקרים מאוד לתיקון.

הייתי שמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם פה ואם יש המלצות נוספות כמובן.

אני צריך רכב עם כיסאות מתקפלים בשביל שאוכל להכניס מאחור אופניים שלמים ללא צורך במתקן.

תודה לעוזרים.

פורסם

סובארו אימפרזה 2008- אם אתה מתכוון לB3 לא הייתי ממליץ לך עליו הנ"ל רכב כבד מאוד ביחס למנוע (1500סמ"ק) ושתיין לא קטן.

(אני מדבר מנסיון של 3 רכבים כאלו במשפחה)

פורסם

אתה נעול רק על ארבעת הדגמים הנ"ל?

הלנסר לדעתי עדיף מבחינת אחזקה אבל אף אחד מהרשימה לא מידי חסכוני...

אגב בכל משפחתית 1600 המושבים מתקפלים...

פורסם

לא בכל רכב המושבים מתקפלים - לחבר שלי יש אימפרזה 2003, והמושבים האחוריים לא מתקפלים.

באופן כללי, לאופניים עדיף רכב עם 5 דלתות, רצוי סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא חייב.

יש גם התקן שמתקינים על וו גרירה ואפשר לשים עליו אופניים. (כמובן שהסיפור הזה מסתכם בכמה אלפי שקלים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

את האמת שמניסיון גם ב i20 האופניים נכנסות בלי בעיה ברגע שמקפלים את הכיסאות כך שנראה לי שעל האטצ׳בק תתאים, אני מאמין שגם לא תהיה בעיה עם כל משפחתית עם כסאות מתקפלים.

אחרת אני אשתמש במתקן שגם אותו כבר יש לי.

אבל הייתי שמח להמלצה על רכב.

פורסם

אם האופניים נכנסים (אופניים זה זכר!) בi20 שהיא קטנה יותר מC4 ודומותיה, אין בעיה.

הבעיה שאתה נוסע לא מעט ורצוי רכב חסכוני, ועל זה לא עונה שום רכב בתקציב. חשבת על רכב ידני?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אם האופניים נכנסים (אופניים זה זכר!) בi20 שהיא קטנה יותר מC4 ודומותיה, אין בעיה.

הבעיה שאתה נוסע לא מעט ורצוי רכב חסכוני, ועל זה לא עונה שום רכב בתקציב. חשבת על רכב ידני?

אם יש לך דגם מומלץ ידני, אני אשמח לשמוע.

שמעת פעם על מאזדה 3???

כן.

פורסם

פיאט גרנדה פונטו ידנית, אני חושב שבמסגרת התקציב אפשר למצוא אחת טובה, אולי תדרש חריגה קלה.

פורסם

אני עובר על מודעות ומוכן לרדת בשנתון בשביל אופציות נוספות.

הבעיה שאני לא כ"כ בקיא והייתי שמח לדעתכם כי אני קצת מבולבל פה.

מבחינת חיסכון בדלק, אם זה מתבטא בהפרש של 300-400 שקל בחודש בהתאם לנסיעות שלי, אז אני בסדר עם זה.

מה שהכי חשוב לי זה האמינות (יותר מתצרוכת הדלק) כי אני חושש מרכישת רכב שיפתיע אותי בטיפול של כמה אלפים טובים.

עוד מכוניות שחשבתי עליהן הן:

גולף 1600/2000, שנתון 2004 נכנס בתקציב.

סובארו אימפרזה ניו אייג' מנוע 2000, שנתון 2004/2005 גם כן נכנס בתקציב.

אשמח לדעתכם וניסיונכם.

פורסם

באימפרזה צריכת הדלק גבוהה מאוד, ה1.6 חלשה, ה2.0 צורכת המון דלק. תא הנוסעים פשוט למדי והרכב לא ממש נוח.

הגולף עם גיר אוטומטי לא ממש אמינה, אם לא הותקן קולר גיר, צפה לתקלות בגיר במשמרת שלך. חוץ מזה שאם אתה מחפש להתרחק מתחזוקה יקרה אז VW זה לא הכיוון.

פורסם

יש מצב שאני סוגר עסקה על 1.5 B3 2008.

למיטב הבנתי היא קצת כבדה למנוע אז התאוצה שלה מאוד מתונה והיא לא הכי חסכנית מבחינת דלק אך מצב טוב יותר מאימפרזה ניו אייג' 2006 (עם מנוע 1.6).

מבחינת אמינות, קיבלתי רושם שהיא אמינה מאוד וזה משהו שחשוב לי.

אם יש לכם משהו להוסיף או חוות דעת לתת לי, אני אשמח.

• תוכן חדש...