Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

אחרי שנים אני נאלץ להחזיר את רכב הליסינג שלי ולעבור לרכב פרטי לנסיעות לעבודה (כ 120 ק"מ ביום).

כיום ברשותי מאזדה 2 בת 8 שנים כרכב שני. הוא ברשותי 5 שנים ואני מרוצה ממנו מאוד (עבר עד עכשיו 125K ק"מ).

אז יש לי שתי שאלות:

1. מחפש המלצה לרכב משפחתי לנסיעות יומיומיות קצרות + נסיעות סופ"ש.

התקציב הוא כ 85 אש"ח. חשוב שיהיה אוטומט, מרווח (שני כסאות ילדים מאחורה) ובטיחותי. חשבתי על סקודה YETI שנת 2012. מה דעתכם עליו?

2. האם להישאר עם המאזדה ולבצע איתה את הנסיעות הארוכות או שכדאי למכור אותה ולקנות רכב אחר חסכוני יותר? אני לא רוצה להוסיף יותר מידי כסף.

האם בכלל המאזדה תעמוד בעוד 30K ק"מ בשנה בגילה המתקדם?

ולמרות שבכל מקום ראיתי ביקורת על צריכת הדלק הגרועה של המאזדה 2, אני מגיע איתה לצריכה של 1:14.5 בנסיעה שבעיקרה בין עירונית.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי MM1901
פורסם

1. ייטי 2012 היא בחירה נחמדה, יהיה מקום לשני כסאות ילדים מאחור, אבל לא הרבה מעבר לכך.

2. המאזדה תעמוד בכבוד ב-30K בשנה, ובלבד שתטופל בראוי. אם אין לךסכום משמעותי להסיף עליה, אל תמכור אותה, אתה מצליח להוציא צריכה מכובדת ממנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובה.

חשבתי גם על MG350. הם יוצאים עכשיו במצבע של 80 אש"ח לרכב חדש עם 5 שנות אחריות.

לא הצלחתי למצוא יותר מידי חוות דעת פה על הרכב הזה. מישהו יכול להמליץ או להסביר למה הוא כזה זול?

ושוב תודה.

פורסם

מה-80000 ש"ח שעולה ה-MG350 לא ישאר הרבה עוד 3-4 שנים והעיסקה המפתה עלולה להתברר כלא כדאית לחלוטין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי נשמע שב80 אלף ש"ח אפשר לקבל משהו יותר חסכוני (120 ק"מ ביום, כפול 5 ימי עבודה בשבוע זה 600 ק"מ, כלומר בחודש תעשה לפחות 2500 ק"מ בהנחה שאתה לא עובד בימי שישי ושבת ושאין לך נסיעות למעט העבודה).

2500 ק"מ בחודש הם 30 אלף ק"מ בשנה. זה מצדיק רכישה של רכב דיזל אם הנסיעה בעיקרה בינעירונית או רכב היברידי אם הנסיעה בעיקר בפקקים או בדרכים עירוניות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...