Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

העניין הוא כזה, ברשותנו רכב 5 מקומות שאנחנו מאוד מאוד מרוצים ממנו ונהנים ממנו, הרכב הוא טיוטה פריוס 2008, נוסעים חופשי והדבר שהיה הכי חשוב לי בטרם רכשתי אותו היה עניין צריכת הדלק, אנחנו נוסעים כ30,000 בשנה ולכן דבר זה היה שיקול מאוד משמעותי בענינו.

ב"ה בקרוב אנו נזדקק למקום נוסף ברכב עכשיו הלבטים שלי הם רכב קטן נוסף על הפריוס כדוג' פיאט פנדה וכו' או רכב שבע מקומות?

העניין הוא שאני לא רוצה רכב זללן דלק, הפריוס עושה לי בממוצע 1-18 חבל לי לרדת לרכב של 1-9 וכד'...

חשבתי כבר על לקחת את הפריוס, למכור אותה ביד 2 או לבדוק טרייד אין ולקחת הלוואה גדולה ואולי לקנות את הפריוס פלוס ולהישאר איתה תקופה, השיקול שעומד לנגד עיניי זה, שני רכבים כפול בהכל, כפול בביטוח כפול בטסט, כפול בדלק, כפול בטיפולים וכפול בבלתמ"ים....

רכב שבע מקומות רגיל, מזדה 5 ושות' הוצאת דלק גבוהה מאוד, כמעט פי שתיים ממה שהתרגלתי היום בשנה וחצי האחרונות.

פריוס פלוס - הוצאות דלק זהות אך נלווה לזה החזר הלוואה לא קטן.

אהה, ורק אוטומט.

מה אומרים? יש המלצות? תובנות? חישובים נוספים שלא חישבתי?

פורסם

הי

השאלה היא מי אתם, וכמה אתם נוסעים ביחד,

מי אתם -- האם בת הזוג תנהג בנפרד בטיול, או לכל מקום אחר, או שהיא תתבאס ותתלונן? תבדקו היטב את הנושא.

כמה אתם נוסעים כולם בשנה ביחד?

בכל מקרה הפעק לפריוס פלוס הוא יהיה הרבה יותר מאשר צריכת הדלק גם ברכב של 1/9 ובהנחה שאתם נוסעים 30000 בשנה,

חפש לך איזה הונדה FRV ותגרד את ה1\12 מלמטה, כנ"ל לגבי הטויוטה וורסו (תקפל מושב אחורי אחד ותקבל גם תא מטען נורמלי).

פורסם

אין בעיה לנסוע ביחד או לחוד לטיולים ,שבת להורים וכו' אם כי זה קצת מבאס ועדיף לנו ביחד , הונדה frv שוב תהיה מוגבלת לתק' כזו או אחרת ואין לי כח להתעסק עם קניה , מכירה וכו' סתם מפרך , הוורסו יקרה מאוד ביחס למינימום של המינימום שהיא נותנת .. מקום צפוף וצריכת דלק סבירה.

פורסם (נערך)

רנו גראנד סניק DCI או סיטרואן C4 HDiV יהיו חסכוניות נוחת אמינות ו7 מושבים.

מניסיון אישי הרנו יותר חסכונית מהטיוטה נוחה ומאובזרת יותר.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

בגדול התחברתי יותר להיברידי, אבל לא פוסל כלל וכלל רכבים אחרים בסגמנט הזה של ה7 מקומות, אם בסופו של דבר אחליט ללכת על זה.

מה טווח המחירים של הרכבים הללו?

פורסם
רנו גראנד סניק DCI או סיטרואן C4 HDiV יהיו חסכוניות נוחת אמינות ו7 מושבים.

מניסיון אישי הרנו יותר חסכונית מהטיוטה נוחה ומאובזרת יותר.

זה בדיוק מה שבאתי להציע.

לדעתי זה כיוון מצוין, אתה לא תפגע הרבה בצריכת הדלק, הביצועים טובים, רכבים נוחים ומרווחים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדקתי והם נראים ונשמעים רכבים מעולים, הגרנד סניק נמכרת בסדר גודל של 100k והפיקסו דיזל 150k, מהי צריכת הדלק של הרנו?

• תוכן חדש...