Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצטער על המגילה הארוכה, אבל ההתלבטות ממושכת גם היא.

בקרוב (ינואר) מגיע הזמן לשדרג את הרכב, ועל הפרק עומדת קניה של רכב חדש מהחברה. החלום זה ספורטיבית קטנה, אבל המחירים (150k וצפונה) לא מתאימים בשלב זה.

עד עכשיו נהגתי על פוקוס 2008 שהיתה מצויינת בתור רכב ראשון, אבל אני רווק והרכב הזה הרבה יותר מדי גדול בשבילי, אז חשבתי לשנמך לסופר-מיני מצד אחד, ולנסות לא לאבד מהנוחות של רכב משפחתי מצד שני.

מה שהיה חסר לי בפוקוס וחשוב לי לשפר זה כוח (משמעותי), בידוד רעשים ואבזור (דגם הליסינג). מה שאהבתי ואני לא רוצה לרדת ברמה זה איכות חומרים, התנהגות כביש ותחושה בפניות.

אז עקב ימי המכירות נכנסתי לסוכנות פולקסווגן לבדוק את הסופר-מיני שמתיימרת להיות הכי איכותית, והרשמים אחרי נסיעת מבחן הם: כוח- יש, איכות חומרים - יש, בידוד רעשים - שיפור, אבל לא כמו שציפיתי (או שאני נוהג מהר מדי?). תחושה והתנהגות - אין, כלום. כיוון שלגרסת ה-GTI אין תקציב, ובגלל שלא ניתן להוציא את הרכב ב-2016, הפולו (ואחיותיה המקבילות) ירדה מהפרק.

ה-208 לא רלוונטית בגלל מנוע שלושה צילינדרים ואבזור לא מספק בעיני. ושאר המתחרות בקטגוריה לא מספיק איכותיות/שקטות/חזקות בעיני (אולי פספסתי אחת).

אז חשבתי, אולי התרגלתי לנוחות של רכב גדול יותר ובכל זאת אקנה כזה שוב? למרות שאין לי שימוש לנפח? גדול, אבל לא גדול מדי (מרכב האצ'בק). חשבתי על הלאון החדשה. כרגע הדגם הבסיסי (1.2 DSG) נמכר ב-120k על הכביש. מחר אעשה נסיעה על הרכב. אשמח לשמוע רעיונות לסופר-מיני שאולי פספסתי או למשפחתית קומפקטית אחרת שעונה על הדרישות.

פרטים טכניים: עדיפות לגיר אוטומט, תקציב 120k (אפשר גם פחות ואפשר גם קצת יותר אם יש משהו שמממש שווה להתאמץ בשבילו).

תודה לעוזרים.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...