Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע איך הטוסון 2016 מנוע 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת:

1. אם מישהו עשה עליו נסיעת מבחן ואיך היה?

2. האם האוטו "עגלה" או שכן אפשר להנות מחווית הנהיגה?

3. האם צריכת הדלק כל כך גרועה כמו השמועות סביב הרכבים של היצרן הזה?

ושאלה אחרונה

האם באמת ה CX-5 עדיפה? (מבחינת אבזור היונדאי עדיפה)?

תודה מראש

המקום היחיד שבו הצלחה קודמת לעבודה הוא המילון!

פורסם

הרכב רק הגיע, ולא נראה לי שכבר זמין לנסיעות מבחן.

ה-CX-5 בוודאות יותר חסכונית מהטוסון, מעבר לכן אין לי מידע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit,

ראשית תודה על התשובה המהירה

שנית הם עכשיו בעיצומו של שבוע מכירות אני מניח שהם כן עושים נסיעות מבחן

אני נרשמתי באתר אבל עדיין לא חזרו אליי (הנחתי שזה עקב עומס)

אני מקווה שמישהו מחברי הפורום יצא לו לעלות על הרכב

כיוון שכל מידע זמין ברשת מדבר אך ורק על גרסאת ה1.6 טורבו שלא הובאה לארץ

פורסם

רכבי הדגמה יהיו זמינים רק לקראת סוף החודש. לפי קצב המכירות כרגע - לא בטוח שהם בכלל צריכים רכבי הדגמה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שאמר Zvit, אין כרגע רכב הדגמה לנסיעות מבחן. צפויים להגיע לקראת סוף החודש או תחילת החודש הבא.

מבחינת נסיעה/עגלתיות/צריכת דלק/הנאה, אני יכול להמר (אם כי בזהירות מסוימת כי מדובר בשלדה חדשה) שהוא יהיה די דומה ל-ix35. זה אותו מנוע ואותה תיבה.

מנסיון על הספורטאז' 2.0 ליטר (שחולק פלטפורמה, מנוע ותיבה עם ה-ix35) - הוא לא "עגלה", אבל גם לא חורך צמיגים. אתה זה אתה לא תקבל באף רכב בקטגוריה למעט אולי הפורטסר טורבו. מבחינת תאוצות הוא מרגיש קצת יותר חזק ממשפחתית 1.6 שגרתית לחלוטין. צריכת הדלק קצת פחות טובה, אני הצלחתי להפיק סביב 9 ק"מ לליטר שכללו גם נסיעה מאומצת.

סך הכל, אוטו פסדר כזה. לא מרגש - חוץ מהעיצוב שלטעמי מדליק לאללה, לא מרהיב, אבל גם לא חסר יותר מדי בשום תחום. פסדר כזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מנסיון על הספורטאז' 2.0 ליטר (שחולק פלטפורמה, מנוע ותיבה עם ה-ix35) - הוא לא "עגלה", אבל גם לא חורך צמיגים. אתה זה אתה לא תקבל באף רכב בקטגוריה למעט אולי הפורטסר טורבו. מבחינת תאוצות הוא מרגיש קצת יותר חזק ממשפחתית 1.6 שגרתית לחלוטין. צריכת הדלק קצת פחות טובה, אני הצלחתי להפיק סביב 9 ק"מ לליטר שכללו גם נסיעה מאומצת.

סך הכל, אוטו פסדר כזה. לא מרגש - חוץ מהעיצוב שלטעמי מדליק לאללה, לא מרהיב, אבל גם לא חסר יותר מדי בשום תחום. פסדר כזה.

Spire, תודה על התשובה אני מסכים שהעיצוב מדליק לאללה האוטו הזה ממש הסיט אותי מה CX-5 שהייתי נעול עליו

דווקא לגבי המאזדה 2.0 הבנתי שהיא הרבה מעבר ממשפחתית 1.6 שגרתית (שלא לדבר על ה2.5 אבל לצערי לא בסקופ התקציב)

אני מתגורר ומתנייד באיזור עם עליות רבות (אתה או בעלייה או בירידה) כך שחשוב לי רכב עם כוח ומצד שני שלא ישחט אותי בדלק

כמובן שיש את חסם התקציב כך שלהשיג SUV חייתי לא יהיה בשלב זה של החיים

פורסם

אם אתה מחפש רכב חסכוני בקטגוריה הזו (והכל יחסי) לך על המאזדה ואו המיצובישי, יש כמובן את הקאשקאי עם מנוע דיזל 1.6 ליטר, אינני יודע מה מחירו לפני הנחות שונות שהיבואן מציע בימים אילו.

היונדאי בכל מצב לא תהיה חסכונית יותר מתי היפניות המקבילות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נהגתי על ה-cx-5 עם מנוע 2.5. היא בסדר. יותר חזקה ממשפחתית אבל משהו בה הרגיש עצל מעט. אני בטוח שגרסת ה-2.0 ליטר עוד פחות מעניינת. מעל למשפחתית ממוצעת? כן. בהרבה? ממש לא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה לכולכם על העזרה...אני אצטרך לעשות מבחן ל2 הרכבים ואם יצוצו עוד מהסוג גם אותם אבחן ואז נקווה למצוא משהו שיגרום לי לחייך בנהיגה ויהיה פרקטי.

פורסם

חייב לדעת למה אתה חושב לקנות את הטוסון החדשה על הספורטאז' החדשה? שניהם רכבים כל כך דומים, רק שהטוסון עולה יותר.. בעיני זה הזוי. זה כמו שתגיד לי שמציעים לך לקנות במבנה אוסם בשקית הכתומה ב10 שקל לעומת במבה אוסם בשקית עם התינוק ב7 שקל, ותלך על השקית הכתומה (סליחה לכל רוכבי הספורטאז' והטוסון שהשוותי את הרכב שלהם לבמבה).

פורסם
חייב לדעת למה אתה חושב לקנות את הטוסון החדשה על הספורטאז' החדשה? שניהם רכבים כל כך דומים, רק שהטוסון עולה יותר.. בעיני זה הזוי. זה כמו שתגיד לי שמציעים לך לקנות במבנה אוסם בשקית הכתומה ב10 שקל לעומת במבה אוסם בשקית עם התינוק ב7 שקל, ותלך על השקית הכתומה (סליחה לכל רוכבי הספורטאז' והטוסון שהשוותי את הרכב שלהם לבמבה).

אהבתי את ההמשלה בעזרת הבמבה (אשתי במשך שנים טענה בתוקף שזו שבשקית הכתומה טעימה יותר) :-)

לשאלתך היונדאי שמעניינת אותי היא גרסת ה Open Sky בעלת הגג הפאנורמי ומערכת הוייז המובנית (במאזדה למשל רוצים על הוספת וויז משהו כמו 3000 ש"ח) גם לקיה יש גג פאנורמי אבל רק בגרסאות שעולות לפחות מכו הטוסון שלא לדבר על יותר.

יתרה מכך אני מניח שקיה תחליף את הצורה בטווח של עד שנה (מה שכבר קרה ביונדאי)

חוץ מזה באמת שאין לי מידי הרבה הסברים, אני הייתי נעול CX-5 אבל משהו בטוסון קורץ לי (העניין שאשתי עדיין טוענת בתוקף שממה שהיא שמעה/יודעת) יונדאי זולל דלק

פורסם
פורסם

אני התלבטתי בין המאזדה לטוסון כשהנטייה שלי הייתה למאזדה וגם הזמנתי אחת. הגרסא החדשה מרגישה עצלה בנסיעה מנהלתית אך יש כפתור ספורט שגורם לאוטו להתעורר לחיים. הטוסון היחיד ששקלתי הוא זה שלא מביאים לארץ, ה1.6 טורבו, מעבר לזה המכלולים הם כמו בספורטאז' 2 ליטר ועליו נהגתי בגרסא היקרה (EXׂׂ) , האוטו מפרק דלק, והביצועים לא להיט. מבחינת אבזור והרגשה מבפנים המאזדה מרגישה הרבה יותר טוב מהספורטאז' היקר והרבה יותר יוקרתית, לא יודע לגבי הטוסון לא נהגתי בו אבל שוב לא נראה לי שזה עדיף על המאזדה

• תוכן חדש...