Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התקציב: לכל היותר 40000, עדיף יותר בכיוון ה 30...

חשבתי בכיוון הסיטרואן c4 שמככבת במבצעי לובינסקי במחיר אטרקטיבי.

הגיר לא מרתיע אותי..

אני לא בטוח שזו האופציה הטובה ביותר אבל בשוק הפרטי המחירים לא נמוכים בהרבה.

מה לגבי הפיזו 308? האם יש הבדלים משמעותיים ביניהן?

איך שתי האופציות מבחינה בטיחותית, מערכות אקטיביות?

אשמח לעוד הצעות והמלצות!

תודה,

שי.

פורסם

פתחתי שרשור ממש דומה לא מזמן.

הסי4 כנראה עדיפה יותר, בין היתר עקב מנוע יותר אמין משמעותית.

אני משחק במגרש דומה לשלך ומכיר את השוק בסגמנט הזה די טוב. מציע לך לבחון גם את הפיאט בראבו כאלטרנטיבה. בייחוד אם אתה לא פוסל ידני, אבל גם האוטומטי (רובוטי) יהווה אלטרנטיבה ראויה.

בשוק הפרטי תוכל למצוא סי4 2009 בוגרת ליסינג עם נתונים טובים ב 20-22 אלף מחיר סגירה.

לעניות דעתי, כתלות בפריט הספציפי, זו העסקה המשתלמת ביותר היום למשפחתית אוטומטית, שנתון גבוה, נוחה ובטוחה עם אמינות סבירה+, מחיר ברצפה וכבונוס קצת שיק צרפתי. ל"שוחים כנגד העדר" זו בחירה מומלצת בחום.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

C4 דור ראשון (שנים 2006 עד 2010 ואולי קצת 2011) - זה המנוע הישן של פיז'ו, אותו מנוע שהיה ב 206, 307, וקסארה דור 2. הספק 110 כ"ס, מנוע רגיל ופשוט יחסית.

C4 דור שני (שנים 2011 -2015) + 308 דור ראשון (2008-2013) + 207 כל השנים + C3 דור שני (2009 ->) + 208 1.6 - זה מנוע יותר חדש, פיתוח פיז'ו-BMW עם כמה פטנטים של BMW. מנוע יותר מודרני, עומד בתקן יורו 5, יותר חזק (120 כ"ס) אבל גם מורכב יותר ופחות אמין.

פורסם

קיבלה בחו"ל עוד בתקופת הדור הראשון, אטמוספרי וטורבו.

אבל לארץ כל דגמי הדור הראשון 1.6 אטמוספרי הגעיו עם המנוע הישן, עד סוף השיווק של הדור הראשון.

1.6 טורבו החדש הופיע גם בארץ ב C4 דור ראשון משנת 2008, במקום 2.0 ליטר הישן.

C4 דור שני - כולן עם המנוע החדש 1.6. עד להופעת מתיחת פנים עם מנוע 1.2 טורבו.

פורסם

תודה לעונים,

oferal

איפה אפשר למצוא c4 ב 22K? אם זו יוצאת ליסינג במגרש צד שלישי אני לא בטוח שכדאי לי להכנס לה.

לגבי הפיאט בראבו, מנוע הטורבו שלה מפגין אמינות? מה לגבי הגיר הרובוטי?

פורסם

אני יודע שזה טאבו כאן בפורום, אבל הפיאט בראבו נמכרה במספרים נמוכים בארץ.

לחסרונה יצויין באופן בולט הגיר שלה, שלא מתאים לכל אחד. גם הal4 לא מדהים, אבל החד מצמדי של פיאט פשוט מהגרועים בנמצא לטעמי.

כל מיני מעריצי הדגם טוענים שבמצב ידני או לחילופין או מרימים/מורידים/משפשפים את דוושת הגז בהעברת הילוכים - אז הגיר טוב.

גם יספרו לך על אמינות אבסולוטית כמעט, אבל ברפרוף בשרשורים כאן תמצא שלא הכל ורוד.

בגדול, למצוא בראבו שמורה הרבה יותר קשה מאשר למצוא את אחת הצרפתיות שהוזכרו כאן.

• תוכן חדש...