ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז המשפחה התרחבה והפיקנטו נמכרה ואני מתחבט כבר תקופה בזהות של הרכב הבא, נסגרתי פחות או יותר על ה3008, שוטטתי רבות בפורום וברשת ו החסרונות ידועים, הייתרונות גם כן, יש לי היסטוריית טיפולים של 2 רכבים שבאים בחשבון, אעלה אותם עוד מעט, מישהו יכול לנסות להאיר לי את העניין מזוית אחרת: הרפתקה מיותרת או מקסימום רכב במינימום כסף?
הודעה אחרונה מאת oferal, -
- 6 תגובות
- 866 צפיות
היי, אז אחרי סיבובי שטח , בדיקות כלכליות ושאלות בפורומים הגעתי למסקנה מאזדה 6 פרימיום גרסת 2.5 המאובזרת למופת יש מבצע השבוע ואכן נתנו הנחה ועוד כמה הפתעות האם יש כאן מי שנוסע ברכב בגרסה החדשה ויכול לשתף ? שאלה נוספת - כיצד ניתן לחשב פחת ? כמה יירד ערך הרכב אחרי 3 שנים בהנחה שאסע כ 15 אלף בשנה אוריה
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 2 תגובות
- 665 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות רכב חדש. בעיקרון אני מתכנן לקנות רכב חדש ל3-4 שנים הקרובות, חשבתי לכיוון של mazda 6 פרימיום (מנוע 2.5) 2008 ההתלבטות היחידה שלי זה הירידת ערך. מאזדה 6 2009 ברמת גימור הזאת נמכרת ב73000. דגם 2008 נמכר ב63000, האם זה יכול להעיד על ירידת ערך של + - 14 אחוז? או שירידת הערך משתנה משנה לשנה.?
הודעה אחרונה מאת RoNeR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 854 צפיות
שלום לחברי הפורום, אני לגמרי חדש בתחום קניית רכב ואני לא מוצא מקור טוב לקרוא ולהבין את היתרונות וחסרונות של כל מיני בקטגוריה הזאת, אשמח להכוונה אם יש לכם. אני לא מאמין שאני הולך לנהוג ברכב המון, בעיקר בסופ״שים ובעיקר נסיעות עירוניות. הדברים שאני מחפש הם די סטנדרטיים אני חושב, ממוספר לפי סדר עדיפות: 1. תמורה טובה למחיר (לא חייב למקסם את התקציב שלי כמובן). 2. שיהיה כמה שיותר חסכוני: שילוב של ערך הרכב שבטח ימכר עוד שנתיים שלוש, רצוי חסכוני בביטוח ודלק כמה שאפשר, ולהוציא כמה שפחות כסף אצל המוסכניק כמובן. אם זה נורא נורא עוזר ללכת על ידני מהבחינה הזאת, אז אין לי בעיה (בשווי כמה מאות שקלים בחודש), אחרת אעדיף אוטומטי. 3. לאחרונה, מראה/כיפיות נהיגה וכו׳. מבח…
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 599 צפיות
אני צריך עזרה בקניית רכב ראשון. שיהיה עד המחיר הנ"ל יש גמישות מסוימת עד 18 אבל תלוי בעדיפות מה שחשוב זה שהיה אוט' אמין וחסכוני ולא מיני או האצ' באק אני אסע לעבודה מרמת גן להרצליה ונסיעות כמובן לתל אביב ומרחב גוש דן תודה
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 635 צפיות
לאחר שכבר כמעט אמרתי נואש, פונה אני לעזרתכם נכבדי. מחפש רכב זריז (לפחות יותר מה206 xs עם ה-110 סוסונים שלה) , פחות מעניין אותי התנהגות וללכת לעשות מסלולים כמו נס הרים. מעוניין ברכב שברמזור ישאיר אבק בלשון עדינה. התקציב הוא 60 וניתן למתוח אותו לא עוד הרבה. שנתונים רלוונטיים 2009 וצפונה. האופציות המובילות שלי הן : סיאט לאון 1.8t , רנו מגאן 225 / קליאו בעלת 200 סוסים , 500 אבארט (לא בטוח שיכנס) , פונטו איבו טורבו. אם שכחתי משהו מוזמנים להאיר את עיני. אציין שברכבים הנ״ל אני לא מתעניין : פולו/ גולף למיניהם, אלפא , טויוטה יאריס ts , איביזה , ds3. כמו כן הרכבים חייבים להיות ידניים. אשמח לכל רעיון/הערה/הארה. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה כדאי? FV GOLF חדשה או לחכות לפוקוס האצ'בק החדשה (לפי היבואן צריך להגיע בתחילת 2016) מדבר על רכב חדש מהיבואן. לא ליסינג, לא יד ראשונה מה חשוב לי? 1. נוחות. אני 1.90 בגובה וגם די רחב 2. בטיחות. הרכב הקודם שלי היה פורד פוקוס האצ'בק 2006. ממש אהבתי אותו עד שמישהו לא ציית לתמרור עצור ותן זכות קדימה בצומת ונכנס בי בצד שמאל ב70 קמ"ש בערך. הרכב שלי נשאר לעמוד. שלו? לקח כמה מטרים אחורה מעוצמת המכה. בכל אופן, אני מעדיף להשבית. 3. אסתטיקה וטכנולוגיה פחות חשוב לי נוחות נסיעה. אני לא לוחץ בדרך כלל. נוסע רגוע, לא מהר. רק בכביש 6 אולי קצת מרשה לעצמי. דלק? מפורד 2006 אפשר רק להשתפר נראה לי (בקטגורית משפחתית) אשמח לעזרה, אני די אבוד..
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 807 צפיות
הלכתי לראות רכב (קיה פיקנטו 2013 אוטו', 50000 ק"מ) אצל אדם פרטי, שלקח רכב בליסינג ורוצה למכור אותו, כשברישיון הרכב מופיע: בעלים קודמים:0, בעלים: סמארטקאר בע"מ, ושעבוד לחברת אשראי לא משהו מיוחד. האדם הראה לי גם טופס טיפולים מהחברה, העברתי אותו בדיקה ויצא נקי לגמרי, חוץ מזה שאין תאריך על המצבר(?). הכל טוב ויפה הלכנו להעביר בעלות אחרי שהוא אמר שביטל את השעבוד מול החברה, עשיתי גם בדיקת משכונות בדואר ויצא נקי. באנו להעביר בעלות אבל המחשב לא נתן - הרכב עדיין משועבד. הוא עשה טלפונים לחברה וכו אמרו שרק תוך שבוע יוסר השעבוד, אמרנו ננסה בשבוע הבא. שאלתי היא כזו: עד כמה זה נשמע סביר, והאם באמת ככה מוכרים רכב במקרה של תום עסקת הליסינג או שקודם היה צריך להעביר בעלות אליו? ובש…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
חברי הפורום היקרים, אשמח לייעוץ כאמור בכותרת. המטרה: רכב לחייל. התקציב: 25K ש"ח ועדיף כמה שקלים פחות. דרישות מהכלה המיועדת: ידנית אמינה חלקי חילוף זולים וזמינים שנתון כמה שיותר מתקדם, עדיפות ל2009/10 עדיפות לרכב סאן רוף אבל זה באמת סתם פינוק. עדיפות לרכב בעל מראה "צעיר". אז מה עלה לי בראש? גטס 2009/10 ברמת גימור GLS עם סאן רוף. אבל אין, גם לא כאשר יורדים לכיוון שנתון 2005-6. יש כמה סבירות אבל אוטומטיות. מה עוד יש? יש אלטו, כן- הרישקה הבסיסית, החלשה וזו שהתחילה את מהפכת הקוטג' בעולם הרכב. חסרון: הרכב נשי ממש. ייתרון: אמינה וחסכונית (פה מופיע סימן שאלה, לא מכיר את הרכב) בתקציב נכנסת שנת 2010/11 ויש יחסית הרבה מבחר. אבל, ראית…
הודעה אחרונה מאת fish, -
פיג`ו 206+
מאת Shaike.Zam-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 801 צפיות
היי כולם, צהריים טובים. שקלתי לרכוש פיג`ו 206+, אך שמעתי רשמים לא טובים על המזגן. בתור מישהו שהמזגן מאוד חשוב לו, גם בחורף ובטח ובטח בקיץ, לרדת מהעניין ולחשוב על רכב אחר?
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום , ראיתי רכב טיוטה קורולה שנת 2010 עם 50000 ק"מ , בבדיקה הגיעו התוצאות הנ"ל : שלדה ומרכב : ליקויים בעל משמעות נמוכה : תיקוני פגיעות בגוף הרכב , הוחלפו חלקי מרכב , מעיכות בתחתית . צמיגים : צמיג קדמי פגום . בלימה : בלימה לקוייה לפרק גלגלים . הבוחן אמר לי שאין פגיעת שלדה , מה שמוזר הוא שהסתכלתי לאחר מכן בעבר הרכב במוסך מסתבר שהרכב עבר תאונה בחלקו הימני ( מצרף 2 קבצים ) , בין היתר הוחלף בתאונה מתלה ימין וגשר מנוע. התאונה הייתהלפני שנתיים והוחלף בה צמיג קדמי , מה שמוזר שבבדיקה מצאו שוב שהצמיג פגום . חייב את עזרתכם , לא יודע אם לקנות את הרכב !!!
הודעה אחרונה מאת אורי7878, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 742 צפיות
אני רוצה לקנות רכב שהיה בליסינג 3 שנים. נראה טוב, נוסע נהדר. עשיתי לו בדיקה, אשמח לדעתכם על תוצאות הבדיקה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
היי מחפש רכב לקנייה מאוד חשוב לי ידני!! (אבל אתפשר על אוטומט רק אם זה קריטי). אנחנו זוג וילד ועוד אחד בדרך, חשוב שיהיה מרווח. לא אכפת לי יד שניה או שלישית. תודה
הודעה אחרונה מאת barL30, -
- 3 תגובות
- 609 צפיות
מחפש רכב שני למשפחה. נוסעים מעט פחות מ 8 ק"מ בשנה. צריך רכב מרווח מאחורה מקום לשני ילדים וכיסא תינוק. לא גדול מידי שיהיה נוח לנסיעה וחנייה בת"א. רוצים רכב שיהיה מפנק יחסית עם אבזור נדיב כמובן בלוטוס מובנה. חשוב כמובן בטיחות (מסיע ילדים) ונוחות נסיעה. אנחנו אחרי סיווק שהייתה נהדרת מבחינת מנוע וביצועים אבל פחות נוחה לישיבה. מתכננים להחזיק הרכב לכיוון חמש שנים. נשמח להמלצות וכיוונים. שקלנו כיוונים של I-30 .
הודעה אחרונה מאת mazaltov, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מה היתרונות/ חסרונות של כל אחת מהמכוניות על פני השניה, כאשר מדובר בגיר אוטומטי? תודה!
הודעה אחרונה מאת shai590, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכם, יש לנו 307, ואנחנו זקוקים לרכב נוסף פעמיים בשבוע מהבוקר עד אחר הצהריים. אני מתלבט מהי האופציה הכלכלית הטובה ביותר במקרה זה. האם השכרה? הם רכישת רכב זול? אשמח לסיוע מאלו שהמספרים רצים להם בראש בקלות יותר ממני. הרכב ישמש לנסיעה מחוץ לעיר של 100 ק"מ ביום (פעמיים בשבוע) ותו לא. במצטבר שנתי זה יקרה רק בשישה חודשים ולא כל השנה. כלומר, ק"מ מצטבר של כ 5000 לשנה הזו (לא ברור אם נזדקק לו גם בשנה הבאה). לא איכפת לי איזה רכב זה יהיה, העיקר שייסע. אני כותב ושם לב שהכול מושך לכיוון השכרה. אני טועה? תודה!
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 671 צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לכולם, לאחרונה עשיתי סיבוב ברכב רודסטאר (בוקסטר) וההרגשה של הרכב עם הפנים הקטן והאינטימי מאוד עוררה בי חשק לרודטסאר. (מעבר לגג הפתוח שזה בגדר הכיפי בימים בודדים בארץ) בערב נהגתי על מיאטה, אין לי רשמים יותר מדי עליה והבעלים שלה (משפחה) עבר ל235 ועד היום מתגעגע למיאטה. מעבר למה שקראתי עליה ושמעתי, רציתי לדעת קצת מבחינת אחזקה, כלכלי, וערך. אני מעוניין לבצע החלפה במידה ואמצא מישהו שמעוניין, המיטו שלי (2010,דגם 155 כ'ס, חבילת ספורט, 54K ק'מ ועוד...) לדעתי שווה 75-70K ש"ח. אני לא מעוניין למכור אותה, רק לבצע החלפה עם מישהו שמחזיק במיאטה שמורה. אני מאוד אוהב את המיטו ויש בה הכל. אבל הצץ בי ג'וק לשינויים. אשמח לקבל רשמים מבעלי ניסיון. …
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
- 5 תגובות
- 704 צפיות
שלום אני מתכוון להחליף את הרכב שברשותי, לאון 2010 1.8. בעבר חשבתי ללכת על רכב דומה מסגמנט הפרימיום, במוו 1 מרצדס A ... הבנתי שמדובר ברכבים שאני יכול לרכוש בתקציב שלי אך האחזקה שלהם משמעותית תהיה יקרה. בכל מקרה אני מחפש רכב חדש, מרווח , חזק בכוח (ברמה של הלאון), חסכוני יותר לכיוון היוקרתי . תקציב 180 אלף . תודה
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום רב לכולם! אני לוקח רכב יד שנייה שמצאתי לבדיקה ביום שישי על הבוקר. במידה והכל יהיה תקין ונרצה לסגור עסקה אם אני מבין נכון לאחר העברת הבעלות על שמי הביטוח של המוכר כבר לא יהיה בתוקף ואילו אני לא אספיק לערוך ביטוח על שמי ולכן לא אוכל לנהוג על הרכב. העניין הוא שיום שישי הוא יום קצר ואני מיום ראשון עד יום חמישי הבא לא אהיה בכלל באזור המרכז. לכן אני רוצה לסגור את כל עניין הביטוח עוד ביום שישי. השאלה היא האם יש דרך לערוך את הביטוח מראש כך שכל מה שישאר לי לעשות אחרי העברת הבעלות הוא לשלם את הביטוח בדואר, או שאני חייב לחכות להעברת הבעלות ורק אז לסגור את עניין הביטוח (מה שאני בספק רב אספיק לעשות ביום שישי). בכל אופן אם יש לכם מושג מה נהוג לעשות במקרה כזה (זה הרכב הראש…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
אהלן. חשבתי לקנות את הרכב האוטומטי של פולסווגן שירוקו. שנת 2009. עכשיו רציתי לדעת מה אתם חושבים על ההחלטה הזו יחד עם השנה שלה. הפחד שלי שזו השנה שכבר הרכב צריך החלפת חלקים ואכלתי אותה...
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 0 תגובות
- 455 צפיות
שלום לכולם! הרכב שלי היום הוא רנו קליאו 0.9, לאחרונה המשפחה התרחבה, כעת אנחנו זוג ותינוקת, והרכב מרגיש לי מאוד צפוף במיוחד לאחר הוספת הסל קל מה גם שפתאום התא מטען מרגיש קטן ובעצם מספיק רק לעגלה. כעת לי ולאישתי עלתה המחשבה על קנייה של רכב גדול יותר ואישתי כמובן רוצה ג'יפון. השאלה העם הג'יפונים אכן מרווחים יותר או שבסופו של דבר אלו רכבי סופר מיני מוגבהים? הרכבים שאנחנו חושבים עליהם אלו שברולט טראקס או אופל מוקה כאשר אני נוטה יותר לכיוון המוקה תודה!
הודעה אחרונה מאת FLaW, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 737 צפיות
היי, מעוניינת לרכוש רכב שישרת אותי בעיקר לנסיעות לעבודה (40 ק"מ לכל כיוון=80 ק"מ ליום) ושאוכל להסיע בו גם את ילדיי בצורה בטיחותית. התקציב: 55,000-60,000 ש"ח הדרישות: רכב אמין, סוס עבודה, ללא תקלות (לא חובב מוסכים(-: ורצוי גם לא שותה דלק. חשבתי על יונדאי I25 ואולי מזדה 3/קיה? אשמח להצעות ועצות. (רוכשת את הרכב מחברת ליסינג-צפי הנחה של 15% ממחירון? כך נהוג?). תודה למייעצים(-:
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Noam Stern, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש זה זמן מה רכב לרכוש , אצל כל חברות הליסינג ביקרתי + יד2 פרטיים וסוחרים לא היה רכב אחד שהיצהירו שיש לו פגיעת שילדה או בעיה במנוע או גיר , אצל כולם כולל פרטיים הרכב בובה שאף פעם לא עבר תאונה או ראה מוסך חוץ מטיפולים, ואני מדבר על מאות מכוניות ומודעות שעברתי ורכבים שראיתי במגרשים. וזה יוצר לי דאגה אמיתית למקצוע הפחחות רכב ולמוסכים כיצד הם שורדים ומצליחים להיתקיים שאין תאונות או בעיות מנוע וגיר.
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 519 צפיות
שלום, היתי רוצה כיוון לרכב באזור ה 15-20K. אני כרגע חייל,לא משנה אוטומט או רגיל. אבל עדיפות לאוטומט בשביל המשפחה. חשבתי על פג'ו 206 מה אומרים? יש הצעות יותר טובות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, עומדת לפני רכישת רכב (יונדאי I25) מחברת ליסינג. הציעו לי הנחה של 13.5%. נשמע לי מעט. הרכב עשה ק"מ יחסית נמוך (פחות מ-20,000 ק"מ לשנה). מה מקסימום ההנחה שניתן להגיע אליה? תודה(-:
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 5 תגובות
- 756 צפיות
אשמח לדעת אם מישהו יודע מה יציעו שם, אני מתעניין מאוד בספיריט 2.0 ומתלבט אם לרכוש אותה יד-0 מליסינג ב-128K או לחכות למבצע. מה הסיכוי לקבל את הרכב ב1.1.16? (מדובר בחודשיים אחרי ההזמנה, מניח שירימו קשיים). אשמח למידע נוסף בנוגע למבצעי רכב אחרים שאמורים להתקיים בקרוב (או מתקיימים). ד"א, קצת אוף-אופיק, הג'וק מוצעת למועדון "חבר" ב-122,900 (7K הנחה), מדובר בהטבה אמיתית או שניתן להגיע למחיר הנ"ל מול סוכן? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Or_s, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
כותב אחרי שקראתי בפורום כמה דברי טעם. מחפש קרוסאובר איכותי ואנסה למקד את הרקע לכך: אני בגובה 1.85 עם מעט בעיות גב. בן 39 נשוי + 2 וכלב ענק טיולי שטח אמיתיים לא הכיוון שלי. מחפש קרוסאובר בעיקר בגלל המרחב הפנימי, נוחות הישיבה, הכניסה והיציאה לרכב, הבטיחות וההנאה. יכולת שטח לא מעניינת יותר משבילים סבירים. לכן לא צריך לנד קרוזר, פאג'רו ודומיו (היו לי בעבר). חבל על היכולת הבלתי מנוצלת, הילוך הכוח, שחיקת החלפים ומרכז כובד גבוה מדי לרכב ש 98% מהזמן ישמש לנסיעה לעבודה וסידורים. סדר העדיפות הוא: נוחות (נסיעה רכה, מושבים נוחים ומרווח ראש, רגליים מקדימה ומאחור, מרווח מאחור ל-3 מבוגרים / 2 בוסטרים ומבוגר, 5 דלתות עם תא מטען 450 ליטר ומעלה, איכות חומרים והרכבה ובידוד טו…
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
אני מחפש רכב נחמד למשפחה עד 25K. בעיקרון אנחנו אף פעם לא נוסעים כולנו יחד (4 נפשות) וזה יותר משמש לנסיעות של גג 2 אנשים לעבודה\יציאות וכו'. חסכוניות בדלק זה פרמטר, אבל הכי חשוב לי זה אמינות, זמינות חלפים, ומראה. המליצו לי על מזדה 3 2006-7. השאלה על מה כדאי להסתכל כשאני קונה מזדה 3 ? לדוגמא, מצאתי מזדה שנראית במצב נהדר, שנת 2007, יד 3, עברה 197 אלף ק"מ. זה לא גבוה מדי? תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
מרצדס b200
מאת kfirniz- 1 תגובות
- 721 צפיות
שבת שלום, אני מעוניין להחליף את הגולף שלי ברכב גדול יותר.יש לי הזדמנות לקנות מרצדס b200 לקצורי 2009. אני מודע ליתרונות של המותג אבל הוא גם קצת מפחיד.יש למישהו ניסיון עם הרכב?מבחינת חלקי חילוף,גם בגולף שילמתי בנדיבות אך אשמח לחוות דעת. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kfirniz,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 740 אורחים (הצג רשימה מלאה)