ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,592 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי לכולם, בעבר קיבלתי ייעוץ טוב בנוגע לרכב שאני רכשתי ולכן אשמח להיעזר בכם שוב לסיעור מוחות קליל, ההורים שלי, שיבדלו לחיים ארוכים, על סף יציאה לפנסיה, ואבא שלי מעוניין להחליף את הרכב שלו. שנים שהיו בבית קורולות למיניהן כיוון שהיה צורך להסיע משפחה, אבל אני מנסה לשכנע את אבא שלי שאין טעם שיחזיק טויוטה קורולה כשכל הילדים גדולים ובעלי משפחות, ואני חושב שאני כבר כמעט שם... אבא שלי בחצי השנה האחרונה לוטש עיניים לג'יפים למיניהם, ראה את היונדאי טוסון החדשה, קיה ספורטאג', כל מיני כאלו. אני חושב שבגדול זה מעניין, אבל עדיין, אני לא בטוח שיש טעם להחזיק רכב גדול רק בשבילו, רוב הנסיעות בתוך המרכז (עדיין נסיעות לעבודה כמובן, סידורים, קניות, ביקורים, חוגים, חיי עיר במרכ…
הודעה אחרונה מאת NortonCommander, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלנו בחירה "קלה" - ניתן לבחור או מזדה 3 או טויוטה קורולה חדשות (שנת 2016) אילוץ חשוב- מקום לעגלה בבגאז', ומקום לכסא תינוק ברכב. (זוג + תינוק) מה מומלץ מבין המכוניות? מה יותר מפנק ומרווח? ראיתי שעל הנייר לקורולה כ454 ליטר (תא מטען) ולמזדה כ414 ליטר - אבל האם בהכרח קל יותר להכניס עגלה לקורולה? (ושיהיה מקום לדברים נוספים) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
נעשה בדיקה בבדיקה נרם דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים , האם קריטי? מצורף הנתונים
הודעה אחרונה מאת ehud1985, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש יונדאי h1 דיזל ידני מישהו יכול לתת חוות דעת על הרכב הנל ראיתי ביד 2 כמה מציאות במחיר נמוך
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות את הרכב ומאז שהתחלתי לברר על הרכב אני מת לקנות את הרכב הזה. קראתי פה בפורום שהרכב אמין, צריכת הדלק שלו בהתאם למנוע שלו, בפנים פינוק, ואיכות הנהיגה שלו מאוד מפנקת. שנת 2007 עולה סביבות 75 אלף השאלה שלי כמה הרכב ירד אחרי 2-3 שנים שהוא יהיה אצלי? (אם אני יהנה ממנו כמו שאני חושב שאני יהנה ממנו הוא ישאר יותר זמן) הבנתי גם שהוא קצת מרגיש כבד השאלה עד כמה? והאם יש איזה משהו שאני אמור לדעת על הרכב הזה שהוא בעייתי או משהו בסגנון... תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת drivemaster, -
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקבל מהעבודה פורד פיאסטה ידנית בעלות חודשית די טובה (ומתווסף לזה שווי גילום יחסית נמוך). לאור העובדה שאני נוסע לא מעט כל חודש (סדר גודל של 2300-2500 ק"מ) זה נראה לי יחסית משתלם. עם זאת לאור העובדה שמדובר בסופר מיני שאמור לשמש כרכב המשפחתי העיקרי אני קצת מודאג - בעיקר מהמנוע החלש יחסית. אשמח אם תוכלו לענות על מספר שאלות 1. האם המרווח במשוב האחורי הוא כזה שכסא בטיחות נכנס בו מבלי להשפיע משמעותית על מיקום המושב הקדמי - פשוט ראיתי פעם בשפיג'ו 206 אפילו אני (שאינני גבוה) הייתי צריך להתחשב בכך שמאחורי מותקן כסא בטיחות ? 2. האם המנוע יסחוב זוג+2 וקצת מטען בנסיעות בין-עירוניות (כביש 1/2/6) במהירות סבירה ? 3. האם המנוע יסחוב משפחה גם בעלי…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 808 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הסיויק 97 שלי ולהתשתדרג ברכב יד 2 (2009+) ואשמח לקבל עצות מכאלה שמבינים תקציב: עד כ50 אלף נסיעות: כל יום אשדוד - חולון בעיקר וגם בעיר (כ20 אלף קילומטר לשנה) בדרך כלל יסעו 2 אנשים אבל כרכב יחיד במשפחה אז שיהיה מספיק מרווח ל4 (מיני לא בא בחשבון) עדיפויות: 1. כמה שיותר חסכוני בדלק 2. כמה שיותר חסכוני בטיפולים + חלפים ובכלל באחזקה 3. משנה 2009+ 4.אמינות ואיכות חומרים שיחזיקו לפחות ל5 שנים הבאות מה ממליצים ? בינתיים מתלבט בין יונדאי I30 2010 לבין שברולט קרוז 2010 (הבעיה שהם קצת טוחנות דלק איך שהבנתי)
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 937 צפיות
שלום למומחי הפורום אשמח לעזרתכם אני מחפש רכב קטן, אוטומט, לנסיעות בעיקר בתוך העיר. אני סטודנט והתקציב שלי הינו עד 10000 ש"ח. ברור לי שזה לא תקציב להביא משהו ואו, אבל אני מחפש אוטו לשנה וחצי-שנתיים שישרת אותי עד סוף התואר. אני כרגע מתלבט בין 2 רכבים, ואשמח לדעתכם על כדי מבין השניים * שברולט אבאו, שנת 2005, 1400 אוטומט. יד 3 פרטית, כל הידיים הקודמות - פרטיות ק"מ - 185000, טסט: עד 05/2016 מטופל בזמן, יש קבלות, אבל מהיכרות עם המוסך המטפל - לא כל כך מת עליו. נמכר עקב קניית רכב חדש. המחיר - 7000 ש"ח ( המחירון 10200 לאחר שקלול, הקניה היא מחברה טובה שלי) נתונים נוספים - צמיגים הוחלפו כולם לפני כשנה, המצבר לפני 3 שנים. הייתה נזילת מים שסודרה. …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
מחפש רכב לאחי עד 35 אלף שקל דרישות: תא המטען גדולף, חסכון בדלק מינימום(1:13), עדיפות לידני , אמין, לא יקר במוסכים, ושיהיה לו כוח כשלוחצים , ושיהיה משנת 2008 חשבתי על סובארו B3 סדאן תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 0 תגובות
- 504 צפיות
מישהו יכול להמליץ על יונדאי h1 דיזל ידני רכב מסחרי אמין או בעייתי מבחינת מכניקה?
הודעה אחרונה מאת Izzy47, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 794 צפיות
מדובר על רכב יד ראשונה, עבר 184K, שמור מאוד וטופל במוסך מורשה לאורך כל התקופה. מבקשים מחיר יחסית נמוך למחירון. השאלה היא האם הק"מ הגבוה יחסית מנבא כי "עידן הבעיות" של הרכב הזה יתחיל בקרוב? האם התחזוקה של הרכב יקרה? כמה דלק הוא צורך? מהן "המחלות" הידועות של רכב זה? האם באופן כללי מומלץ כרכב עיקרי למשפחה (נוסעים בסביבות 10K בשנה). תודה ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 752 צפיות
שלום לכם, אני אמור לחפש לאחותי רכב שיתאים לצרכים שלה, שזה אומר שיהיה חסין מפני עצים, חומות, ובטון מזוין עכשיו בנימה קצת יותר רצינית, רכב חסכוני עם גיר אוטו', טיפולים וחלפים זולים עד כמה שאפשר, וזהו בגדול.. רכב ראשון. איזה רכבים לחפש בתקציב כזה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 828 צפיות
אני מחפש רכב גבוהה(על מנת לספר כניסה ויציאה נוחים יותר מהרכב) באזור ה120K עם גמישות קלה כלפי מעלה. הדרישות הן כאלה: 1.רכב גבוהה 2.נוחות 3.צריכת דלק 4.איכות חומרים הרכב חייב להיות חדש ואין אופציה לידני. חשבתי על אופל מוקה, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במסגרת מבצע של שברולט נתתי מקדמה בעבור ספארק LT הגרסא החזקה יותר (1.2 ליטר) והמאובזרת, במחיר של 55 אש"ח. בתקציב שלי ניתן לקנות כרכב חדש רק את הספארק או הסוזוקי אלטו. משום שאני לא יכול להסתכל כלל על האלטו, היא לא בכלל בחשבון. התקציב המקורי הוא 50 אש"ח ואני לא מתכוון לחרוג בשביל רכב יד שנייה כפי שחרגתי בעבור הספארק החדשה. השאלה היא האם אפשר לקחת את הספארק בלב שלם או שעדיף לרכוש רכב אחר מיד שנייה?
הודעה אחרונה מאת talme, -
-
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כמה שאלות לפני רכישת ניסן נוט 2012 מליסינג ב53 אלף שקל: אקדים ואומר שאנחנו משפחה עם ילד בן 4 ועוד תינוק בן שנה. 1.האם הרכב מתאים למשפחה? מבחינת מימדים ותא מטען 2. איך אמינות הרכב? 3. האם הרכב זול מבחינת הטיפולים והחלפים במורשים? 4. האם הייתם קונים אץ הרכב אם הייתם יודעים מבירור שהוא עבד כשנה בהשכרה? יש לציין שהמחיר סל הכל לא רע גם העובדה הזאת. 5. האם הייתם הולכים בכלל על אופציה אחרת?
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 594 צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב לבת שלי שיהיה קטן, חסכוני, אמין וזול לאחזקה. לצערי הפונטו נפסלה (עניין של עיצוב) ולאחר כמה שבועות איתרתי שני רכבים שאני ממש מתלבט ביניהם. שניהם עולים סביב ה18-19 אש"ח, שניהם אוטומטיים, שניהם נסעו בין 220,000 ל230,000 ק"מ, שניהם פרטיים ושניהם טופלו בצורה מסודרת במורשים (עם תיעוד עד כמה שאפשר). האחד הוא הונדה ג'אז 2002 והשני הוא דייהטסו סיריון 2007. אני יודע שביניהם הג'אז חסכונית יותר בעיר (משמעותי כי 90% מנסיעותיו יהיו בעיר). אשמח לשמוע מנסיונכם - מי שורדת יפה יותר את הזיקנה והק"מ הגבוה, מי אמינה יותר ובמי אתם הייתם בוחרים? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת giliav, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 985 צפיות
לאשתי ולי יש בעיות גב, ומצאנו שמושבי הפוקוס מאד נוחים לנו (נסענו על דיזל ידני בטיול בחו"ל). עניין נוחות הנהיגה מאד חשובה. הפוקוס מאד מפתה, כי לחברות הליסינג יש מלאי ענק בזול--אבל באוטומט. מספיק לקרוא חלק מהשרשורים כאן כדי להבין שהגיר הרובוטי דפוק. אני לא ממש מצליח למצוא דגם ידני (סטיישן!) למכירה (יכול להיות טרנד או טיטניום). 1. מתנצל אם השאלה טפשית, אבל אם נוהגים ברכב רק במצב ידני, האם זה מבטל את החסרונות של הגיר הרובוטי? 2. האם יש המלצה על סטיישן אחר סביב 60K בשנתונים האלה שנותן נוחות נהיגה כמו הפוקוס? תודה.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי, בשעה טובה רכשנו רכב חדש שמגיע סביב ה-24 לדצמבר, המליצו לנו לחכות שבוע על מנת שיירשם על 2016. מה יופיע ברישיון 2015? 2016? מה ההבדל בין עליה לכביש לשנת ייצור ומה יופיע ברשיון.... המון תודה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 627 צפיות
מחר הולך לבדוק את הרכב הנ"ל, 106K ק"מ. המלצות או דברים ספציפיים ששוה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת ranpergamin, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חושבת לקנות יד שניה את הTSI, אוטומטית. למישהו יש ויכול לתת התרשמות? יש לי 2005 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אני מאוד מפחדת להחליף לדגם חדש יותר ולגלות שיש "פאקים" ידועים שקורים לרכב אחרי כמה שנים...
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה אני בן 19 וחצי-כרגע רוכש את הרכב השני בחיי לאחר שחסכתי מזה זמן מה עומד לרשותי תקציב של 60 מקסימום 65k לרכישת הרכב הדרישות שלי מהרכב הם: מראה צעיר ולא זקן מידי(רק 2 אנשים מקסימום 3 יסעו ברכב ביום יום ולא זקוק למקום) חסכוני-לא חייב 1:18 מספיק 1:12-13 בנסיעה רגועה/קשוחה מעט אמין-חוץ מטיפולים קבועים במוסך שלא יעשה יותר מידי בעיוצ חזק-הפרמטר הכי חשוב לי- שיעשה פחות מ 10 שניות ל100 וכעיקרון שיהיה חזק וזריז כמה שיותר עדיפות כמובן למנוע טורבו האופציה הכי מוצאת חן בעיניי זה ibiza fr 2012 מנוע 1.2 טורבו זריז ויש לו פוטנציאל שיפורים ומראה סופר צעיר!! אבל ויש אבל פוחד לקנות אותה כי כול אדם שני שאני פוגש אומר לברוח ולהתרחק מהdsg ומהאוטו הזה מה א…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
יש לי תקציב של בין כ- 50 ל 60 אלף. הנסיעות שלי הן בעיקר עירוניות כרגע ויכול להיות שאחרי זה יעברו לבינעירוניות של כ50 קמ ביום. אני צריך רכב קטן שיהיה לי לנסיעות לאוניברסיטה ועבודה שמבחינת מוסך ודלק אני כמה שפחות אראה, ראיתי את היונדאי I10, אשמח לקבל עוד הצעות
הודעה אחרונה מאת גל קליין, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני סטודנט שגר סמוך לאוניברסיטה ורוצה לרכוש רכב לסידורים / יציאות / ביקור אצל ההורים / טיול מדי פעם. סה"כ נסועה בשנה הקרובה תהיה די נמוכה, ואחר כך מי יודע. התקציב הוא עד 40K, אבל האמת היא שאני בכלל לא בטוח שרכב ב 20K לא יספיק לי. אני לא מכיר ממש את העולם של רכבי המיני, בשנים האחרונות אני נוהג על משפחתיות ליסינג (פוקוס / אוקטביה וכו'). דרישות: אמינות, אין לי זמן לבילויים במוסך. מעדיף לוותר על מכלולים מועדים לפורענות. בטיחות: מעדיף לא להתפשר על הסעיף הזה. מוכן להקריב חסכון מסוים בדלק עבור רכב יותר כיפי. גיר: אני מוכן לחזור לידני, רק שהפעם האחרונה שנהגתי על ידני הייתה בטסט. זה היה מזמן בגדול אני לא מחפש משהו מפואר, שיסע ושלא ירגיש כמו קופ…
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
הפרת חוזה - ניסאן 1 2
מאת bkantor-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבועיים סגרתי עסקה על ניסאן מיקרה 1.2 ידנית בסוכנות ניסאן. המחיר שנקבע ע"י הסוכן ורשום גם בחוזה הינו 63 אלף שקל, אתמול מתקשר אלי הסוכן וטוען כי טעה במחיר שרשם בחוזה והמחיר הנכון עומד על 64 אלף שקל. שילמתי כבר מקדמה של 2000 שקל במעמד החתימה על החוזה. עזרתכם בבקשה כיצד יש להתנהל במקרה כזה. תודה מראש.
-
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אז סוף סוף אחרי כמה שנים על דו גלגלי החלטתי להוציא רישיון לרכב פרטי (באיחור קל של 8 שנים....) תודה לאל סיימתי כל ההליך מאחורי והרישיון ביד. ועכשיו לתחום שאני לא ממש מבין בו, רכבים. פרופיל הנסיעה שלי יהיה כ1,500 ק"מ בחודש כאשר 90% מכלל הנסיעות יהיו בבין עירוני (כבישי 90 קמ"ש לא כביש 6 וכדומה) אין צורך בדרישות מיוחדות כגון תא מטען לעגלה או יומרות ספורטיביות, הרישיון שלי הוא לרכב ידני, כך שאין הגבלה בנושא הזה. אבל אני מחפש רכב שיענה על מספר דרישות עיקריות, מטעמי חיסכון. 1. תקציב מוגבל, 17,000 שקל עם אופציה לחריגה של עוד 3,000 במידה וזה יעשה הבדל משמעותי. 2. חסכוני בדלק, (אני מגיע מקטנוע שעשה 1/30, אז אם יהיה רכב שיעשה באז…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
אהלן, הלכתי לראות היום איביזה 2012 ספורט 3 דל׳ אוטומט 1.2 tsi יד ראשונה פרטית, אוטומטית, עם 26000 ק״מ. בקושי נסעה. עד פה נשמע אחלה. העניין הוא שהרכב עבר תאונה ״קלה״ לטענתה והוחלף מכסה מנוע ובגאז׳ - כאמור לטענתה השילדה נקייה לחלוטין גיר ומנוע תקינים לחלוטין. הרכב נראה חדש מאוד ושמור מאוד. מחר אני לוקח את הרכב לבדיקה כדי להיות ראש שקט. דרשה 66 - סגרנו 61 לפני בדיקה וכמובן לאחר הבדיקה נהיה חכמים יותר. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 715 צפיות
אהלן, די חדש בפורום. כרגע ברשותי פיקנטו ספורט רכב חמוד מאוד אבל חלש. כרגע אני מעוניין בסיאט איביזה מנוע 1.2 TSI מנוע קצת יותר חזק וחסכוני מהפיקנטו העניין הוא שהתקציב 55K בלחץ. יש הצעות ?:)
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 654 צפיות
שלום לכולם. לאחר מסע שכנועים אבא שלי סוף סוף מסכים להחליף את הרכב שלנו. יש לנו פאסאט מודל 2006, מנוע 2.0FSI עם 43,000 ק״מ. האוטו עבר תאונה אחת (קנינו אותו לאחר שהוא תוקן, היא היה בבעלות אישה מבוגרת ולכן הקילומטרז׳ הנמוך). האוטו במצב מכני מעולה ואין לו שום תקלות. אנחנו רוצים להחליף אותו מכמה סיבות. העיקריות הן שהוא שותה יחסית הרבה דלק ושהוא כבד. כן, יש לפאסאט כוח אבל היא שוקלת המון (כמעט 2 טון). לצערי אני חולה מהירות ולא אתפשר על אוטו שהוא איטי. גם מראה מאד חשוב לי אז האופציות די מוגבלות. חשבתי על A3 1.8T או אפילו 2.0 Sportback שהוא יחסית קטן ומאד זריז. לגבי צריכת הדלק - אין לי מושג. התעניינתי בו הרבה מאד זמן ויש לנו אפשרות להביא מודל 2006-2008 עם קצת תוספ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין בקנייה של רכב יד שנייה, רכב משפחתי עם תא מטען מספיק גדול שתוכל להיכנס בו עגלה. ובמחיר של עד 50,000 ש״ח. על איזה דגמים הייתם ממליצים לי? ועל איזו שנה? תודה מראש יובל
הודעה אחרונה מאת yuval.weis, -
- 2 תגובות
- 615 צפיות
שנת 2009, 90 אלף ק"מ. הגיר הרגיש לי בסדר דווקא. נבדק בדינמומטר. אשמח לדעתכם.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,149 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- orsh99
- Shay Shd Dave
- Pavlik
- משה גולד
- yor2
- Liquidator
- הצילינדר השישה עשר
- SlowRide
- BoazB11
- flytomars
- dinnnn