ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,594 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
בטעות נפתח בפורום הזה אפשר לנעול.
הודעה אחרונה מאת nitros54, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני במסע חיפושים אחרי רכב חדש (משומש) לאחר שהג׳טה שלי עשתה טוטאלוס. הדרישות שלי הן לא מטורפות. רכב נאמן - דיזל ! תקציב 50K אם כי אני גמיש עד ל 60. הייתי במגרש לפני זמן קצר - הציעו לי פלואנס 2012 שהייתה ליסינג עם 125,000 ק״מ ב 65 לפני התמקחות. מה דעתכם ? ראיתי ביד 2 המון דיזל שהן מוניות, עם ק״מ סביר (100-150) מה הפרוצדורה בלהפוך אחת כזו לפרטית והאם מומלץ מבחינה עתידית ? תודה לכם
הודעה אחרונה מאת gk01, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אז אני עומד לקנות כנראה 206 GTI, עכשיו עשיתי המון חיפושים בחודשים האחרונים על ה206 בכללי ועל הדגם הזה ספציפי והחלטתי שאני רוצה לקנות אבל אני אשמח אם תעזרו לי טיפה כי אמנם אני נוסע בעבודה על הרבה רכבים אבל זה רכב ראשון בבעלותי. המחיר הוא מאוד זול (באתר יד 2), קילומטראז' גבוה, יד עשירית בערך. ואחרי בירורים הבנתי שיש נזילה של שמן. עכשיו השאלה אם שווה לקנות את הרכב (כמובן אחרי בדיקה במוסך), ולעשות סוג של יישור קו (שלפי איך שנראה לי גם אחריו זה ייצא פחות ממחיר של שמורה או שמאוד לא כדאי, מה אתם אומרים? 2001 225K יד 10 מחיר בסביבות 12 אומר שיש נזילה של שמן האוטו מבחוץ נראה שמור ועוד דבר במידה וכן יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו (שאני יכול לבדוק בעצמי…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למה אפשר לצפות מרכב כזה? נראה טוב, כנראה שנוסע טוב, מחיר לא בשמיים 40-60 אלף שח. תיבה ידנית. הבעיה היחידה , 15 שנים על הכביש. מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת BobbyMiata, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
אני מחפש רכב מסחרי לעבודה שיהיה חזק, אמין ושישמש נטו למשלוחים בלי שכלולים מיותרים. חשבתי או על הברלינגו החדשה דגם המקסי 1.6 טורבו שאין בו מקומות ישיבה ויש תא מטען גדול כמו שאני צריך בעסק זה נטו פח ומנוע לעבודה בלי חיישנים ותוספות שאנחנו לא צריכים. אופציה שניה זה ניסאן nv200 שיש לה גם תא מטען גדול ( מנוע של רנו). הכי חשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר אמין, מבחינת הגודל שתיהם אפילו מעבר למה שאני צריך כרגע אבל הגודל יכול להיות טוב בשבילי כי העסק בתהליך גדילה והכמות משלוחים גדלה עם הזמן. קניתי רכב מסוג פיאט קובו חדש מהחברה לפני 4 חודשים וכבר התחילו לי בעיות חשמל ( הוחלף אלטרנטור) אני רוצה אוטו נטו אמין לעבודה. עד 140,000 גג במחיר. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 996 צפיות
היי, אנו רוצים לעבור לרכב 7 מקומות. יש לנו יונדאיי I30CW 2010 עם 105K ק"מ, יד שנייה , הראשונה הייתה ליסינג מאוויס. דברים נוספים ביונדאיי הן חלונות מושחרים ומערכת מולטימידיה במושבים האחוריים. קיבלנו הצעה מחברת ליסינג לטרייד אין על פורד גלקסי 2012 עם 78K ותוספת מצידנו של 67 אלף שח. נשמע סביר? לדעתי זה יותר מידי אך אני לא מבין . קיבלנו גם הצעה על C4 פיקאסו 2013 עם תוספת 33 מצידנו אולי עקב כך 67 נשמע הרבה אבל אנו יותר נמשכים למרחב של הגלקסי. אשמח לדעתכם בנוגע לתוספת. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tulltull, -
-
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
אהלן, אחרי שכבר כמעט סגרתי על הקופרה, בסוף הועלתה עוד אופציה, אולי לקחת איזו S3 שנה ככה על הכביש. רציתי לדעת מה אתם חושבים? נ.ב. הייתי בטוח שהאודי לא רואה את הקופרה מבחינת ביצועים, בכל זאת בS3 יש QUATTRO ומאוד מאוד הופתעתי לראות את הסרטון הזה : מעבר לזה, האם יש הבדלי נוחות גדולים בין האודי לסיאט? מבחינת טכנולוגיה אני יותר נמשך לסיאט עם ממשק יותר פשוט ומודרני, ANDROID LINK וחיבור USB... (לא קריטי, אבל בכל זאת..) תודה לכולם. ד"א מעבר לכך שהמנוע זהה, גם מערת המתלים האדפטיבים של הקונצרן היא זהה לחלוטין?
הודעה אחרונה מאת dahuky, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 543 צפיות
מחפש רכב 8 מקומות. בפניי שתי הצעות כרגע: פולקס' T5 40,000 קמ. שמורה. שנת 2010 ג'מפי 2012 100,000. הראשונה מאיש פרטי. השניה סיימה ליסינג. מה דעתם?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מדובר בטויוטה יאריס 1.5 TS, עשיתי לה בדיקה לאוטו ויש לו כמה בעיות כמה אני צריך לדרוש שירד או להגיד לו תודה ולהתראות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 749 צפיות
שלום קצת רקע: כיום ברשותי בורה שנת 2000 מנוע 1.6 על ערש דווי. התחלתי לחפש רכב משפחתי בתקציב של כ 50K, כדוגמת יונדאי I30 ואפילו התחלתי לפזול לכיוון "הסופר מיני" (I20 וכ"ו) על מנת לקבל שנה ובתקווה גם מצב טובים יותר..., רוב הנסיעות באמצע השבוע הם של נהג בודד (אשתי) וילדה לזרוק בגן (יש עוד ילד, אבל הביה"ס קרוב לבית אז הוא הולך ברגל) בעקבות פגישה עם רכבים שיש קצה שילדה באחד החלפת מכסה מנוע ועוד כמה דברים על הדרך והאחרון דרש פחחות וצבע מלא!, הגענו למסקנה (הגענו = אשתי ואני) שהולכים על חדש!!!, חדש מבחינתנו התחיל עם יונדאי I10, אבל הרכב קטן (איזו הפתעה הא?), הספייס סטאר מרגישה יותר מרווחת, אבל חסרה בכל השאר. במקרה ראיתי ברחוב בחור עם סיאט (מתברר AM5) התעלקנו עליו …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 762 צפיות
היי, ראיתי שהתחילו למכור את הקשקאי החדשה במחיר הנ"ל. רציתי רק לשאול לגבי המנוע/גיר 1.2T שלה - אמינה, חלקה, טובה? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 21.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לקבל חוות דעת על סיריון 2007 מבחינת 1. כח 2. אמינות 3. חיסכון בדלק. והאם גם ב 2007 המנוע הוא של טיוטה? תודה
הודעה אחרונה מאת eladte9, -
יונדאי i25 1 2
מאת Ido_Wolf-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
קיבלתי הצעה מחברת avis על יונדאי i25, inspier 1.4 אוט'. 109 כ"ס. שנה 2012. יד 1 מליסינג יחיד. הייתי שמח לשמוע חוות דעת כללית לגבי הרכב ואמינותו, תקלות נפוצות, במה כדאי להתמקד בנסיעת המבחן ובדיקת המכון או כל דבר אחר שכדאי לדעת על הרכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MaorMasas, -
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
היי כולם, אני חדש בפורום אז תקנו אותי אם צריך עוד פרטים או כל דבר אחר בבקשה.. אני הבעלים של פונטו ספייס 2006 ידני שאבי הוריש לי, מטפל בו כבר מספר שנים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כך שהדרישות שלי לא כאלה מטורפות..) אבל מאחר ובת הזוג שלי לא מסתדרת עם ידני, אני מתכנן למכור אותו ועל הדרך אולי להשתדרג טיפה. 15K זה לא חסם עליון, אני יכול לעלות טיפה (אם ארגיש שזה שווה את זה עד 20K) אבל זה האיזור שאני מנסה לכוון אליו. השימוש שהאוטו הולך לעבור - במשך השבוע אני לא נמצא וחברה שלי עושה נסיעות מעכו למכללה בצפת 3 פעמים בשבוע. יש בערך 7 חודשים של לימודים בשנה, בחישוב שהמרחק עכו-צפת הוא איזור 50 ק"מ, זה יוצא איזה 8.5-9 אלף ק"מ של הנסיעות האלה בשנה. בנוסף, בסופש אנחנו עושים נ…
הודעה אחרונה מאת דימי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי אני מתלבט בין שני הרכבים שציינתי, לשניהם 110 כ"ס, האיביזה עם מנוע חדש של 1000 סמ"ק, והסקודה עם מנוע 1200. במסגרת המבצע שהיה לצאמפיונס מוטורס, שילמתי מקדמה עבור שני הרכבים כדי לשמור את הזכות על המבצע, את האיביזה סגרתי ב 91 כולל כל התוספות האפשריות (ג'אנטים, מיגון, חיישני רוורס וחבילת צבע) את הפאביה סגרתי ב 104 כולל כל התוספות האפשריות (את הדגם סטייל המפואר ביותר כולל חבילת צבע של ג'אנטים וגג בצבע שונה) המחיר ההתחלתי של הפאביה הוא 104 אבל בגלל המבצע יש הנחה של 5000 על המחיר הבסיסי של הרכב, בעוד בסיאט המחיר הבסיסי הוא 86 אבל מוכרים אותו ב 83 (תכלס כל הזמן יש מבצעים בסיאט) מבחינת אמינות, ביצועים, שמירת ערך הרכב, כדאיות המבצע וכמה קל יהיה למכור בעוד 4-5 שנים, מה מומ…
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ביצעתי בדיקה לפני קנייה רציתי לשמוע את דעתכם , האם יש פה משהו חמור וכמה יעלה לדעתכם לתקן את כל הליקויים , תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעל הרכב טוען שהוא שם שמן רק מטיפול לטיפול ועכשיו צריך לעשות טיפול. הוא מוכן לחתום שהרכב תקין. האם זה מעיד על אכילת שמן? איך אפשר לבדוק? המנוע הוא נפח 2000 שנת 2008. (ואם פירסמתי במקום הלא נכון מתנצל ולהעביר)
הודעה אחרונה מאת ERT239, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 933 צפיות
שלום לכולם, לאחר שירדתי מעניין פיג'ו 406 מחשש לאמינות, הוספתי כמה אלפים לתקציב לכדי 20K. צמצמתי את האפשרויות לליאנה שנת 2006 GLX או לסיוויק 2004/5. הרכב הראשון שנהגתי עליו אחרי הטסט היה של אמא שלי והיה סיוויק 2001 (שעדיין נוסעת ללא תקלות אצל אחי). הרכב הראשון שהיה שלי הוא ליאנה חדשה (בזמנו) שנת 2007 (שעדיין נוסעת תקינה לחלוטין). אני זוכר שהסיוויק הייתה מהנה מאוד לנהיגה, עם כוח זמין וחסכונית מאוד בדלק (1/13). אני זוכר שהליאנה הייתה לא הכי נוחה, אבל גבוהה ואמינה והטיפול הכי יקר היה 720 ש"ח כולל רפידות קדמיות במורשה. איזה רכב לדעתכם יהיה הכי אמין וזול לתחזוקה מבין השתיים כרכב שני לבית? (הראשון אוקטביה II 2013). לא בחרתי ברכבים קטנים יותר מכיוון של…
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 449 צפיות
היי אני מחפש רכב משפחתי עד 45K שיהיה רכב אמין ובטיחותי ושלא יזלול דלק תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 545 צפיות
שלום רב רציתי להתייעץ יש לי מיצובישי לנסר 2005 יד 4 220 אלף ק"מ הציעו לי באלבר עלייה 17,800 ואני אחליף לפורד פוקוס 2009 יד 2 114 אלף ק"מ ואני אוסיף עוד 25 אלף ש"ח לעסקה איך העסקה הזאת נשמעת לכם ומה אתם אומרים על פורד פוקוס? אני מוכן להוסיף בין 20 אלף ל25 אלף לרכב חדש, אני מחפש רכב משפחתי ולא רכב קטן ובסביבות השנים 2008-09 ואם יש מציאה לשנה יותר חדשה אז יותר טוב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 838 צפיות
כנראה בדרך לקנות רנו גראנד סניק דיזל דרך קרסו טרייד אין,שהייתה רכב תצוגה וששימש לנסיעות מבחן באחד האולמות שלהם. האוטו בן 1.3, 9,500 ק"מ. 2 שאלות: 1. הבעלים ברישיון הרכב הם "קרסו מוטורס בעמ". האם זוהי חברת ליסינג (הפחתה של 12% מהמחירון) או שמשרד התחבורה יכיר בהם כחברה בע"מ (ואז ההפחתה היא של 22%)? למיטב ידיעתי חברת הליסינג של קרסו היא ליס-פור-יו... 2. הסניף נמצא בראשון לציון, והם רוצים לקחת את הרכב לבדיקה במכון קומפיוטסט בעיר. עד כמה ניתן לסמוך על כך שהבדיקה תהיה הוגנת ולא מוטה לטובתם? ובכלל - מה אתם אמרים על רכישת רכב תצוגה? תודה מראש על התגובות
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בס"ד חברים יקרים מה דעתכם על רנו מגאן דור 2 דור 2 - COMFORT EX אוט' 1.6? מצאתי רכב יד 2 80 קילומ'. האם הרכב הזה אמין? מהי צריכת הדלק שלו? אשמח לקבל עזרה זה ממש חשוב יונתן
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
- 7 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם. הציעו לי לקנות פולו, ורציתי לשמוע קצת על הרכב. אז הדגם הוא 1.4 75 כ"ס שנת 2007 עם 150,000 ק"מ. הרכב שמור מאוד ומטופל. איך הצריכה שלו והאם הוא אמין? ובכללי אשמח לשמוע כל דבר שתגידו לי עליו. זה הולך להיות הרכב המושקע הראשון שלי. ואשמח לדעת כמה הוא שווה היום. הוא עם גלגלי מגנזיום ופנסי לד אם זה משנה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
היי, אני מתייעץ רגע לפני הרכישה בפועל - למרות ששמתי מקדמה - אבל יש עוד הרבה פרטים לסגור בנוגע לטרייד אין. שלושת המכוניות האלה שילבו גם מחיר טרייד אין גבוה יותר מכפי שהוצע ביונדאי, קיה וסקודה - וגם אהבתי את הדגמים הללו יותר. מעט פרטים חשובים: אני גר בחיפה. רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר או בסביבותיה - לרדת מהכרמל, לעלות לכרמל וחוזר חלילה. אחת לחודש בדרך כלל, במקרים קיצוניים פעמיים, יש לי נסיעה בין עירונית. רוב הזמן אני נוסע לבד - לעתים בזוג ולעתים רחוקות הכלבה (הענקית) שלי משתלטת על כל הספסל האחורי, לעתים נדירות עוד יותר נוסעים בהרכב של זוג + כלב (ואז בד"כ זה זוג + כלב + מזוודות...) אני סוחב אופניים על הגג - לקליאו שיש לי היום האופניים נכנסים (כביש)…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
- 2 תגובות
- 513 צפיות
שלום בהמשך לשרשור קודם שפתחתי על חברה שמחפשת רכב ב20k גיליתי שמגיעה לה בתור הטבות מס מהמדינה ושהיא יכולה לרכוש רכב דיי בזול. אכשיו תקציב לרכב חדש ברור שאין השאלה היא מה ההטבות בדבר קניית רכב מיד שנייה או יבוא האם בקנייה מיד שנייה מגיעה לה החזר מיסוי? או מה ההטבות שהיא מקבלת בעת יבוא רכב מחו"ל? אגב מה בדבר ההטבות של מיסוי ירוק? אם נחפש רכב היברידי או מיני בתקציב נמוך נוכל ליבא רכב לארץ כמעת בחינם. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אני מעוניין לקחת את הרכב לשלוש שנים בעיסקת ליסינג לכן ירידת ערך ומכירה עתידית פחות מעניינות אותי. הדברים שיותר מעניינים אותי הם: * צריכת דלק. * חווית נסיעה. * בלאי חריג שלא תחת אחריות (למשל של בלמים). אם יש עוד נקודות מעניינות אני אשמח לשמוע. תודה מראש למגיבים!
הודעה אחרונה מאת mavric, -
-
ביקרתי היום בסוכנות סוזוקי שקרובה למקום עבודתי. הוצעה לי אלטו,יד 01, אפס קמ,מרימי שמשות,חיישני רוורס,שנה אחריות נוספת,קודן ב49 אלף. אני מחפש רכב ארוך טווח,מעל 10 שנים,הנסועה השנתית שלי לא עולה על 5 אלף,רובם בין עירוניים. ראיתי בכמה מקומות שמשמיצים את הפלסטיק של הדשבורד,האם הוא עלול להתפרק אחרי כמה שנים? בעיות קטנות שאני אמור לדעת על הרכב? הסכום הנ"ל אמור להשתחרר לי בעוד חודשיים,באיזה מסלול כדאי לי לבחור למימון? הלוואה או מימון מהיבואן?
הודעה אחרונה מאת or6699, -
- 6 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני מחפש רכב שבנוי להאצות מהירות, ונסיעה מהירה בכללי. האצות מהמקום, האצות ביניים לעקיפות וכדומה. לנסיעות של כ-200KM בשבוע. התעניינתי ברכב הזה לאחרונה, דגם Distinctive Move T, שנת 2010. הבנתי שהדגם הזה הכי מומלץ אצל המיטו (לתקציב של כ60K). האם אוכל לקבל חוות דעת על הרכב? שאלה נוספת, עקב חוסר בנסיון של חיפוש רכבים ביד 2. אם כתוב במודעה שסוג המנוע הוא בנזין, למרות שהוא אמור להיות טורבו (Distictive Move T for a reason), להתייחס לכך, או שזו טעות במודעה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת carscar, -
- 3 תגובות
- 629 צפיות
אני מחפש רכב בסכום הזה שכאשר אני אקנה אותו אני לא אצטרך לבזבז הון על דלק או על כל כניסה שלי למוסך אני יעשה לעצמי חור ענקי בכיס. הבנתי שכל הפולקסווגן והסקודה עדיף שלא בגלל הdsg החדש שעושה בעיות, תוכלו לתת לי אפשרויות לרכבים שאני יכול לשקול עליהם, גם אם זה מיני סופר מיני או משפחתית..
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 989 צפיות
שלום, הוצעו לי הרכבים הבאים בליסינג: קיה ריו רנו קליאו לייף יונדאי I25 - 1.4 טיוטה יאריס סול סיאט איביזה 1.2 כולם במחיר זהה ולכן ההתלבטות, על מה אתם ממליצים ? למה לא להתקרב ? כרגע הנטייה שלי היא לכיוון הרנו קליאו או הטיוטה יאריס. אשמח לשמוע המלצות ... תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,862 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- milser
- נירו72
- ypz
- carprob7
- Night Driver
- yosefW
- FROGIE
- PASHUT
- davemustaine87
- biggie
- גולדן191
- nio