Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעבור הלאה רכב עבר תאונה רצינית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה ולהתראות. לא הסתכלתי על כל הבדיקה, ישר הלכתי לסעיפי השלדה. זה מספיק לפסול את האוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שמתם לב שלא שאלתם מה המחיר?

עם כל הכבוד לתאונות שלדה. ואני מודע למשמעות במחיר, בבטיחות ,ובחוסר סחירות.

יכול להיות שבמחיר מסוים הרכב משתלם!

לי היתה עד לא מזמן סובארו אימפרזה עם תאונת שלדה בקורת אורך. שהרכב עבר בשנת 2002!! (כמובן שתוקן כמו שצריך ובמורשה)

והרכב נסע והתנהג הרבה יותר טוב מאימפרזות אחרות שנהגתי עליהם.

לא אמרתי שצריך לרוץ לקנות. אבל זה לא סוף העולם.

פורסם

יכול להיות שחלק מאנשים יקנו אם המחיר זול,אבל הקשיחות כבר לא אותו דבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שמתם לב שלא שאלתם מה המחיר?

עם כל הכבוד לתאונות שלדה. ואני מודע למשמעות במחיר, בבטיחות ,ובחוסר סחירות.

יכול להיות שבמחיר מסוים הרכב משתלם!

לי היתה עד לא מזמן סובארו אימפרזה עם תאונת שלדה בקורת אורך. שהרכב עבר בשנת 2002!! (כמובן שתוקן כמו שצריך ובמורשה)

משתלם זו מילה של קמצנים.

לקנות רכב כזה משתלם רק למוכר ולחברא קדישא.

חס וחלילה הרכב הזה יעבור תאונה רצינית שוב ההשלכות יהיו גדלות,בנוסף זה רכב ספורטיבי וכמו שאני מכיר את המוסכים החאפרים פה בארץ הרכב לא תוקן במקצועיות,במיוחד שהמכה הייתה כה חזקה שהרכב קיבל כיפופים בתוך תא המנוע והוחלפה השמשה הקדמית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמות כזאת של Xים לא ראיתי הרבה זמן בטופס בדיקה.

מזעזע. רכב אחרי תאונה קשה. לא לקנות בשום מחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סיפורי פוגי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם מדובר היה בקצה שלדה אתה צודק זה ממש לא סוף העולם כי מכה בקצה שלדה יכולה לקרות אפילו בחנייה או מ"נשיקה" בטמבון האחורי.

אבל נזק בקורת אורך זה סיפור אחר לגמריי ובשום מחיר לא הייתי נוגע ברכב.

פורסם
סיפורי פוגי.

אני מבין שהיה לך חמש אימפרזות מאותן שנים במשפחה הקרובה נכון? לי יש זה ההבדל!!

ושוב הדגשתי שהרכב תוקן במוסך המרכזי ללא חסכונות וקימבונים. ואני מודע לכך שלא כל רכב עם תאונת שלדה נוסע טוב.

• תוכן חדש...