Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי ההבדל בין שלושה צילינדרים בסיאט לארבעה בסקודה?

אני לא כל כך מבין במכניקה של הרכב.. מישהו יכול להסביר קצת על ההבדלים? האם יש שחיקה גדולה יותר במנוע של שלושה צילינדרים? האם בגלל ששני הרכבים הם 110 כ"ס והסיאט היא 1000 סמ"ק לעומת 1200 סמ"ק בסקודה אומר שיופעל יותר לחץ על המנוע של הסיאט והשחיקה שלו תהיה יותר גדולה?

פורסם
מה לגבי ההבדל בין שלושה צילינדרים בסיאט לארבעה בסקודה?

אני לא כל כך מבין במכניקה של הרכב.. מישהו יכול להסביר קצת על ההבדלים? האם יש שחיקה גדולה יותר במנוע של שלושה צילינדרים? האם בגלל ששני הרכבים הם 110 כ"ס והסיאט היא 1000 סמ"ק לעומת 1200 סמ"ק בסקודה אומר שיופעל יותר לחץ על המנוע של הסיאט והשחיקה שלו תהיה יותר גדולה?

עזרה מישהו?

פורסם

תשמע, במקומך הייתי עושה קצת חיפוש\גוגל על תיבת ההילוכים DSG, או בשם המקצועי שלה DQ200, (אני מניח שהלכת על אוטומט כי אין ידני במחירים האלה) ויותר דואג מזה מאשר בעיות במנועי ה TSI, על אחת כמה וכמה ברכב חדש שאתה משלם ממיטב כספך.

פורסם

אני שבועיים וחצי בערך כבר נוהג על איביזה 1.2 TSI עם גיר DSG שקיבלתי עכשיו כרכב חברה.

בסך הכל,

מבחינת איכות הרכבה? לא להיט ויש קרקושים(הרכב מודל 2014 ועשה 38 אלף קילומטר)

מבחינת נוחות? הרכב בסך הכל בסדר לא נוקשה מידיי והמושב יכל להיות יותר נוח לי לפחות(המושב בריו נוח לי משמעותית).

אבל השילוב מנוע גיר...וואוו פשוט שילוב מצויין(ואצלי ביינתים עובד) זה פשוט כיף, הרכב מאיץ זריז והתיבת הילוכים מהירה ממש, יש בשילוב הזה משהו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לפי מה שהבנתי בשנה-שנתיים האחרונות, קונצרן צמפיון מוטורס שיפר את ה DSG בשילוב עם ה TSI

בשני הרכבים שבינהם אני מתלבט יש את השילוב הזה.. לכן זה לא עוזר לי להתלבטות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז סוף סוף היתה לי נסיעת מבחן היום על האיביזה

אחרי נסיעת המבחן על שני הרכבים אני מבולבל עוד יותר...

הפאביה היתה מאוד מהנה לנהיגה, עם הרבה כח

האיביזה היתה גם מפתיעה, לא הורגשו שום רעידות שמאפיינות רכבים עם שלושה צילינדרים. ההילוכים הראשונים היו קצת קצרים יותר, ושאר ההילוכים היו ארוכים יותר, והצליל של המנוע עם 20.4 קג"מ היה גבוה יותר מהמנוע של הפאביה (כי מדובר במנוע 1000)

אני ממש מבולבל ולא יודע אם ללכת אולי "על בטוח" ולהוסיף 13 אלף ש"ח על הסקודה או ללכת על האיביזה עם המנוע החדש

עזרה מישהו?

• תוכן חדש...