ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,589 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 584 צפיות
שלום, אני מחפש רכב זול ויחסית אמין באיזור המחירים שרשמתי (15-18 אלף). הרכב יסיע אותי בעיקר מהבית לרכבת ומהרכבת לבית. נסיעה של איזור ה-20 דקות בבוקר. כ-15 קילומטר נסיעה פלוס מינוס. יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שמכרתי את הפאביה הידנית 2012, מתלבט בין שני הדגמים לקניה כרכב חדש מצ'מפיון, ההבדל במחיר 30K שח. בידנית המחיר כמובן יותר זול ואין אבזור, אין לי בעיה לנהוג על ידנית. באוטומטית באבזור STYLE יש הכל, ובמנוע עוד 20 כ"ס, וגם גיר עם הסטוריה בעייתית. אני מוכן לשלם את ההבדל במחיר רק קצת פוחד להסתבך תקלות ב DSG. אני מתכנן להחזיק את הרכב 4 שנים כרכב שני במשפחה, נוהג 15K ק"מ בשנה, רוב הזמן לנסיעה לעבודה. אני די סגור על הפאביה, לא מועניין באיביזה או בצרפתיות. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת `Infinity, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום אני מתעניין לגבי קנית רכב ולאחרונה הלכתי לראות רכב של אדם פרטי שיש לו סוזוקי סוויפט 2010 העניין הוא ששמתי לב שזה לא תוצרת יפן אלא תוצרת הונגריה השאלה שלי אם האם מדובר על אותו פס יצור? האם אני מקבל אותו רכב בתמורה לכסף כמו שהייתי מקבל מיפן? או שהאיכות ירודה יותר ולא כדאי להתקרב לסוזוקי שיוצר בהונגריה? תודה
הודעה אחרונה מאת Yaniv Sason, -
-
שלום, רצתי לתייעץ בנוגעה להחלפת רכב. אני נוסע הרבה מאוד 50K בשנה היום זה מבוצע ביונדאי I20 ידנית שנת 2012 שבגדול מספקת אותי לגמרי רק לאחרונה ממש אני מרגיש שחסר לי גיר אוטומטי והכי חשוב מבחינתי בקרת שיוט כול שאר הנתונים גודל, נוחות, צריכת דלק ממש מספק אותי אגב בנסעיות שלי הI20 צורכת 1/18 קמ לליטר. בהתחלה חשבתי לכיוון מנועי הדיזל אבל מחיר קניייה גבוה וגם אין לי צורך ברכב בגודל כזה ואז חשבתי בכיוון רכבי TSI DSG ויותר מדויק על סיאט איביזה מנוע 1.0. ההתלבטות שלי האם הרכבים האלו יהיה עמדים לנסיעות מרובות שכאלו לאורך כ200K/250K רוב המוחלט של הנסיועת הוא בין עירוני כ90% כביש 6 תודה.
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת האם יתנו לי בדואר להעביר בעלות על שמי בלי תעודת זהות? (אני הקונה) יש לי רישיון נהיגה, דרכון וצילום של התעודת הזהות. תודה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
שלום לכולם, אני כרגע נוהג על C5 2011 דינאמק שעשתה 70K ק"מ בערך. אני אוהב את הרכב מאוד אך לאחרונה בטיפול האחרון היה כמה בעיות מהמחלות של המנוע שלו שעיצבנו אותי. אז אני חושב למכור אותו. הייתי בסוכנות של פיג'ו, לברר לגבי ה 508 אחרי מתיחת פנים. אומרים לי שזה מהוע משופר וכל המחלות ילדות כבר פתרו אותם והחליפו את הרכיבים הבעייתים. אך הרכב כמובן צרפתי בכל זאת. אני בן אדם שנוסע 30K בשנה ורוצה להחזיק אותו לפחות 4-5 שנים. אז לא יודע אם יהיה לי שקט בתקופה הזאת או בכל זאת יצוצו כל תקופה בעיות מעצבנות. חברים אומרים לי לך על המזדה 6, אמינה ביותר אחרי המתיחת פנים גם נוחה עכב כיול חדש למתלים וכמובן מאובזרת. יש לציין שהמאזדה יותר יקרה בביטוח, צמיגים הרבה יותר יקרים וטיפולים לא פחות…
הודעה אחרונה מאת adel, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 994 צפיות
היי יש לי רכב ליסינג פורד פוקוס סטיישן 2012 שעשה ב 3 שנים 45000 ק"מ ואני שוקל לקנות אותו ( המחיר אמור להיות מחירון פחות 10% ) 1. איך אני יכול לחשב כמה יעלה לי אחזקה של הרכב ? מילאתי כל מיני מחשבונים ויצאו לי התוצאות הבאות, האם זה נראה לכם הגיוני? 2. זה רכב ליסינג אבל רק אני נהגתי עליו, האם בכל זאת אני צריך לקחת אותו לבדיקה ? כי הרי אני לא יודע את איכות הטיפולים שעשו לו בליסינג ואם אין איזה בעיה שתצוץ שניה אחרי שאני אקנה אותו. 3. כשאני ארצה למכור את הרכב אני אחשב יד ראשונה או שנייה ? [TABLE=width: 443] [TR] [TD]עלות רכב פרטי[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר מחירון של הרכב[/TD] [TD=align: right]₪ 60,000[/TD] [/TR] [TR] [TD]מימון עצמי …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 תגובות
- 724 צפיות
מצאתי דייהטסו סיריון בשנות 2007-8 שאני מחפש לרכוש אחת, ראיתי שיש הרבה שהיו בליסינג בעברן, כמה זה נורא לרכוש רכב כזה? האם בדיקה יכולה לגלות את כל מה שצריך? כי זה טיפה מפחיד אותי. מצאתי למשל רכב שהיה שנה בליסינג וב6 שנים האחרונות היה באותה בעלות פרטית.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
רכב ראשון עד 25K
מאת Guru-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 648 צפיות
היי, ברשותי 35,000 זוזים. מעוניין ברכב עד 25,000, שאר הכסף יילך על יישור קו/טיפולים/בדיקות/ביטוח ושאר הירקות הנלווים. מעוניין לציין כי אני מעדיף גיר ידני עקב עלויות הדלק והאחזקה, ממש לא אוהב גיר אוטומטי. חשוב לי שהרכב יהיה עם שנתון כמה שיותר גבוהה ככה שהסבירות שאצטרך להוציא טיפולים בשווי הרכב אחרי מספר חודשים יהיה כמה שיותר קטן. אני מעוניין ברכב חסכוני, סופר מיני ואם מיני אז שלא תהיה "רכב לגיל הזהב". אשמח להצעות. תודה רבה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Guru, -
-
b class או x1?
מאת msigal- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב - אני מתלבט בין שני הרכבים שבכותרת. מדובר במרצדס b180 מנוע 1600 122 כ"ס או x1 מנוע 2000 150 כ"ס) לא מוגדש(. שני הרכבים לא חדשים עם נתונים דומים מאוד ומחיר זהה. הרכב עבור אשתי + שלושה ילדים בני 3-10. עיקר הנסיעות בעיר (חיפה) בערך 6000 ק"מ בשנה. כרגע היא עם קשקאי+2 ולמרות שכבר התרגלה עדיין נזכרת בערגה בטיגואן המשופר שהיה לה. הקשקאי מעט מסורבל בשבילה וכרגע ה+2 לא ממש חיוני וודאי שלא ההנעה הכפולה או גג הזכוכית... מה דעתכם? צאו מהנחה שחשבתי על ג'יפון חדש בסביבות ה-140 אש"ח אבל רציתי משהו מפנק יותר. אני מתנייד על 320 חדשה כך שהעלויות של אחזקת רכב מסגמנט שכזה לא ממש מפריעות לי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 925 צפיות
מישהו התנסה יכול לתת טיפים? אי מה ?כמה כדאי
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
רכב קטן ידני עד 10k 1 2
מאת bla92-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש רכב שני קטן אמין ידני וחסכוני שנת 2000 לפחות האוטו יעשה בסביבות ה30 ק"מ ביום חשבתי על רנו קליאו B או B2 אבל לפי מה שקראתי בטיפולים שלה ממש יקרים ומחייבים מוסך שמתמחה ברנו חשבתי גם על פורד פיאסטה יונדאי גטס אם יש עוד אפשרויות שלא חשבתי עליהם אשמח לשמוע וגם על המינוסים של כל אחת מהן הכי חשוב זה באמת אמינות ואחזקה זולה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bla92, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום! אני מחפש רכב לסטודנט בתקציב של 25000, נתקלתי ברנו קליאו בשנים 2007 2008 , והמחיר שלהם ביד 2 עומד על 20K בערך. רציתי לדעת למה המחיר כל כך נמוך?והאם הרכב באמת כל כך לא אמין/יקר מדי לטיפולים? במידה והרכב יד 2 בבעלות פרטית בלבד,עם 100K קילומטר,זאת קניה משתלמת? בנוסף אם יש לך מחלות מסוימות שכדאי לחפש טוב בבדיקה? שאלה נוספת,במידה ולא בוצעה החלפה של הטיימינג ברכב אחרי 100K קילומטר,והרכב כבר בן 8, זה יכול לגרום לנזק,או שרק אם היא נקרעת יש נזק? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
לאחר סבב סוכנויות והתלבטויות רבות נשארתי עם 2 המועמדות הסופיות: קיה ריו ידנית LS פיג'ו 208 ידנית אקטיב יתרונות לפיג'ו: משמעותית יותר נוחה. יפה יותר. מאובזרת יותר (מערכת מולטימדיה) יתרונות לקיה: שנתיים נוספות של אחריות. ועצם העובדה שזו קיה (שם טוב יותר של אמינות וטיפולים זולים יותר) אשמח לשמוע פרטים על הריו מאלו שמחזיקים אותה (מבחינת זריזות/ נוחות/ מחירי טיפולים וכו') על הפיג'ו כבר סיפרו לי בשרשור קודם, אך אם יש לכם מה להגיד- כמובן שמוזמנים. המחיר הסופי הוא אותו מחיר צריכת הדלק בשתיהן היא סביב ה1:17 (מוזמנים לתקן אותי) האם יש פרמטרים נוספים שיכולים להטות את הכף? נ.ב בדקתי גם את היונדאי i20 החדשה וגם את הקליאו 0.9. הן נפסלו משיקול…
הודעה אחרונה מאת Eliboy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 605 צפיות
היי לכולם, הודעה ראשונה שלי פה. רציתי לשמוע את דעכתם- במידה ויש רכב שאתם ממש אוהבים את העיצוב שלו כמו שאני ממש אוהב את הפיאסטה, הייתם רוכשים אותו במידה והוא חדש יותר מהרכב הנוכחי שיש לכם, לדוגמא קפיצה של 3 שנים קדימה אך ללא שינוי משמעותי בקילומטראז'? אני אסביר. יש לי פורד פוקוס 2007 ששירתה אותי נאמנה אבל מרגיש צורך להתחדש והפורד פיאסטה תפסה את עיני. לצערי הבנתי שהחל משנת 2011 הם שינו את תיבת ההילוכים לכזאת שהרבה אנשים מתלוננים עליה ולכן אני מעוניין בלהמנע מלקחת סיכון ולכן שנת 2010 אולי אמצע 2011 זאת השנה המקסימלית שהם עדיין עם הגיר הישן. רציתי פיאסטה בצבע שאני ממש רוצה, שנת 2010, נראת טוב גם מבחוץ בהחלט מבפנים, אבל הקילומטראז' לצערי הוא בדיוק כמו הפוקוס 2007…
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 618 צפיות
שלום, אני רוכש שברולט מאליבו מ2011. הכל נראה טוב מלבד שרשום בספר המוסך כי הוחלף לפני כשנתיים גיר חדש. האם זאת נורת אזהרה בשבילי או שטויות?
הודעה אחרונה מאת ophir555, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קארספורומרים יקרים, אשמח לעזרתכם. הגיעה שעתי לבחור רכב חדש. סופרמיני אוטומטית, ליתר דיוק. התקציב שלי הוא 90k ש״ח והוא גמיש. אני מכוון בעיקר לרכבי יד שנייה. הדרישות שלי מן הרכב בסדר יורד: 1. כוח וגמישות מנוע. ואם להיות יותר ספציפי: מומנט בסל״ד נמוך. 2. אבזור. די חשוב לי. 3. נוחות נסיעה. רוב הנסיעות שלי הן מנהלתיות... מה לעשות. ובקיצור - סופר מיני חזקה ומפנקת. יש לי רק ריג׳קט אחד - לא מעוניין בתיבת הילוכים רובוטית או כפולת מצמדים. תודה מראש לכל העוזרים והמייעצים
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 924 צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הבדיקה הזו של הונדה סיוויק 2013 עשתה 60 אלף והאם משתלם להשקיע עלייה 93 אלף? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
למישהו יש מושג אם יגיעו דגמים יותר מפוארים של היונדאי טוסון החדשה והאם יגיע דגם 4 על 4? הייתי בחברה ומציעים שם שני דגמים ללא הנעה כפולה ואם אבזור מאכזב יחסית למה שהורגלתי מיונדאי.
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 966 צפיות
מדובר על נסיעה נסיעה לרוב עירונית, אך הררית (ירושלים). מה מומלץ מבחינת עלויות- צריכת דלק ותחזוקה? מה בנוגע לסחירות בעתיד? מלבד הנוחות האישית, אני מתקשה להחליט איזו הכי משתלמת.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
שלום לחברי הפורם הנכבדים אנו בתהליך של חיפוש רכב שני במשפחה שיהיה צמוד לאישתי לנסיעות בתוך העיר (מודיעין ) בעיקר . התקציב שהעמדנו לעצמינו הוא גג 90k עבור רכב סופר מיני ידני אבל לא פוסלים אוטמאטי . הדרישות מהרכב הן לפי הסדר הנל : 1.עלויות אחזקה נמוכות 2.אמינות 3.צריכת דלק 4.אבזור טוב 5.נוחות כרגע מה שעומד על הפרק אלו המכוניות הללו : 1.הונדה גאז ידנית - בוצעה נסיעת מבחן 2.סיטרואן c4 cactus - בארוע שהיה בנתיב המהיר בוצעה נסיעת מבחן אבל מפאת קוצרה היה קשה להתרשם . היום תבוצע נסיעת מבחן רצינית יותר. 3.פורד פיאסטה 1.25 ידנית - עדין לא בוצעה נסיעת מבחן , יש אפשרות לרכוש אותה היום ב 69.500 דרך מבצע shoppingil - . לחבר שלי שברשותו הרכב …
הודעה אחרונה מאת NIMRODVA, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה ממליצים מבין שני הרכבים הללו? האם יש יתרון משמעותי לחדש? ואילו כלים יש לרוכש רכב יד שנייה, לדעת שהרכב לא עבר קריעה למהדרין? דיון פורה
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם מישהו רכש מהם ? האם המחיר סביר? מתלבט אם לרכוש משם יד שניה פיריוס או 0ק"מ חדש מאוויס או אלבר. המחירים בטויוטה סלקט: [h=2]טויוטה פריוס החדשה 1800 סמ"ק 2012[/h]ק"מ:57500 יד:1 מקוריות יד:פרטי מחיר:109000 צבע:כחול כהה מטאלי נפח מנוע:1800 תיבת הילוכים:אוטומטי טסט בתוקף עד:07.2016 במחיר כזה קנה רכב חדש עם 0 ק"מ ו 3 נשנים אחריות http://www.toyota-mtm.co.il/used.htm כנ"ל גבי טויוטה קורולה http://www.toyota-select.co.il/cars-search-results/?atype=smartsave&models%5B % 5D=4908&search=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&low_year=2012&high_year=2014&low_price=&high_price=&km=&car_area=
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
ושוב, אני לא לומד את הלקח, מוכר את הרכב ונתקע בלי, וצפוי לי זמן ממושך עד שאמצא. לאחר שנהגתי על רכב בעל 110 כ"ס, החלטתי שבא לי עוד כח. חיפשתי רכבים ידניים בעלי 6 הילוכים והתמקדתי בשניים ספציפיים. סיאט לאון 1.8 TSI 2009-2011 והונדה סיוויק האצ'בק 1.8. נכנסתי לאין ספור פורומים ובכולם חזרו שתי בעיות עיקריות בנוגע ללאון , אכילת שמן מופרזת שגורמת לא אחת לבסוף להחלפת מנוע ורצועת טיימינג בעייתיית שנוטעת להיקרע והיצרן מסרב להודות שיש כשל ברצועה ורק מ-2012 העניין סודר. יש לציין שלא הכל שחור ולבן והיו כמה אנשים שטענו שהצריכת שמן אצליהם תקינה. לעניין של האחזקה היקרה פחות התייחסתי. לגבי ההונדה לא ראיתי יותר מדי תגובות או בעיות חוץ מהמחיר הגבוה שלהן. חיפשתי שנתונים 2006-2011. לא מצאתי ר…
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב למשפחה חסכוני אמין לנסיעות בעיר ומידיי פעם נסיעות של 70 קמ שנתון מעל 2010 משומש
הודעה אחרונה מאת Guy111, -
- 40 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר שנים של "התנתקות" מהפורום (בית אישה ילדים עבודה ) ברצוני לרכוש רכב חדש ספורטיבי אני מתלבט בין המיני קופר S לבין הקופר 3 צלינדרים ,אני חייב לציין שנהגתי בחו"ל על הדגם קופר עם המנוע 1500 בעל 3 הצלינדרים עם גיר ידני והוא מרגיש בשרני חזק ומהנה למדי - מה גם שהתאוצות טובות מ0-100 ב-7.9 בערך בדגם ה-S החדש לא נהגתי!! קופר ידנית 1500 סמק -136 כס עולה בארצנו 165 בערך קופר S מנוע 2000 - 197 כס ידני 195 בערך (הזמנה מיוחדת ) האם ההפרש של 30K שווה ? מהם ההבדלים מבחינת שלדה,מתלים היגוי וכיול ? האם זה רק המנוע ומעט תוספות או שההבדל ממש ענק ?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 708 צפיות
שלום לחברי הפורום המכובד! אני מתלבט לפני רכישת הרכב שבכותרת. קראתי רבות אך לא הצלחתי לגבש דעה עליו, מחד נטען שהרכב אמין, מנגד שהטיפולים יקרים להחריד.. בקצרה: התקציב זעום (בסביבות 20 לכל היותר) ואי לכך עומדות בפני שתי אופציות: - רכישת רכב בסכום של 16-18 בעל 250K לשעבר השכרה / ליסינג - רכישת רכב בסכום 20 בעל 300K יד פרטית ראשונה (יש כמה על הפרק) - רכישת רכב חבוט בעל 180K פרטית יד 2-3, מחיר בסביבות 17, אופציה שאני נוטה שלא לכיוונה משום מה. המלצותיכם? ממה אני צריך לחשוש? אילו רכיבים לבדוק ברכב לפני קנייתו? מחלות? האם להתרחק מרכב בעל קילומטרים רבים שהיה בהשכרה למרות מחירו? תודה, משה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז החלטתי לרכוש טנדרון, בהבנה כי זה הכי מתאים לצרכים שלי מצאתי חמישה רכבים שעונים על המענה: קנגו, ברלינגו, פרטנר, דובלו וקונקט. אחרי חפירה פה בפורום בהודעות ישנות ועוד כמה כתבות שקראתי הגעתי למסקנות הבאות: ברלינגו, פרטנר (שהבנתי שהם אותו דבר) וקנגו הבנתי ששלושתם הרמת אמינות שלהם נמוכה (אני אשמח לשמוע עם אתם חושבים שאני טועה). הקונקט הבנתי שהוא יותר אמין אבל החלקים שלו הרבה יותר יקרים חוץ מזה שיש פחות מקום למטען וגם יש לו בעיה עם גחון נמוך (לפעמים אני גם נוסע בשבילי עפר) מה שנשאר לי זה פיאט דובלו שהבנתי גם שהוא בעל תא המטען הגדול ביותר (שזה מצויין בשבילי, אבל לא הכל) אז אני חושב על לקנות פיאט דובלו באזור שנת 2005 פלוס מינוס אני אשמח לשמוע כל דבר לגבי הרכב,…
הודעה אחרונה מאת SJ413, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 786 צפיות
שלום, קבלתי הצעה ליסינג הצעת מחיר בסך 67,000 ש"ח עבור סיטרואן C4 שנת 2013 (אפריל), אוטומטית. 46,000 ק"מ, בצבע שחר. טופס הבדיקה שהראו לי נראה די מושלם, למעט מעיכות קלות אין ליקויים בכלל. האם המחיר סביר? האם יש לדרוש בדיקות/טיפולים נוספים לפני קנייה (למשל החלפת שמן גיר) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני בהתלבטות מאוד קשה ואשמח לעזרה לפני שאשים סכום משמעותי ואתאכזב , אני מחפש רכב מרשים שיראה טוב זה מאוד חשוב לי , עם התנהגות כביש טובה , ושיהיה חזק , מה שאין בסובארו טויוטה , ההתלבטוץ היא בין מיני קופר s קבריולט שהגג זה פלוס עצום אוהב גג נפתח , לבין הסובארו טויוטה שהיא הנעה אחורית מתנהגת בהתאם ונראית וואו מבחינתי , מפחיד אותי שאין לה כוח . אשמח להתרשמות ממי שנסע על המכוניות נהג על המכוניות , אני בא מולוסטר טורבו עם שוק אפטר מרקט מזעזע אשמח לדעת אם למיני יש אפשרויות ואיך היא תסע עם חמוצים , ובכללי איך היא מתנהגת . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Liviur,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,753 אורחים (הצג רשימה מלאה)