Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כי כל מדינת ישראל זאת לא אירופה. אין לה נהיגה ואין פה כבישים לנהיגה. הכל נע בין 10% אחוז של 120קמ"ש בקושי בכישים שאפשר לספור על יד אחת ו90% של גז, ברקס, גז,ברקס בפקקים אין סופיים.

יש לא מעט כבישים נהדרים בארץ להנות מהם בנהיגה, דווקא באוטובאנים אין כמעט שימוש בגיר הידני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני די מסכים שאין יותר מדי מבחר של ידניות בישראל ושהמבחר ואלו שיש- כמעט תמיד ברמת האבזור הנמוכה ביותר.

גם אני חיפשתי הרבה זמן רכב ידני ומפחד מהיום שבו ארצה\אצטרך להחליף.

וגם אני תמיד אמרתי "לא" נחרץ על האיטלקיות. עד שזה קרה לי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יונדאי i30 ידנית גם אופציה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחשוב מחוץ לקופסא. אפשר להביא רכבים צעירים לארץ. עד שנתיים כמדומני, ניתן לייבא.

אתה יכול להתחיל לבדוק בסוכנויות ההשכרה באירופה, מה הן מחזיקות. ייתכן ותגלה כי ישנם רכבים מאובזרים להפליא, עם המנועים הבכירים יותר בשוק וכמובן ידניים. אולי אפילו תמצא את ההונדה שאתה מחפש.

אתה עולה על טיסת לואו קוסט לגרמניה או צרפת, רוכש את הרכב מAVIS או EUROPCAR או משהו - ומייבא לארץ. אתה משלם מיסים לפי רכב השכרה, ככה שהמחיר אמור לצאת נמוך יחסית. אולי ייכנס לך בתקציב משהו מעניין.

פורסם (נערך)

אני מבין שהייתה לך 206 , אז למה שלא תקנה 208 אקטיב ידנית ?

הרכב ממש לא חלש ומרגיש מאוד זריז ואני נוסע גם בעליות של חיפה והוא מתמודד איתן בקלילות יחסית.

גם בתחום האבזור הרכב לא מעליב ויש לו בדיוק את אותו אבזור שיש באוטומטית , ובנוסף היא גם חסכונית בדלק .

עוד אופציה , ראיתי שפורסמה כאן לא מזמן ds3 ידנית 156 כ"ס 6 הילוכים שנראית טוב ונכנסת בתקציב שלך.

גם 108 חדשה יכולה לספק אותך מבחינת ביצועים , אבל לדעתי הפשרה באבזור ובתחושה גדולה מידיי.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אבארת 500? התקציב 70 גג לא 170. יכנס??

משומשת, לא חדשה זה בטוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מבין שהייתה לך 206 , אז למה שלא תקנה 208 אקטיב ידנית ?

הרכב ממש לא חלש ומרגיש מאוד זריז ואני נוסע גם בעליות של חיפה והוא מתמודד איתן בקלילות יחסית.

גם בתחום האבזור הרכב לא מעליב ויש לו בדיוק את אותו אבזור שיש באוטומטית , ובנוסף היא גם חסכונית בדלק .

עוד אופציה , ראיתי שפורסמה כאן לא מזמן ds3 ידנית 156 כ"ס 6 הילוכים שנראית טוב ונכנסת בתקציב שלך.

גם 108 חדשה יכולה לספק אותך מבחינת ביצועים , אבל לדעתי הפשרה באבזור ובתחושה גדולה מידיי.

אתה מדבר על מנוע 1200 82 כ״ס?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
משומשת, לא חדשה זה בטוח.

לא חשבתי לרגע שחדשה :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כן , הייתה גם 1.6 ידנית אטמוספרית כנראה לתקופה מאוד קצרה , אבל לא יצא לי להתקל בכזו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

גם אני חיפשתי הרבה זמן רכב ידני ומפחד מהיום שבו ארצה\אצטרך להחליף.

אם אתה חושש מהקושי למכור ידני (כוונתך לא לגמרי ברורה לי) אז אל דאגה.

אמנם אין הרבה ביקוש ואבל ההיצע מצומצם עוד יותר. בשורה התחתונה דוקא קל למכור ידניות. וככל שהן ישנות יותר אז היתרון היחסי על החלופה אוטומטית מתעצם.

פורסם
לא רוצה להוציא עוד את הרוי מהמפרשים, אבל הסיוויק 1.8 לא מרגישה חזקה במיוחד יחסית ל 140 כ"ס

יש לי סיוויק ידנית. זה נכון שהיא אולי לא מרגישה חזקה במיוחד אבל לא מדובר ברכב חלש בכלל. חלק מהעניין הוא הצורך להעלות סל"ד בשביל הביצועים.

לי לא חסר כח.

אבל היא מאוד חסכנית ואמינה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם אתה חושש מהקושי למכור ידני (כוונתך לא לגמרי ברורה לי) אז אל דאגה.

אמנם אין הרבה ביקוש ואבל ההיצע מצומצם עוד יותר. בשורה התחתונה דוקא קל למכור ידניות. וככל שהן ישנות יותר אז היתרון היחסי על החלופה אוטומטית מתעצם.

אני לא חושש ממכירה. יותר חושש שלא אמצא את הידנית הבאה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...