Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא רוצה להוציא עוד את הרוי מהמפרשים, אבל הסיוויק 1.8 לא מרגישה חזקה במיוחד יחסית ל 140 כ"ס

אתה כותב מניסיון?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מסכים. יש לי סיוויק האצ'בק ידנית 2012.

מבחינת מנוע היא חזקה יותר מ 1600 ממוצעת. אך היתרון הוא בעוד 200 סמ"ק, לא מעבר לכך.

הידנית זריזה יותר. גיר ידני נחמד מאוד, בטח לחלופה האוטומטית המוצעת בסיוויק, שהיא די מיושנת ומסרסת את המנוע.

פורסם

האמת שאני גם תמיד בוכה שאין מספיק מבחר ידני, אבל בתכל'ס אנשים לא קונים כמעט ידניות חדשות וגם כשכן זה מטעמי חסכון [ברור שיש יוצאים מן הכלל בלה בלה בלה]. גם כשיבואן מביא ידני הרוב קונים אוטומט. אני לגמרי מבין יבואני רכב שלא טורחים לייבא סדרתי. אני מניח שאם מישהו מספיק שקדן יצליח להזמין הזמנה מיוחדת.

בקשר לסיויק. נהגתי בה פעם אחת, נהיגה די קצרה ולא משקפת כלום. הרגישה לי פחות חזקה מ1.2 TSI. אז שוב, הרגשה לחוד ומציאות לחוד, ועדיין, מה שאני מנסה להגיד זה שאם מצאת אחת, נסה לבקש מהמוכר סיבוב קטן תחת התנאים שמתאימים לו כדי להרגיש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם הכוונה היא לאלפא אני מודה אבל לא מעוניין.

תבדוק בפועל את הגולייטה והמיטו הרכבים באילו כבר לא מה שהיו פעם. (רמז לא תמצא חלודה...)

גם כן קיימות פיאט בראבו ידניות באקזמפלרים בודדים אחד הבעלים שלהם הצהיר על כוונתו למכור אותה לאחרונה

פורסם
תבדוק בפועל את הגולייטה והמיטו הרכבים באילו כבר לא מה שהיו פעם. (רמז לא תמצא חלודה...)

גם כן קיימות פיאט בראבו ידניות באקזמפלרים בודדים אחד הבעלים שלהם הצהיר על כוונתו למכור אותה לאחרונה

גולייטה לא בתקציב שלי. לגבי המיטו ואלפא בכלל , יותר מאדם אחד אמר לי שאלה רכבים מעולים כל עוד הם בני שלוש. ברגע שהם מתבגרים , הכאבים בכיס מתבגרים. לגבי הבראבו יכול להיות אופציה נחמדה, אשמח אם תפנה אותי. יש גם פונטו איבו טורבו אבל הוא מבקש סכום שבו אני יכול לקנות לאון 2011 1.8t

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
גולייטה לא בתקציב שלי. לגבי המיטו ואלפא בכלל , יותר מאדם אחד אמר לי שאלה רכבים מעולים כל עוד הם בני שלוש. ברגע שהם מתבגרים , הכאבים בכיס מתבגרים. לגבי הבראבו יכול להיות אופציה נחמדה, אשמח אם תפנה אותי. יש גם פונטו איבו טורבו אבל הוא מבקש סכום שבו אני יכול לקנות לאון 2011 1.8t

בשבעים אלף אתה דווקא יכול להשיג אחלה גולייטה.

בין לבין אלפא ופיאט מבוססים על אותה פלטפורמה והשינוי שאלפא עברה בשנים האחרונות לא קטן הרכבים שלהם מתבססים כרגע על חלקים ופלטפורמות יותר קונבנציונאליות אני בספק אם מי שאמר לך שאלפא זה כאב ראש החזיק בכלל אלפא בעשר השנים האחרונות.

לגבי הבראבו הידנית תתעדכן בלוחות אני מאמין שהוא יעלה אותה ליד2 ברגע שיחליט סופית למכור

פורסם
בשבעים אלף אתה דווקא יכול להשיג אחלה גולייטה.

בין לבין אלפא ופיאט מבוססים על אותה פלטפורמה והשינוי שאלפא עברה בשנים האחרונות לא קטן הרכבים שלהם מתבססים כרגע על חלקים ופלטפורמות יותר קונבנציונאליות אני בספק אם מי שאמר לך שאלפא זה כאב ראש החזיק בכלל אלפא בעשר השנים האחרונות.

לגבי הבראבו הידנית תתעדכן בלוחות אני מאמין שהוא יעלה אותה ליד2 ברגע שיחליט סופית למכור

אין ביד 2 גולייטה בתקציב. הכי זולה שם עולה 85,000. המידע שנמסר לי מגיע ממוסך מאוד מאוד מקצועי שמתעסק רק באלפות.

פורסם

70 אלף זה מחיר של מיטו. לא ג'ולייטה. קשה לי להאמין שתמצא ג'ולייטה נורמלית במחיר כזה.

בכל מקרה, אלפא ופיאט (ככה בלי שאף אחד שומע) זה אותו דבר מבחינה מכאנית. אותם מנועים, אותה מערכת חשמל, אותו הכל. רק ה"ברזל" שונה - פח, פלסטיק וכו'. ההבדל הגדול היחיד הוא תיבת ההילוכים הרובוטית, באפלא יש שני קלאצ'ים ובפיאט (מלבד 500X) יש אחד. בכל מקרה שניהם עד כמה שאני יודע נחשבים לבסדר גמור מבחינת אמינות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני הבעלים של הבראבו ידנית :)

היא תפורסם למכירה ברגע שיהיה לי תאריך סופי של הגעת הרכב החדש לארץ

(גם ידני ד"א, סדר גודל של חודשיים מהיום)

זה מצחיק, הייתי באותה הסיטואציה בדיוק כשמכרתי את הרכב הקודם ועד שמצאתי את הבראבו. זה לא פשוט בארץ למצוא את "האחת" לצערינו. הייתרון האדיר של הבראבו הוא המחיר. אתה מקבל רכב לא פחות ממדהים ביחס למחיר(!) שלו (וכבונוס נוסף נשאר עם הרבה מאד כסף בכיס).

מצטרף בחום להמלצה לבחון אופציה של ייבוא אישי (זה הכיוון שאני לקחתי בסוף).

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
אני הבעלים של הבראבו ידנית :)

היא תפורסם למכירה ברגע שיהיה לי תאריך סופי של הגעת הרכב החדש לארץ

(גם ידני ד"א, סדר גודל של חודשיים מהיום)

זה מצחיק, הייתי באותה הסיטואציה בדיוק כשמכרתי את הרכב הקודם ועד שמצאתי את הבראבו. זה לא פשוט בארץ למצוא את "האחת" לצערינו. הייתרון האדיר של הבראבו הוא המחיר. אתה מקבל רכב לא פחות ממדהים ביחס למחיר(!) שלו (וכבונוס נוסף נשאר עם הרבה מאד כסף בכיס).

מצטרף בחום להמלצה לבחון אופציה של ייבוא אישי (זה הכיוון שאני לקחתי בסוף).

אתה זה עם הבראבו עם 170,000? תוכל להרחיב על היבוא אישי שדיברת עליו?

פורסם

כן, הבראבו שלי היא עם קילומטראז' גבוה יחסית.

על היבוא האישי אני ארחיב לאחר סיום התהליך. אין טעם כרגע.

החיפוש האישי שלי לא נעשה לפי תקציב אלא לפי רכבים ספציפיים.

כרגע, לאור שער יורו נמוך במיוחד, מומלץ להתרכז באירופה.

האתר שאני אישית נעזרתי בו הכי הרבה וממליץ בחום הוא mobile.de

תתמקד ברכבים שניתן לקבל עליהם החזר של VAT/מע"ם - מדובר בהרבה מאד כסף, בשקלול המס כאן בארץ.

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...