Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהתלבטות מאוד קשה ואשמח לעזרה לפני שאשים סכום משמעותי ואתאכזב , אני מחפש רכב מרשים שיראה טוב זה מאוד חשוב לי , עם התנהגות כביש טובה , ושיהיה חזק , מה שאין בסובארו טויוטה , ההתלבטוץ היא בין מיני קופר s קבריולט שהגג זה פלוס עצום אוהב גג נפתח , לבין הסובארו טויוטה שהיא הנעה אחורית מתנהגת בהתאם ונראית וואו מבחינתי , מפחיד אותי שאין לה כוח .

אשמח להתרשמות ממי שנסע על המכוניות נהג על המכוניות , אני בא מולוסטר טורבו עם שוק אפטר מרקט מזעזע אשמח לדעת אם למיני יש אפשרויות ואיך היא תסע עם חמוצים , ובכללי איך היא מתנהגת .

תודה מראש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

למיני יש יותר מומנט אבל חוץ מקופר ס רגילה סגורה היא לא באמת יותר מהירה מbrz ובכלליות רכב עם הרבה יותר פשרות ואבזור מוזר.

אתה רוצה רכב ספורטיבי או קבריולט?

למיני יש שוק אפורמרקט טוב אבל יקר (לפחות בארהב).

לbrz גם יש שוק אפטרמרקט מעולה וזול יותר.

חובה סיבוב טל שתיהן י שתיהן באותו איזור כח של הוולוסטר (אבל הרבה יותר מתנהגות במיוחד הbrz).

ליביו (מחזיק brz וקופר ס אחרת מהמשפחה :))

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ה BRZ היא אטמוספרית (ללא טורבו) ככה שלחלץ יותר כוח מהמנוע לא מסתכם ב"ציפ" אבל זה לא ה"קטע" של הרכב.

לא נהגתי בסובארו אבל רוב המבחנים של הרכב מדווחים שהכוח מספיק (מצריך הרבה משיכת הילוכים)... ההגדרה (אין לה כוח) לא ממש נכונה.

ה S מתנהגת מדהים (נוהג ב JCW), הגה מתקשר וחווית קרטינג כללית אבל הנעה קידמית ולכן קצת קשה להשוות. לא נהגתי על הקבריולט (מספיק) אבל תוספת המשקל והמרכב הפתוח בטוח משפיעים על הכוח והתנהגות.

נראה לי שאתה צריך להחליט איזה סוג הנעה חשוב לך יותר ואז לחשוב הלאה

פורסם

כל שיפור רציני למיני יעלה כמו קיט טורבו לbrz בערך :)

חלקי אפטרמרקט (מתלים וקוסמטיקה) משמעותית יותר יקרים.

ובא נזכור שהמנוע בbrz הוא גירסא ביחס דחיסה גבוהה יותר של מה שיש בwrx החדשה שנחשב פנטסטי ושיא הטכנולוגיה כרגע.

בכל אופן אלו רכבים מאוד שונים.

אתה רוצה רכב ספורט או להיראות בו ונוסע לא רע?

Then dying is forgetting

פורסם

הסימלון שלך אומר שאין לך קבריולט.

נהגת על אחת?

לדעתי היא משמעותית פחות ספורטיבית גם מהקאנטרימן קופר ס שלי.

Then dying is forgetting

פורסם

היה לי פונטיק סולסטיס קבריולט.

יש לי בעיה רצינית של החלפת רכבים החלפתי 8 ב4 שנים , אני רוצה לקנות רכב "ולהתקע איתו שנתיים" משהו שירגש אותי שיראה טוב שירגיש לי ספורט .

הקופר אס מדהימה נראית טוב עם מנוע עם פוטנציאל והתנהגות טובה , מפחיד אותי שהיא תשעמם אותי , משהו שהbrz והטויוטה לא .

הבעיה בטויוטה והסובארו שאין להשיג אותם קשה מאוד ואני חייב רכב

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
הסימלון שלך אומר שאין לך קבריולט.

נהגת על אחת?

לדעתי היא משמעותית פחות ספורטיבית גם מהקאנטרימן קופר ס שלי.

נהגתי גם על קבריולט וגם על רגיל ובסוף הזמנתי קופר S ללא הגג..(אמור להגיע בינואר).

איך בדיוק קאנטרימן יותר ספורטיבית מקופר???

ולפות"ש, הדגם החדש של המיני קבריולט עוד לא הגיע בכלל לארץ אם זה ממש משמעותי לך הגג עדיף שתחכה.

אני נהגתי על ה BRZ, והמיני השאירה לי חיוך יותר גדול . אז היא ממש לא תשעמם אותך..

בנוסף ה BRZ לא הרגישה לי יוקרתית ואיכותית מבפנים משהו שממש חשוב לי אז אם לך זה לא קריטי...

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

למנוע של הסובארו יש פוטנציאל שיפורים גבוהה משמעותית , רק העבודה הראשונית עליו תהיה יותר יקרה.

אם אתה מתכוון לעשות משהו מעבר לציפ אז הסובארו.

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות BRZ חדשה וידנית ,אז אין במלאי בכלל.

היום הייתי בסוכנות סובארו ונאמר שיש אחת על "האוניה" ידנית צבע לבן והדגם הפחות מפואר. והמחיר 227 אלף שקלים ,ואין הנחות על הרכב ! כנראה מגלל שהם מביאים יחידה אחת כל פעם!

מבחינת כח אני נהגתי בזמנו על ה gt86 אוטמאטית ,הרכב מרגיש חלש במילים עדינות (במיוחד למי שבא מרכבי טורבו)

פורסם
היום הייתי בסוכנות סובארו ונאמר שיש אחת על "האוניה" ידנית צבע לבן והדגם הפחות מפואר. והמחיר 227 אלף שקלים ,ואין הנחות על הרכב ! כנראה מגלל שהם מביאים יחידה אחת כל פעם!

פתאום מיאטה (מאובזרת מאוד) וללא גג (כמובן) הופכת להיות אטרקטיבית במחיר ..... :roll:

מה יהיה עם המחירים בישראל וחובבי רכב ששבויים במציאות עגומה

פורסם

אם לא אכפת לך מגג, מחיר ביטוח גבוהה משמעותית ועוד 2 מושבים המיאטה היא אופציה מעולה כשהחדשה נחשבת קפיצת מדרגה מהקודמת.

Then dying is forgetting

פורסם

לסובארו אן אפשרות לחזק מנוע ,אלה רק סופרצארגר או קיט טורבו שעולה הון קטן.

אן קיצורי דרך בסובארו,מי שמקצר ומוזיל אוכל מרורים בבניה .הS רכב נחמד ואחת הפלטפורמות

הטובות והמהנות בשוק הנעה קידמית.

אפטר מרקט יש לשתיהן בארץ ,רק שאת הקופר אפשר לחזק יותר בקלות במנוע ויותר בזול.

הסובארו כרכב מדהימה ולא דומה בכלל לקופר,צריך לאהוב שני סוגי נהיגה שונים לגמרי.

צריך לנהוג לפני,גם לסובארו יש בארץ הכל כולל הכל,כשההבדל הגדול הוא במנוע אטמוספרי

לא גודש ויש לו אופי משלו,תנהג תתנסה הסובארו ממכרת בצורה שונה מהS.

פורסם
לסובארו אן אפשרות לחזק מנוע ,אלה רק סופרצארגר או קיט טורבו שעולה הון קטן.

אן קיצורי דרך בסובארו,מי שמקצר ומוזיל אוכל מרורים בבניה .הS רכב נחמד ואחת הפלטפורמות

הטובות והמהנות בשוק הנעה קידמית.S.

https://spdbydesign.com/product/sbd-stage-1-turbo-kit-for-the-2013-subaru-brzscion-frs/

על מנוע סגור - 3 אלף דולר קיט שצריך להוסיף אליו OFT לניהול מנוע (500 דולר) או לקנות מפה (200 דולר) , קולר שמן , קורה קדמית אחרת וקארטר עם החזר שמן.

סה״כ פחות מ4 אלף דולר ואנשים נוסעים עם זה באמינות על 280 כ״ס כבר שנתיים שלוש.

(לא אחד , לא שתיים. זה קיט זהה לזה של גריידי רק עם טורבו יותר טוב - אותו יצרן)

לא צריך לפתוח מנוע ולא צריך לשנות שום דבר במסביב.

אין שום קיצורי דרך - זה מנוע של WRX עם יחס דחיסה גבוהה יותר.

(אתה יכול לחפש קצת בפורום FT86 לראות מה אנשים כותבים)

רוב הקיטים של סופר לעומת זאת מראים הרבה פחות אמינות.

אז סבבה שהכל סיפור בארץ - אבל זה לא באמת סיפור ולא צריך לעשות מזה טררם שזה לא או סיפורים על קיצורי דרך.

תקע שם טורבו - המחשב סופר פשוט לתכנות ולא באמת צריך לשנות כלום מסביב כדי לסוע דיי חזק.

האם יותר זול לשים צ׳יפ? כן.

אבל צריך לזכור גם שבקבריולט יש את המנוע 1.6 ולא את ה2.0 שיש ברגיל.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...