ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 532 צפיות
שלום, מבקש ייעוץ בקנית רכב. אינני בטוח כרגע האם כדאי לי חדש או יד שניה. אם חדש, הסכום יעמוד על כ75-80k. דרוש רכב חסכוני בדלק, כאשר מעל 90% שימוש בנסיעה בין עירונית כנהג בודד, רצוי עם בקרת שיוט. תיבת הילוכים לא ידנית (משאיר אופציות לאוטומטים למיניהם). נפח מנוע מעל 1 ליטר. נפח תא מטען לא קריטי. חשוב לי לא רכב הכי זול והכי קטן כמו הסוזוקי אלטו. חשוב לשים לב גם עלות תחזוקה\חלקי חילוף סבירה של הרכב המטרה היא להחזיק ברכב לפחות ל3 שנים. אשמח לשתף בעוד מידע באם ידרש.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
שלום, בעקבות לידת הבן הרביעי אני מחפש רכב שש מקומות ומעלה, חסכוני בדלק ובטיחותי אבל שיהיה סביב ה-20,000 ש"ח. (אנחנו לא נוסעים הרבה בשנה, ובדרך כלל המרחקים קצרים) ראיתי מאזדה סטיישן 626 2002 , וקיה קארנס 2005, שתיהן ב20,000 ש"ח, שתיהן 190-195 אלף ק"מ. (נדמה לי ששתיהן יד שלישית). רציתי לדעת איזה רכב עדיף.. ואם כבר האם הנתונים סבירים או שכדאי לי לחפש עוד, או לעבור לדגם אחר , תודה!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 719 צפיות
אהלן, עד היום הייתי עם סופרב 2013 הצורה הישנה. הרכב עבר תאונה והוא טוטאלוסט. נהנתי מאוד מהסופרב אך חשבתי לגוון ולנסות רכב אחר. מרפרוף באינטרנט ראיתי שיש את הוולוו S60 שנת 2013 שנכנסת בתקציב שלי. ראיתי שיש שני דגמים. ה1.6 T4 וה2 T5. כרגע אני מעוניין בT5 אשמח לשמוע חוות דעת על שני הדגמים ועל רכבי מנהלים אחרים שנכנסים בתקציב שלי. איזה המלצה לרכב מנהלים אחר שהוא התמורה הטובה ביותר למחיר? מדובר על רכב יד 2 ולא חדש מהחברה. איך הרכב מבחינת אמינות? צריכת דלק? עלות אחזקה? יצבות ואחיזת כביש? תודה מראש! אורי.
הודעה אחרונה מאת ori_fadida, -
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
שלום עליכם צופה ותיק, כותב לראשונה - אז קודם כל תודה רבה לכולכם על פורום ברמה גבוהה ביותר! לא מובן מאליו בימי הפייסבוק שלנו... לעניין אני עם תקציב נמוך יחסית - כ18K. מעוניין ברכב מרווח - נוסע הרבה, ובד"כ עם לא מעט ציוד. חסכוני בדלק כמה שאפשר כמה שפחות מוסך................ מצאתי סקודה אוקטביה 2002 טורבו דיזל מעניינת. אך עם 330K ... עם הרבה שידרוגים, ונשמע כי טופלה בקנאות וקפדנות. אחרי שיפוץ גיר לפני כשנה. לעומתה סיטרואן סי4 2008 עם 150K... נשמע כי במצב טוב גם כן. מה דעתכם? היכן המוקשים בדגמים הנ"ל? האם יש לכם המלצה מחוץ לקופסא הקטנה שלי? תודה מראש, ורק טוב.
הודעה אחרונה מאת Dromi3344, -
- 2 תגובות
- 472 צפיות
האם יש לכם מושג אם יש גולף TDI ידנית משנת 2005 ומעלה בארצנו הקטנטונת? אני מחפש כבר תקופה ועד היום לא ראיתי אחת :/ תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת daniel_carstyle, -
- 0 תגובות
- 454 צפיות
שלום רב. מבקש עזרה בפיענוח דוח בדיקת רכב לפני קניה. הרכב הוא פורד פוקוס 2007 170K ק"מ יד שניה. כמה קריטיים הליקויים שנמצאו? מה העלות המוערכת לתיקון הליקויים? האם ליקויים כאלא אופיניים לרכב מ2007? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Pete, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב, חיפשתי i20 ונתקלתי במודעה שדי התאימה לצרכים שלי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת הנתונים. מדובר ברכב שנת 2012, יד שניה, נרכש מחברת ליסינג. הבן אדם נשמע די אמין וסיפר לי כי הוא קנה את הרכב מחברת ליסינג וכי הרכב עבר תאונה שתוקנה (התאונה קרתה שהרכב היה בחברת הליסינג). הוא לקח את הרכב לבדיקה ואלו הממצאים שעלו והוא החליט לרכוש את הרכב בכל אופן. הרכב ברשותו כחצי שנה ללא שום בעיות ושום תקלות. למרות שמן הסתם אותו אדם החליט לרכוש את הרכב בכל אופן מחברת הליסינג לאחר הבדיקה, רציתי להתייעץ איתכם לגבי טופס הבדיקה. מה דעתכם לגביי הנתונים? (אני יודע שזה טופס הרבה פחות מובן משל קומפיוטסט אבל עדיין). מצורף טופס הבדיקה. תודה רבה לכם! מתן
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, אני פונה לעזרה אחרי שקראתי עשרות פוסטים באתר והצלחתי למקד את מה שאני מחפש : מחפש רכב משנת 2009 ומעלה, אבל מוכן אפילו 2006 ומעלה אם הרכב מטופל בקדפניות ופדנטיות גובלת במחלת נפש (Takes one to know one). מעדיף תצורת סטיישן, אפשרי גם 5 דלתות, סדאן עדיפות אחרונה. מעדיף דיזל, אבל לא קריטי. חובה תיבת הילוכים אוטומטית (רגילה) או ידנית (לא DSG, רובוטית ושאר אפשרויות יקרות לאחזקה). צריכת דלק מינימלית 1:12 משולב. מקום מאחור לשני כסאות ילדים גדולים, מקום בתא מטען לשתי עגלות ילדים. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 837 צפיות
ובטיחותי ש"טופס" טוב את הכביש ושלא יקרע לי הכיס במוסך... אשמח לשמוע על טרייד אין יש לי ניסאן אלמרה אוטומטית שנת 98
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב לבת דודה שלי, התקציב הוא עד20K, הרכב צריך להיות אוטומט, חסכוני, ואמין. היה לה עד עכשיו סיטרואן C5 שהשבוע הלך הראש מנוע, חשבתי על יונדאי גטס אבל לא ממש הבנתי מאיזה שנתון סידרו את הבעיה עם הדלק, ראיתי חלק אומרים משנת 2006 אבל רק ממנועים 1.4, חלק אומרים משנת 2007, וחלק אומרים משנת 2008. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר מאיזה שנה ואיזה מנוע לחפש? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 898 צפיות
שלום , אני עומד לרכוש טויוטה חדשה . אני מבין שהרכב יהיה בעל שנתון 2015 . האם כדאי להמתין לינואר 2016 ואז לקנות ? אין הנחה כלשהי על הרכב היום בגלל שהוא 2015. תודה
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 622 צפיות
שלום, קבלנו דוח בדיקה על שלושה טויוטה קורולות מליס פור יו. רציתי לדעת עם יש פה בעיות חמורת על אחד מהרכבים. תודה על העזרה, ג'רמי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היה לי פג'ו 3008 (מודל 2011) עד לפני שבוע, ביום בו גנבים החליטו שהם זקוקים לרכב שלי ונפרדנו בטרם עת. מחפש כעת תחליף. ה-3008 היה רכב נפלא, הן ברמה הדינמית בנסיעה והן מבחינת האבזור העשיר של הרכב. אלא ש.. הרכב סבל מבעיות אמינות (פיח במנוע, מגדש טורבו שהוחלף ועוד). לכן שקלתי ללכת הפעם על רכב אחר מאותה קטגוריה. בצעתי נסיעת מבחן קצרה על יונדאי ix35, מיצובישי אאוטלנדר ובעבר גם על הקאיה ספורטג'. כל הרכבים הללו (לטעמי) עולים 20%-30% יותר מהפיג'ו ונותנים בתמורה 20%-30% פחות. מנועים עצלים (ככה זה כשאין מגדש טורבו), צריכת דלק פחות טובה ואבזור אומלל עד מבזה (חוסר בבקרת שיוט, מיזוג ללא טמפרטורה נפרדת לנהג ולנוסע - שלא לדבר על פתחי אוורור במושבים האחוריים ועוד ועוד)…
הודעה אחרונה מאת skitsa, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום(: אני מעוניין לקנות סיאט איביזה שנת 2012 אוטומט 1200TSI שמעתי המון המלצות על הרכב אך מנגד גם שמעתי שיש הרבה בעיות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אחת ולתמיד אם הרכב נחשב לרכב אמין או שהוא רואה מוסך יותר מדיי פעמים..מה החסרונות שלו ומה היתרונות שלו האם כל סיאט אוטומט היא בהכרח עם גיר DSG? אם יש שרשור קודם אשמח לקבל קישור כי לא מצאתי (חדש פה) תודה
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם. אני כבר כמה שבועות בהטלבטות קשה, אני מעוניין ברכב חדש האופציות הם סיאט איביזה או לאון. אני מעוניין בגיר ידני. מהאיביזה יש רק את הדגם FR 3 דלתות מנוע 1.0 3 צילינדרים 110 כ"ס (לא נשאר ולא יגיע הדגם הרגיל 5 דלתות כך אמרו לי בסוכנות של סיאט) מחיר 101000. לאון הדגם הרגיל מנוע 1.2 110 כ"ס 5 דלתות מחיר 116000. שניהם ידניות. הטלבטויות: איביזה:יתרונות- זולה יותר קצת מהירה יותר וקצת כסכונית יותר. חסרונות- מנוע 3 צילינדרים ו 3 דלתות. לאון:יתרונות- יפה יותר , גדולה יותר , 5 דלתות חסרונות- יקרה יותר ב 15000 וטיפה פחות מהירה וזריזה מהאיביזה. מבחינת האיבזור שניהם באותה רמה רק הבדל של ריפוד FR שזה לא משמעותי מבחינתי. מה מבחינתכם יותר עדיפה ותיהיה …
הודעה אחרונה מאת dimblaster, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, היום אני מחזיק פג'ו 206, מנוע 1.6, אוטומט, שנתון 2003. מונה ק"מ: 168,000 הרכב סוגר אצלי 4 שנים, נסע 60,000 ק"מ. עלות אחזקה חודשית ממוצעת 1,800 ש"ח (כולל ביטוח, טסט, תיקונים, דלק ואיבוד ערך) אני נשוי טרי, צפי לילד ראשון עוד שנה-שנה וחצי. אני בקרוב מחליף עבודה ועתיד לעלות לנסועה 18,000 ק"מ בשנה. נתונים נוספים לגבי הרכב שמפריעים לי. הצבע של המכסה מנוע כבר דוהה. יש התקלפויות שם וגם בחלק העליון של הדלתות. הרכב שוהה בשמש רוב הזמן. בחורף כשיש גשם משמעותי במשך כמה ימים, אז מים מצליחים לחדור לרצפה הרכב. במשך התקופה קרה לו פעמיים שהגיר לא הצליח להחליף לרביעי. לאחרונה קרה לו פעם שהוא לא הצליח לרדת לראשון. התופעה נעלמה ואין סימנים נוספים, אבל זה מעל…
הודעה אחרונה מאת Kayben, -
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
השאלה שעלתה בכותרת,האם רנו מגאן משנת 2006-7 בסביבות ה130-140 אלף קילומטר 5 דלתות זה הרכב המומלץ?הדרישות בראש ובראשונה זה שיהיה בטיחותי ואחר כך אמין נוח וכו'. אחותי מאד מתעקשת לקנות רכב..רק עכשיו סיימה מלווה והיא לא מבינה את בעיית התחזוקה של רכבים שהם בערך עשור על הכביש שלא לדבר על מחירי דלק ביטוח טיפולים טסט וכל השאר,אני אישית מנסה לשכנע אותה לא לקנות כרגע ולצבור ניסיון לאט לאט ולסיים קודם כל צבא,אבל עם הילדים של היום זה בלתי אפשרי...לומדים בדרך הקשה,לכן זקוק לייעוץ.
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 0 תגובות
- 453 צפיות
שלום רב, אני רוצה לבדוק רכב את הבדיקה הכי יסודית שאפשר, באיזור תל אביב. מדובר ברכב חדש יחסית, אבל אני רוצה לבדוק שלא מסתתר משהו (דווקא בגלל ההזדמנות). אשמח להמלצות מנסיון.
הודעה אחרונה מאת ranpergamin, -
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני נמצא דיי בלבטים לאחר שהגיע הפולו gti החדשה. לפני זה גם חשבתי הרבה אבל כמעט וננעלתי על הגולף. השאלה שלי אם ההבדל המשמעותי במחיר שווה את זה? לגבי המרחב הפנימי והגודל, אני רווק ומדי פעם משתמש במושב האחורי להסעות (אחיינים בעיקר אך גם ההורים). מצד שני, מבחינת איכות נסיעה וחומרים אין כל כך מה להשוות. מה גם שאני לוקח את ההורים שלי לעיתים קרובות, שניהם מבוגרים וקצת גדלי גוף ורצוי שיהיה להם מקום. ב 4.5 שנים האחרונות אני נוהג בפיג׳ו 206+ (הדומה לפולו במידות) וקצת צפוף להם. לי באופן אישי נוח יחסית ברכב הזה. אשמח לקבל דעה מהמבינים פה.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 525 צפיות
שלום, מחפש רכב משפחתי, בעיקר לנסיעות ערוניות, שנתונים 2011-2012 חשוב שיהיה מרווח ושעלות טיפולים לא גבוה מידי.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
רכב חדש ב-60K 1 2
מאת GigaDude- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני עומד להיכנס לשירות קבע ולכן אני מחפש רכב שיעמוד לרשותי בתמרון של נסיעות לבסיס, לימודים ובית. הרכב אמור לשרת אותי בנסיעות קצרות באיזור המרכז (לבסיס/ללימודים) ואחת לשבוע נסיעה לחיפה הלוך-חזור. סדר גודל של 1000 קילומטר לחודש להערכתי. יש כרגע מבצע של חבר על פיאט פנדה 1.2 ליטר, ב-56,900. עם זאת, אני מוכן למתוח את התקציב גם לאיזור ה-60k ולשקול את המיקרה שעכשיו במבצע, וכל קטגוריית המיני- פיקנטו/i10. אשמח לשמוע הצעותיכם ולקבל גם הערכה לאחזקת הרכב (בן 23, ללא עבר תאונות וכו׳). תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 474 צפיות
שלום לכולם! אנחנו זוג צעיר שנהג עד עכשיו בסוזוקי אלטו... כעת אנו מצפים לילד ראשון ובהתאם לכך החלטנו לשדרג את הרכב. התקציב עומד על : 32500 ש"ח לכל היותר שנתון: 2008 וצפונה גיר: אוט' הדרישות הן די פשוטות - אנו זקוקים לרכב נוח במידה, חסכוני בדלק וזול לתחזוקה ויותר מהכל אמין! דגמים שהתלבטנו בהם עד כה - סוזוקי ליאנה, מאזדה 3, קליאו 3 וניסאן טידה - אני יודע שהקליאו הוא לא משפחתי אלא סופר מיני אבל יכול להיות שגם רכבים בקטגוריה הזו יכולים להתאים לדרישותנו. תודה על העזרה (:
הודעה אחרונה מאת Omer Elinger, -
- 3 תגובות
- 736 צפיות
אהלן כולם.. לאחרונה אני מתחבט לגבי רכב לזוג צעיר לנסיעה עירונית לרוב המוחלט של הנסיעות, התקציב הינו עד 45k. ראיתי ביד 2 סיריון שעוצדת בתנאים ונראית לי כאחלה אופציה לרכב אוטומט אמין וחסכוני.. כתוב שם יד ראשונה מפרטי. כשהתקשרתי ענו לי מסוכנות רכב והוא אמר לי לבוא לראות כי זה רכב שהיה בליסינג פרטי.. יש למישהו מושג לגבי מה זה לסינג פרטי והאם לקנות רכב מליסינג פרטי הינו כאילו קנית רכב יד ראשונה פרטית באמת? תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ערב טוב. מחפש להחליף את הרכב שלי למשהו קטן ויותר חסכוני, בכל זאת אני חייל. אז ככה: מחיר הרכב שינוע בין 25ל30 אלף שקל. קטן אפילו שתי דלתות(לא חייב) שיהיה חסכוני מאוד, (עדיפות לידני!) אבל מצד שני לא עגלה שנת 2010 מינימום. אני די גבוה ובעל גפיים ארוכות ככה שחשוב שלמרות שהאוטו יהיה קטן שיהיה נוח לנהיגה
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
שאלה שמעניינת אותי לגבי רכב ביבוא אישי. נגיד וחשקה נפשי ברכב הבא : http://www.ebay.com/itm/Honda-S2000-Base-Convertible-2-Door-/121818470713?forcerrptr=true&hash=item1c5cf25939:g:4nEAAOSwAYtWQKtS&item=121818470713 ככל הידוע לי קיימות 2 אופציות. באוויר או בים. אם הולכים על האופציה באוויר כמובן שזה עובר מכס והכל והבדיקה היא יותר מעמיקה. עכשיו אם לוקחים את האופציה הימית ומביאים במכולה ומשלמים מיסי נמל וביטוח איך נלקח המס של המדינה? איך עובד המכס במקרה הזה?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 0 תגובות
- 549 צפיות
שלום, ברשותי היום רנו קליאו 2011 ידנית ואני נאלץ להיפרד ממנה בגלל אשתי שנוהגת על אוטומט אני מעוניין לרכוש רכב אוטומט אמין בתקציב של עד 80 אלף. אני עובר בערך 15 אלף ק״מ בשנה. הייתי רוצה לשדרג לרכב יותר גדול האמת אבל לא סדאן, משהו כמו הi30 שנת 2012. אשמח לעזרתכם. מקס
הודעה אחרונה מאת myegorov86, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 9 אלף צפיות
סיפור שהיה... לפני כחודשיים הגעתי למגרש טרייד מוביל בפי גלילות בחיפוש אחר רכב פרטי. התישבתי לשיחה עם נציג בשם אייל ולאחר סבוב במגרש המוכניות הוחלט על רכישה של פ'גו 207 שנת 2010 בעלת גיר אוטומטי עם 66 אלף קילומטר. כשהתישבנו לסגור את העסקה ביקשתי מאייל מספר דברים על מנת להבטיח כי הקנייה הינה קנייה טובה, אחד מהם היה לעבור על ספר הטיפולים של הרכב. הספר לא היה בחזקתו של אייל אך אייל הבטיח, לאחר מעבר על "פרופיל" הרכב במחשבי החברה כי הרכב במצב מצויין וכי מעולם לא היו לו תקלות או בעיות מעבר לטיפולים רגילים שהרכב אמור לעבור. קיבלתי את אמירותיו וסמכתי כי אכן הרכב במצב "חדש" לטענתו והחלטנו לסגור את העסקה ביום חמישי, כשהכוונה להעביר כסף לטרייד מובייל בהעברה בנקאית ביום שישי ול…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 942 צפיות
שלום לכולם, קראתי כאן כמה שרשורים בחיפוש על רכבים שמשועבדים לבנק אבל עדיין נשארתי עם כמה שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה ברורה. אם אני כן סומך על הבן אדם, לפי תחושת בטן הבן אדם נראלי מאוד אמין, אבל אני לא סומך על הבנק, מה אני צריך לעשות? בעקרון הוא אמר לי שאני ילך לכסות לו את ההלוואה ואז יום אחרי נעשה העברת בעלות. עכשיו מי אמר שאיך שאני משלם לו על השיעבוד הם ישחררו באמת את השיעבוד? אולי יש לו עוד חובות? האם אני צריך ללכת איתו לבנק? ומה כדאי לבקש מהם בדיוק? ומה מומלץ לרשום בזכרון הדברים? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת pronella, -
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
שלום. התקציב שלי הוא 17k. במחיר הזה אני יכול למצוא רנו מגאן ii שנת 2009. נשמע זול מאוד לרכבים בשנה הזו. היה לי רנו מגאן, ואני יודע שזה הימור, ובכל זאת רציתי לדעת איך אני יכול למזער נזקים? אני מפחד בעיקר מהגיר אבל לא ממשלא יודע איך לבדוק אותו ... אז חוץ מלראות קבלות על טיפולים, מה עוד אני יכול לעשות ?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת ממי שמחזיק באיביזה 1.6 ידני. איך המנוע מבחינת ביצועים, האם לא מאכזב בעליות? האם המנוע מפגין רמת אמינות גבוהה גם לאחר קילומטראז' גבוה? מה מבחינת התנהגות הכביש? האם יש שוני במתלים/בולמים ו/או כיולם לעומת ה- 1.4? ובכלל, האם יש בעיות מיוחדות/כרוניות שמצריכות שימת לב מיוחדת בעת בדיקת הרכב? כמו כן אשמח לדעת האם אחזקתה יקרה (עלות טיפולים וחלפים לא עלינו)?
הודעה אחרונה מאת Fendo,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,273 אורחים (הצג רשימה מלאה)