Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שעלתה בכותרת,האם רנו מגאן משנת 2006-7 בסביבות ה130-140 אלף קילומטר 5 דלתות זה הרכב המומלץ?הדרישות בראש ובראשונה זה שיהיה בטיחותי ואחר כך אמין נוח וכו'.

אחותי מאד מתעקשת לקנות רכב..רק עכשיו סיימה מלווה והיא לא מבינה את בעיית התחזוקה של רכבים שהם בערך עשור על הכביש שלא לדבר על מחירי דלק ביטוח טיפולים טסט וכל השאר,אני אישית מנסה לשכנע אותה לא לקנות כרגע ולצבור ניסיון לאט לאט ולסיים קודם כל צבא,אבל עם הילדים של היום זה בלתי אפשרי...לומדים בדרך הקשה,לכן זקוק לייעוץ.

פורסם

אני הייתי ממליץ לנסות קיה ריו מהשנתונים האלה, אולי סוזוקי איגניס. רכבים עם פחות פוטנציאל לתקלות מציקות ומעצבנות.

רנו מגאן בת עשור מרגיש לי כמו עצבים אינסופיים ורדיפה אחרי חלקים אלקטרוניים בEBAY.

פורסם

רנו מגאן תיהיה כמו פצצה מתקתקת עם זמן מאוד קצר למוות.

נסה למצוא מכונית יפנית או קוראינית, אכן כמו שנכתב מעלי לדעתי קיה ריו תיהיה אופציה מעולה, גם מאזדה3.

פורסם

לפי ההיגיון של הכותב מעליי לא אמורות להיות מגאן 2 על הכביש יותר וברור שזה לא המצב . לחוות דעת אובייקטיבית על המגאן חפש סיכום של חבר הפורום lesles שהחזיק דיזל בעבר וכיום מחזיק בנזין מדגם זה.

פורסם
לפי ההיגיון של הכותב מעליי לא אמורות להיות מגאן 2 על הכביש יותר וברור שזה לא המצב . לחוות דעת אובייקטיבית על המגאן חפש סיכום של חבר הפורום lesles שהחזיק דיזל בעבר וכיום מחזיק בנזין מדגם זה.

תקלות חוזרות ונשנות ברכיבים אלקטרוניים לא בהכרח ישביתו לך את הרכב. רק ישלחו אותך למוסך פעם אחר פעם. מכאן זה עניין של עומק הארנק וכמות העצבים שיש לך.

פורסם

כדי לבדוק את היונדאי אקסנט בשנתונים 2004-6

רכב אמין מאוד וכדי להתמקד על משהו אחד בכדי לא ללכת לאיבוד .

לרוב רכב זה (יונדאי אקסנט 05 ) ניתן לקבל אחת שמורה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...