Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקת רכב, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

חיפשתי i20 ונתקלתי במודעה שדי התאימה לצרכים שלי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת הנתונים.

מדובר ברכב שנת 2012, יד שניה, נרכש מחברת ליסינג.

הבן אדם נשמע די אמין וסיפר לי כי הוא קנה את הרכב מחברת ליסינג וכי הרכב עבר תאונה שתוקנה (התאונה קרתה שהרכב היה בחברת הליסינג).

הוא לקח את הרכב לבדיקה ואלו הממצאים שעלו והוא החליט לרכוש את הרכב בכל אופן.

הרכב ברשותו כחצי שנה ללא שום בעיות ושום תקלות.

למרות שמן הסתם אותו אדם החליט לרכוש את הרכב בכל אופן מחברת הליסינג לאחר הבדיקה, רציתי להתייעץ איתכם לגבי טופס הבדיקה. מה דעתכם לגביי הנתונים? (אני יודע שזה טופס הרבה פחות מובן משל קומפיוטסט אבל עדיין).

מצורף טופס הבדיקה.

תודה רבה לכם!

מתן

20151122072222.jpg

פורסם
צמיגים עדיין לא תקינים? או שהוא החליף אותם. זה כבר ייתן לך רמז עד כמה הוא שמר או התכוון לשמור על הרכב.

דבר חשוב שלא ציינתי,

זהו טופס הבדיקה שהוא ביצע לפני שהוא רכב מחברת הליסינג והוא טוען שכל הליקויים תוקנו ע"י חברת הליסינג לפני שהרכב נרכש.

כמובן שאבצע בדיקה שוב בעצמי אבל הוא מתחייב בכל תוקף שכל הליקויים תוקנו ומן הסתם אני יודע שחברות גדולות לא מוכרות רכב לפני שהן מתקנות הכל (כל הדברים שניתנים לתיקון).

העניין של הצמיגים וכו' פחות מעניין אותי כמו הקטע של התאונה תכלס.

פורסם (נערך)

האם ראית רישיון הרכב?

האם בדקת מול ת.ז. של המוכר שהוא בעל הרכב שרשום ברישיון?

האם בדקת בתחתית הדף שאין רישום "הפקדה לתו סוחר "?

חצי שנה הרכב אצלו אחרי ליסינג ועם תאונה - מתאים לסוחר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האם ראית רישיון הרכב?

האם בדקת מול ת.ז. של המוכר שהוא בעל הרכב שרשום ברישיון?

האם בדקת בתחתית הדף שאין רישום "הפקדה לסוחר "?

חצי שנה הרכב אצלו אחרי ליסינג ועם תאונה - מתאים לסוחר.

שוחחתי איתו רק טלפונית, טופס הבדיקה נשלח אליי בווטסאפ.

את הדברים האלו כמובן שאבדוק לפי מעמד הרכישה אבל הבן אדם נשמע מאוד אמין, הוא פשוט אומר שהוא עוזב את הארץ ומעוניין למכור את הרכב,

זו לא פעם ראשונה שאני רוכש רכב ואני יודע לזהות סוחרים למיניהם.

אני חושב שאדם שיש לו מה להסתיר לא יישלח בכזאת פתיחות את טופס הבדיקה עם כל הפרטים שלו, לא?

פורסם

הכל אפשרי, לכן צריך לבדוק גם את הרכב וגם את המסמכים. גם משכון כדאי לבדוק ברכב שהמוכר מתכוון לרדת מהארץ.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הכל אפשרי, לכן צריך לבדוק גם את הרכב וגם את המסמכים. גם משכון כדאי לבדוק ברכב שהמוכר מתכוון לרדת מהארץ.

כמובן שאבדוק את הדברים הללו,

השאלה שלי הייתה יותר להתייחסות לתוצאות הבדיקה מבחינת שלדת מרכב וכולי.

פורסם

לפי הבדיקה אין משהו חריג האמת רק לא מובן התיקונים בתא המנוע,כי לא מדובר על הלחמות לא מקוריות שם או פגיעה בקורות אורך.

יש לו דוח שמאי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפי הבדיקה אין משהו חריג האמת רק לא מובן התיקונים בתא המנוע,כי לא מדובר על הלחמות לא מקוריות שם או פגיעה בקורות אורך.

יש לו דוח שמאי?

מה הכוונה לדו"ח שמאי?

הוא ביצע את הבדיקה ולאחר מכן החליט לרכוש את הרכב מחברת הליסינג בכל אופן.

מצד שני יש לי אנשים שעובדים בחברה הספציפית הזו שיכולים לתת לי עוד מידע אודות הרכב.

פורסם

לא יצא לי לקנות מליסינג,כשיש תאונה מגיע שמאי על מנת להעריך את הנזק למשל במקרה שיש צורך בקביעת ירידת ערך.

אולי יש לוצכזה טופס שהוא ביקש מחברת הליסינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהבדיקה באמת לא ברור מה חומרת התאונה.

מצד אחד רשום שיש סימני פגיעה מקדימה וסימני תיקונים בתא המנוע.

לא כתוב מה תיקנו ומה החליפו, לא כתוב שיש סימני מתיחה או הלחמה, מכסה מנוע כנראה לא הוחלף.

אני הייתי מביא את הרכב למוסך פחחות ( אם אתה מכיר מישהו זה הכי טוב) או לבדיקה במכון, עם דגש על הסבר, מה בדיוק המשמעות של תיקון התאונה מקדימה, איך תיקנו, מה תוקן ומה הוחלף.

הרישום של התאונה בטופס שצירפת מעורפל.

פורסם

חסר i20 יוצאי ליסינג?

אני הייתי מדלג וממשיך הלאה.

אלא אם כן המחיר מאוד מפתה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...