ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 684 צפיות
שלום, מעוניין לרכוש רכב אוטומט בסכום של 35K. רכב לנסיעות קצרות בירושלים, לימודים וסידורים. הסתכלתי על סוזוקי ספלאש 2010 95כ"ס, אבל אני לא מצליח למצוא אחת שתכנס בתקציב. לכן, חשבתי לרדת קצת בנפח ובכוח ולשקול CITROEN C1, שתכנס בכיף 2012. איך הסי1? אמינה כמו ב-107 והאייגו? מומלצת? המלצות נוספות? תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 641 צפיות
שלום רב, מחפש המלצות לרכב משפחתי קומפקטי יד 2, כמה שיותר חדש, בתקציב של עד 35,000 ש"ח למשפחה בת 4 נפשות (זוג + 2 ילדים קטנים) הרכב עתיד לנסוע בכל יום כ-60 ק"מ, בעיקר בכבישים מהירים. הפרמטרים החשובים לי, לפי סדר החשיבות: - אמין - צריכת דלק זולה - בטיחותי - גודל ונוחות שמעתי על טויוטה יאריס ועל דייהטסו סיריון, אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה!!!!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, חדש בפורום, אז קודם כל ברוכים הנמצאים אנו זוג צעיר + 1 שמתעניינים ברכישה של פנדה החל מ 2005 ידנית, הרכב נקנה לצורך נסיעות בין עירוניות של פעמיים בשבוע בממוצע, בסביבת ירושלים-בית שמש-רחובות, ולפעמים קצת יותר רחוק. התקציב מקסימום 15,000 ש"ח ראשית לגבי הבחירה בפנדה, האם זוהי בחירה טובה לדעתכם? שנית, ממה כדאי להיזהר ברכישה הספציפית הזו? ואיזה ק"מ נחשב סביר ותקין? תודה, שמעון
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 570 צפיות
שלום לכולם מתלבטת ברכישת רכב קטן וחסכוני עד 25,000 שח התלבטות בין רכבים טויוטה יאריס 2003 דייהסטו סיירון 2007 ניסן מיקרה 2007 עולה 27,000 לכן ההתלבטות דייהסטו סיירון 2003 איזה רכב מומלץ מבין הרשימה ? חשוב לי מאוד העניין של חיסכון בדלק ואמינות של רכב אבל לא רוצה להתפשר על רמת הבטיחות של הרכב כמו הרמה של הסוזיקי אלטו מהי רמת הבטיחות של הדייהסטו מול היאריס האם ההבדל הוא ממש משמעותי או שבכל המכוניות הקטנות הרמה פחות או יותר או הרמה ? האם כל הרכבים שרשמתי הפח שלהם ברמה נמוכה כמו של הסוזיקי אלטו ? האם שווה לרדת בשנתון של היאריס 2003 או שכבר עדיף לקחת את הסיירון עם השנתון הגבוהה ? אותו המחירון פחות או יותר מה ההבדלים …
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 768 צפיות
שלום לכולם, כבר כמה שבועות אני קורא בפורום ומודה לכולם על המידע החשוב, בחודשים האחרונים אני מחפש רכב (אוטו ראשון) לי ולחברה שלי בעיקר לנסיעות לעבודה ולנסיעות בינעירוניות בסופי שבוע. בגלל שאני 1.90 אני מעדיף להימנע מקטגוריית המיני ולחפש רכבי סופר מיני. בנוסף אני אשמח עם הרכב יוכל ל"לסחוב" מנשא לאופניים עילי או אחורי בצורה סבירה. אחרי כחודש של חיפושים הרכבים הכי טובים שמצאתי היו: אופל קורסה יד ראשונה 45,000 ק"מ אוט' בכ- 55,000 ש"ח, מאמא של חבר. יונדאי i-20 יד שניה (הבעלים הראשון היה ליסינג) 85,000 ק"מ בכ- 48,000 ש"ח. בשני המקרים אולי אפשר לשחק עם המחיר טיפה אבל זה סדרי הגודל. אשמח לקבל חוות דעת שלכם לגבי הרכבים אשר הצגתי בהתייחס לאמינות ועלויות …
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 661 צפיות
אהלן, אני עוזר לחבר למצוא רכב. התקציב שלו הוא עד 80 אלף ש"ח, סופר מיני, מראה צעיר, זריזה, אוטומטית, מאובזרת וחסכונית. הרכבים שעלו על הפרק הם: אאודי A1 רנו קליאו 1.2 שברולט סוניק RS סיאט איביזה FR 1.2 לדעתכם, האם כדאי לרדת בשנתון בשביל הA1 (לכיוון ה2011 לעומת 2013-14 בשאר הרכבים)? האם האחזקה שלה יקרה בהרבה משל האחרות? האם גיר הDSG7 עבר שינויים כלשהם לשיפור אחרי 2011? אשמח לשמוע חוות דעת מכם על הרכבים הנ"ל, לשלילה ולחיוב. תודה לעונים
-
מיני עד 75k
מאת nir-G-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 973 צפיות
שלום לכולם, קרובת משפחה ביקשה עזרה היום לגבי בחירת רכב שני לבית. התקציב הוא עד 75 אלף ש''ח. הרכב אמור להיות רכב מיני, חדש , חסכוני בדלק ולהכיל כ4-5 אנשים לפעמים בנסיעות קצרות אך עם יכולת לנשום. הרכב יגור בירושלים, לכן אמור לעשות לפעמים את העליות של ירושלים, חוץ מזה הוא לא ישמש לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר או סתם נסיעות ארוכות, רק נסיעות בתוך העיר. פתחתי את האינטרנט והתחלתי לבדוק אך מסתבר שיש יותר אופציות ממה שחשבתי שיהיה. המלצות וטיפים יתקבלו בברכה, שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מוצא רק משנים 2009 ו2010, השאלה שלי היא האם זה אותו רכב שפשוט עלה לכביש קצת יותר מאוחר או שיש שינוי ברכב עצמו?
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
עד היום רכשתי פיג'ו 307 6 שנים על הכביש, והאחרונה היא שנת 2008. כלומר, אין יותר. מאוד אהבתי את הרכב והוא התאים לצרכים שלנו (זוג + ילד, שבקרוב יתרחב לילד נוסף). כמה נקודות שחשובות לי בחיפוש רכב חדש: 1. מבחינת מרחב ורוחב הרכב, ה 307 זה המינימום. יותר קטן מזה כבר לא יהיה לנו נוח. כלומר, לא נראה לי שסופר מיני וחברותיו יתאימו לנו. 2. אני מכור לכסאות ולנוחות הנסיעה. 3. גם הגימור של הרכב טוב בעיניי ויהיה לי קשה לעבור לרכב פלסטיקי חלול. 4. מה עוד... המנוע 1600 חלש לי קצת אך הסתדרנו. כדאי להשתדרג בנקודה הזו. נהגתי בפוקוס 2014 מנוע 1600 מאילת לבאר שבע, ונדהמתי מהכוח שהיה לרכב. גם האחיזה על הכביש אוכלת את ה 307 בלי מלח. היה קשה להתרגל לא להתרגש בכל סיבוב שמגיע כי היא פשוט …
הודעה אחרונה מאת xena, -
- 2 תגובות
- 521 צפיות
כמו שכבר חפרתי פה המון אני מחפש לרכוש רכב לנסיעות קצרות לעבודה ובחזרה שיעשה לי לא יותר מ10K בשנה. יש באפשורתי לקנות מאזדה לאנטיס LX מאישה מבוגרת פרטית שעשתה 90K ללא תאונות וטופלה כהוגן כמחיר של 17,000 ש"ח. האם זה רכב שכדי לרכוש או שיש משהו משתלם יותר? התכנון המקורי הוא לחסוך עוד כמה חודשים למאזדה 2 2008, אבל יש פה אופציה לרכישה בשליש מחיר ולאור הנסיע הלא רבה שלי אני מתלבט האם כדאי לי. אני רווק ללא ילדים ולא מתכנן להתרחב בשנים הקרובות.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 3 תגובות
- 639 צפיות
אהלן. מחפש המלצה למכון בדיקה אמין ומקצועי שייתן שקיפות מלאה למצב הרכב. מדובר ברכב פרטי (מנהלים). אזור תל אביב הרצליה תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 8 תגובות
- 710 צפיות
שלום רב, אני מחפשת לקנות רכב בין 30-40K ראיתי כמה מודעות ביד 2 ואתרים כאלו ואחרים על איביזות ידניות וגם אוטומטיות שנתון 2009-2011 דגם Reference, ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם על הרכב הזה. מבחינת תקלות נפוצות, צריכת דלק וחווית נהיגה. הרכב מיועד לשמש זוג צעיר לתקופה ארוכה. בנוסף ראיתי פוולסווגן גולף משנתונים 2008-2009 ואשמח לשמוע חוות דעת גם על גולף. אם יש עוד המלצות לרכבים בתקציב הזה, יותר מאשמח לשמוע. אנחנו מעוניינים ברכבים לא גדולים, ואם מדובר על רכב יותר גדול מ2 הדגמים שציינתי אז עדיפות להאצ'בק (הונדה בעיקר). המשך יום נעים ותודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Yael Mor- Yosef, -
- 2 תגובות
- 590 צפיות
היי אני מתלבט המון בין אותם רכבים מצד אחד לא ממליצים על שברולט אני יודע את זה אבל על הדגם של הסוניק הבנתי שהוא מומלץ הרמת גימור שלו משגעת אותי באמת שאני ממש אוהב ומצד שני מאזדה 2 שזה רכב שיעלה לי יותר זול ב10K ויש לו שוק ורכב אמין יפני אבל שוב מצד שני מוסיף עוד 10K ומקבל רכב 2012 דנדש יד ראשונה וכלום קילומטר מה כדי?? תודה רבה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת שלומי מקבוצת שלמה, -
- 4 תגובות
- 662 צפיות
מחפש את הרכב הזה כבר כמה חודשים הבעיה שלא מצאתי שמורות עם ק"מ נמוך מוכרים ? מכירים מישהו שמוכר ? אני קונה במיידי ! 05455127177 - ניר
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 11 תגובות
- 942 צפיות
אני מצרף פה את הבדיקה והיסטורית טיפולים - מה שהכי מטריד אותי זה הליקויים בסעיף 12 - העברת כח. האם מדובר בכסת"ח או משהו מהותי? הרכב עבר תאונה כלשהי כמו שרואים בסעיף 8 ובהיסטוריה -היו תיקוני פח, אבל אין בעיות שלדה. עוד דבר ששמתי לב אליו זה שהמנוע רועש מעוד בהתחלת נסיעה. האם זה רגיל למכונית הזו?
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
- 1 תגובות
- 532 צפיות
כרגע אני מתלבט בין יונדאי ולוסטר 2013 לבין רנו קליאו החדשה חשוב לי ברכב מספר דברים: - גיר ידני- לא חשובה מהירות האצה של הרכב, חוזק המנוע, וכל הדברים האלו, כן חשוב שיחזיק ושיהיה אמין. - ירידת ערך קטנה - ראיתי בולוסטר שלפחות עד 2013 ירידת הערך מהירה מאוד, השאלה היא מה יהיה בעתיד האם ירידת הערך של הולוסטר תמשיך בצורה כזאת מהירה או שמא תאט. - קשור לירידת הערך, ביקוש הרכב, עד כמה לדעתכם יהיה לו ביקוש בעוד מספר שנים שארצה למכור אותו? - שהרכב יהיה מאובזר - היופי ברכב, הולוסטר לוקח בזה לדעתי למרות שזה מ 2013 ולמרות שגם הקליאו גם יפה מאוד לדעתי - קלומטרז' נמוך, עד כמה אתם חושבים שאם אני קונה רכב יד 2 כדי שאוכל להנות ממנו צריך להיות הקילומטרז' כלומר שגם הרכב לא יהי…
הודעה אחרונה מאת idoidoidom, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
עד כמה שאני יודע אגרת הטסט של הגברת שאני רוכש ממנה את הרכב היא 27 ש"ח בלבד לא היה ספק בינינו שהיא זאת שצריכה לשלם את ההפרש ברגע שעושים העברת בעלות. העניין הוא שהגברת כרגע לא בארץ והבן שלה יבוא איתי לעשות העברת בעלות באמצעות ייפוי כוח ותעודת זהות שלה. השאלה שלי היא אם למשרד הרישוי זה מספיק או שהם צריכים את הגברת בעצמה שתהיה נוכחת שם? והאם יש עוד איזו שהן בירוקרטיות למניהם שאני צריך לדעת בעת העברת הבעלות
הודעה אחרונה מאת sharif111, -
היי כפי שכתבתי פה בפורום כבר מספר פעמים יש לי הטבת עולה חדש לרכישת רכב ועד עכשיו הייתי דיי סגור על רכישת BMW M2 הבעיה היא שאני חייב לבצע את העסקה עד תחילת דצמבר וכפי שזה נראה נכון לעכשיו יש סיכוי גדול שהיבואן לא יפתח את ההזמנות לרכב עד אז ואני אצטרך לחשוב על רכב אחר... אופציה שחשבתי עליה היא פורשה בוקסטר 2.7 ליטר... הרכב יכול להיכנס לי בתקציב עם תיבת PDK במידה ואני לא מוסיף כמעט שום תוספות חוץ ממה שמגיע כסטנדרט... השאלה היא, במידה ואני לא אוכל לרכוש את ה BMW M2 מה אתם חושבים על הבוקסטר הבסיסית במקום ה M2? אני מפחד שהרכב ירגיש לי קצת חלש מידי. בנוסף קצת מפריע לי שאני לא אוכל לשים כמעט כלום על הרכב אני לא יודע אם הרכב לא ירגיש "ריק". עד עכשיו התכנית שלי היית…
הודעה אחרונה מאת misgavv, -
- 0 תגובות
- 438 צפיות
אפשר לקבל מידע מועיל לגבי הרכב? מדובר על ידנית 2007 מנוע 2.0 160 כ"ס הנעה 4 על 4. משיטוט קצת בגוגל ראיתי התייחסות לצריכת דלק בריאה מאוד ושוק בעייתי. אפשר טיפה הרחבה? לנו יש את הגירסה האוטומטית הרגילה שבאמת סובלת מצריכת דלק לא להיט ושוק לא להיט עוד יותר. אשמח לכל פיסת מידע.
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 653 צפיות
שלום. בחיפושי אחרי רכב קטן ובטיחותי (כולל ESP) אני כרגע מתלבט בין פונטו גרנדה 2009 ידנית לבין סיריון 2007-2008. כאשר הגרנדה בטיחותית יותר והסיריון "חזקה" יותר מבחינת זמינות כוח. האם זה שדייהטסו פשטו רגל וכבר לא מיובאים לארץ יכול להשפיע על זמינות החלפים לרכבים שלהם?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 906 צפיות
היי, שמעתי על הרבה מקרים של רכבים שעברו טיפולי צבע למיניהם עוד בבונדד. הבנתי גם שמחוייבים להודיע לצרכן על נזקים שהם מעל 10% מערך הרכב. על מה צריך להתסכל כשמוציאים רכב מהסוכונות? איך אדע אם הוא לא עבר טיפולי צבע? אולי זה פוסט קצת פרנואידי.. אבל אם אני כבר משלם סכום כזה גדול על רכב חדש, ארצה לדעת שהכל בסדר
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
-
מאליבו 3500
מאת deliad2-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, נתחיל בזה שיש לי נסיון ברכבים אמריקאים ואני מאוד מרוצה עד כה, אני לא נוסע הרבה אמנם אבל מרוצה ולא חווה תקלות למניהן לרגל רכישת בית מכרתי מוסטנג נדירה ואני עכשיו רוצה לקנות שברולט מאליבו, בגלל שהוא רכב מפנק. בגלל שאני לא נוסע הרבה, צריכת דלק במנוע אמריקאי גדול לא ממש מזיזה לי, אני רוצה לנסוע כמו שייח בנסיעות המעטות שלי, אני עושה בלחץ 10000 ק"מ בשנה. כיודע, השוק שלהם לא בשמיים, והן נמכרות מתחת למחירון אז מצאתי: נפח 3500 שנת 2008 יד 3 עשתה 99,500 ק"מ , לפי החברה - מטופלת בזמן ועוד לפני הזמן. גימורי עץ דגם LTF (דגם עם טאסות במקור ולא ג'אנטים) אבל זאת ספציפית עם ג'אנטים (כנראה אחד הידיים הקודמות שדרג) הוחלף לה מסרק הגה, הבנתי שזה די המ…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 519 צפיות
קניתי סיאט חדשה והציעו לי שבמקום לקבל את הרכב ב10.12.15 יאריכו לי ואני יקבל אותו ב10.1.16 בשביל שהרכב יירשם שהוא עלה לכביש ב2016 השאלה שלי היא כמה זה משנה והאם שווה לחכות??? אלה נוספת היא האם אני יכול לדרוש מהחברה רכב חלופי בנתיים??
הודעה אחרונה מאת S_G92, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. הוצעו לי 4 רכבים מ4 יצרנים שונים כמעט באותו סכום עם הפרשים ממש קטנים. סקודה פאביה 1.2T פיג'ו 208 1.2T שברולט סוניק RS רנו קליאו 1.2T ארבעתם עם התיבה האוטומטית הדרישות שלי מהרכב הן, נוחות (מאוד חשוב), מהסיבה שאני גבוהה ממש (1.98) עם תחת גדול (חשוב שלא יהיה צר) הסיבה שארבעתן מעניינות אותי היא אופציית השיפור העצומה שיש להן (כמובן שיש עוד רכבים אך ארבעתן אופצייה יחידה). מנוע קטן (חסכוני) עם טורבו (אופצייה לשיפורים בעתיד) עוד דבר שאני מחפש הוא, כוח כוח ושוב כוח, כרגע יש לי רנו פלואנס של אבא ופיג'ו 307 שתיהן 1600 והן ממש בצד השני של הכוח. מה שבינתיים הכי רלוונטי לדעתי הוא השברולט סוניק RS היחידה עם מנוע 1400 ומגדש בנוסף: מה שמרתיע אותי מלרכוש פ…
הודעה אחרונה מאת or6699, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 622 צפיות
איזה רכב יותר חסכוני? מיצובישי אטראז מיצובישי ספייס סטאר איביזה 1.0 כולם שנת 2015 או יש המלצה אחרת ב80000? כמובן שהאטראז זה 0ק"מ
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אנחנו עומדים בפני קניית רכב ראשון, בלי שום רקע בתחום. ראינו אוטו שניכר שהבנאדם שומר עליו. יונדאי, 2007. השאלה היא: הוא אמר שבשנה האחרונה הוא החליף גלגלים, ברקסים, חיווט, מתנע (סטרטר) וממש כמה ימים לפני שבאנו לראות- החליף מצבר (ונופף בקבלה..) השאלה היא- בהיגיון שלי החלפה זה לא משהו טבעי... השתלת לב-ריאות... מתי ובה צריך לחשוד, או לברר יותר? הוא טען שהוא החליף לא בגלל השבתת המצבר, אלא לשם השבחה. והוא כבר ידע שהוא הולך למכור. האם החלפות זה טוב? בכל זאת הרכב כבר ישן. והאם יש עניין לברר את איכות החלקים שהרכיבו? כל השאלות הללו לפני שאנחנו לוקחים את הרכב לבדיקה במכון-- או שאולי רק בדיקה במכון תיתן לנו תשובות? לחכמי הפורום אודה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום שלום קיבלנו הצעה לקניית יונדאי i25 שנת 2012 מנוע 1400, עם 36000 ק"מ מליסינג ב62000 ש"ח הייתי מאוד שמחה לדעת אם העסקה כדאית כיוון שביד2 ראיתי הצעות מחיר לאותו דגם עם 60000 ק"מ במחיר של 55000+- תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yamits, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מעוניין ברכב עד 10000, דרישות עיקריות : אמינות עלות אחזקה נמוכה צריכת דלק נמוכה עדיפות לאוטומט עדיפות למשפחתי ישמש לנסיעות מחוץ לעיר תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
יש לאוויס מבצע עכשיו, שבו קונים פורד פוקוס טורר 1.6, נותנים מקדמה של 30 אלף, ואת היתרה ב60 תשלומים של 499 ש"ח ללא ריבית, סה"כ 60 אש"ח. האם זה כדאי? האם יש איזושהן בעיות מיוחדות עם הרכב הנ"ל? האם גיר powershift שמגיע בדגם הזה הוא בעייתי כמו DSG7? הרכב נועד לקו חדרה כפר סבא על כביש 6.
הודעה אחרונה מאת NeriyaTsur, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 626 צפיות
אני לא לא אביבי, ומחפש מכון בדיקה לרכב, אמין שעושה עבודה יסודית. ידוע לי שכולם עושים כסתח בגדול, אבל אשמח לקבל מידע על הרכב. אם מישהו מכיר מכון במכיר רכבי smart, מה טוב. תודה מראש, דניאל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,273 אורחים (הצג רשימה מלאה)