Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר כמה שבועות אני קורא בפורום ומודה לכולם על המידע החשוב,

בחודשים האחרונים אני מחפש רכב (אוטו ראשון)

לי ולחברה שלי בעיקר לנסיעות לעבודה ולנסיעות בינעירוניות בסופי שבוע.

בגלל שאני 1.90 אני מעדיף להימנע מקטגוריית המיני ולחפש רכבי סופר מיני.

בנוסף אני אשמח עם הרכב יוכל ל"לסחוב" מנשא לאופניים עילי או אחורי בצורה סבירה.

אחרי כחודש של חיפושים הרכבים הכי טובים שמצאתי היו:

אופל קורסה יד ראשונה 45,000 ק"מ אוט' בכ- 55,000 ש"ח, מאמא של חבר.

יונדאי i-20 יד שניה (הבעלים הראשון היה ליסינג) 85,000 ק"מ בכ- 48,000 ש"ח.

בשני המקרים אולי אפשר לשחק עם המחיר טיפה אבל זה סדרי הגודל.

אשמח לקבל חוות דעת שלכם לגבי הרכבים אשר הצגתי

בהתייחס לאמינות ועלויות טיפול וכדאיות העסקה

תודה!

פורסם

המרחק לעבודה הוא כ-10 ק"מ (פעם או פעמיים בשבוע) בילויים בערב , ונסיעות של חיפה ירושלים בסופי שבוע.

הייתי מעריך כ- 500 ק"מ בחודש בממוצע.

לא כל כך מעניין אותי שהרכב לא "מלהיב" העיקר שיעשה את העבודה בתקווה בלי לבקר במוסך יותר מידי.

פורסם

האופל קורסה והיונדאי i20 מכוניות די דומות בסך הכל. גם מבחינת העיצוב החיצוני, גם מבחינת העיצוב הפנימי וגם מבחינת הנתונים הטכניים (ביצועים, צריכת דלק וכו').

ליונדאי יש יתרון מסוים מבחינת עלויות אחזקה וטיפולים פשוט בגלל שהיא נפוצה יותר על הכביש. מצד שני זה גם חיסרון ויתרון של האופל, שהיא מכונית קצת פחות "שגרתית" (אני לא מסכים עם מה שכתבו פה שהיא אפורה).

פורסם

איזה שנה הקורסה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האופל קורסה והיונדאי i20 מכוניות די דומות בסך הכל. גם מבחינת העיצוב החיצוני, גם מבחינת העיצוב הפנימי וגם מבחינת הנתונים הטכניים (ביצועים, צריכת דלק וכו').

ליונדאי יש יתרון מסוים מבחינת עלויות אחזקה וטיפולים פשוט בגלל שהיא נפוצה יותר על הכביש. מצד שני זה גם חיסרון ויתרון של האופל, שהיא מכונית קצת פחות "שגרתית" (אני לא מסכים עם מה שכתבו פה שהיא אפורה).

אפורה זה מחמאה אדירה בשבילה. היא לא מתבלטת בשום תחום לטובה וסובלת משילוב של גיר ומנוע גרועים.

פורסם

בין 2 הרכבים הייתי הולך על הקורסה,הקמ נמוך פי 2,הרכב יד 1.

אם יש היסטורית טיפולים,לקחת לבדיקה ולהתחדש במידה ואין משהו חריג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם גובה כזה הייתי שוקל שוב את עניין הסגמנט כולו.

לי היתה i20 שנמכרה אחרי ארבעה חודשים כשאחת הסיבות העיקריות היתה חוסר נוחות מבחינת הגובה.

ממליץ לך לבדוק טוב מאוד אם תוכל להסתדר עם רכב סופר מיני עם הגובה שלך (ואני עוד נמוך ממך בשישה סנטימטר).

פורסם

מסכים.

• תוכן חדש...