Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אתה יכול לקנות רכב משפחתי די מודרני במחיר הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פתוח להצעות. עברתי על ההצעות שהועלו כאן:

1. 308: לא בא בחשבון בגלל בעיות אמינות בדגמים החדשים, כמו שפירטתי.

2. קיה סיד: ישבתי בפנים והיא לא הייתה נוחה לי, והרגיש גימור פלסטיקי.

3. מיצובישי לנסר: הפלסטיקית שבחבורה. ממש בושה שמוכרים רכב ברמת גימור כזו.

4. רנו מגאן דיזל: נשמעת מצוין בעיקר מבחינת הדלק, אבל האישה לא אהבה.

5. פיאט בראבו: יש עד 2011, ולכן קילומטראז' גבוה. כבר אשאר עם הפיג'ו.

וסיכמתי ואמרתי שאנחנו כנראה נרצה לבקר פעם אחת ברכבי קבוצת VAG. השאלה האם פולו 2013 היא הבחירה. שוב, לא פוסל בדיקה של דגמים שהם לא VAG שלא שמעתי עליהם אבל נראה שזה הכיוון.

מאוד חשוב לנו בקרת שיוט. האם קיימת בפולו? אם לא, האם אפשר להתקין?

נדמה לי שאם רוכשים פולו 2014 ואיביזה 2016 באותו מחיר, אחרי שנתיים האיביזה תאבד הרבה יותר מערכה. האם יש אפשרות לטעות כאן?

אודה לתגובה אם מישהו יודע.

פורסם

לא יודע, אני לא הייתי קונה רכב עם גיר DSG ללא אחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הייתי קונה רכב משומש מקבוצת VAG עם גיר DSG - ללא אחריות היבואן.

כלומר לא ממליץ לרכוש רכב שלא נרכש כחדש מסוכנויות היבואן צ'מפיון.

פורסם

מצאתי גולף שמורה ביותר, ואני מנסה למצוא לה את מחיר המחירון בלוי יצחק. פתאום אני רוצה שיש כל מיני גולפים והלכתי לאיבוד. אשמח לסיוע. בעקרון היא שנת 2012, מנוע 1.2 105 כ"ס טרנדליין. כשאני מחפש בלוי יצחק אני רואה שיש גולף דור 6 וגולף דור 6 החדשה. מה ההבדל? רק בדור 6 יש מנוע 1.2, ובחדשה יש מנוע 1.4TSI ואין 1.2. מישהו יכול לעשות סדר במה מדובר? חשבתי שדור 6 יש רק אחד. מה זה דור חדש עכשיו?

עוד שאלה: האם גולף כזו במצב שמור מאוד נמכרת היום מעל המחירון או שבאופן כללי פלקסווגנים נמכרים מתחת למחירון? אני באמת לא יודע.

פורסם

גולפים נמכרו בסוף השבוע בהנחות דיי נאות ממחיר המחירון באוטודיל, בדוק אם עדיין רלוונטי. אם היא שווה מחירון, פחות ממנו או יותר זה רק אתה יכול להחליט.

מבחינתי מחירון מלא מייצג רכב במצב מצויין ועם קילומטראז' ויד שתואמים את השנתון שלו.

דור 6 היה רק אחד, אם מצאת טרנדליין 1.2 אז זה הדגם.

אם הגודל של האיביזה מספק מבחינתך אז היא אחלה דיל לדעתי, לא הייתי קונה רכב משומש באותו גודל ובאותו מחיר.

מחר אני אמור לאסוף את האיביזה החדשה של אימא שלי מהסוכנות, 1 ליטר DSG.

פורסם

אני בדילמה. אין ספק.

נהגתי לפני כמה ימים על האיביזה 1 ליטר DSG, והיא זריזה מאוד. הפתעה ממש. אבל ביחס לגולף שנהגתי בה היום, זה ממש עולם אחר. למרות שהגולף משומשת. אני מגיע מ 307 והגולף היא שדרוג ללא ספק. האיביזה תהיה התאקלמות בפני עצמה. גם הפולו אני מניח. יש גם אישה וילד להכניס בכיסא האחורי וגם שם תידרש התאקלמות אם הולכים על סופר מיני.

בכל אופן, כבר הייתי סגור על הפולו ופשוט יש גולף למכירה קרוב לאזור מגוריי, אז אמרתי נלך לראות, לא יכול להזיק. נפלתי כנראה על מציאה מכה ראשונה. הכי מעצבן כשזה קורה. עכשיו התלבטות גדולה. גולף 2012, עם כל הסיכונים של TSI+DSG לשנתון הזה, או פולו 2014, דור אחרון, או איביזה מנוע 1.0 מהניילונים.

HELP! תגידו משהו. תגידו לא להתקרב לשנתון 2012... או שפולו חרא רכב, או שאיביזה תהיה סחירה גם אם אכניס בה 50K תוך שנתיים... תנו עצה בחייכם. :roll:

פורסם (נערך)

אין ספק שהגולף כרכב עדיפה על האיביזה, השאלה אם מתאים לך רכב משומש ואתה לוקח בחשבון שיהיו שם הוצאות שקשורות לבלאי וטיפולים שיהיו גבוהות יותר מרכב חדש.

אני לפני שנה כמעט קניתי לאון בת שנתיים וחצי במקום איביזה חדשה שנמכרה ב-80K בזמנו, היו לי הוצאות על תקלות במהלך התקופה וגם על בלאי כמו צמיגים אבל אני לא מצטער לרגע ואין לי ספק שהרכב שלי נותן לי תמורה עדיפה על האיביזה.

מצד שני כשחיפשתי רכב לאימא שלי החלטנו שבשבילה אפשר "להסתפק" באיביזה חדשה ולקבל רכב חדש עם אחריות וכמעט נטול הוצאות וסידורים שקשורים בתחזוקה שוטפת.

לגבי הפולו, היא עיסקה לא טובה ביחס לפביה חדשה ולדעתי אתה יכול להוציא אותה מהמשוואה.

חשבת על סופר מיני סטיישן כמו איביזה פלואו או פביה סטיישן? יש גם קליאו סטיישן שיכולה להתאים היטב למשפחה צעירה.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

עד כה רכשתי רכבים בסביבות 40K. אף פעם לא יותר. אני מודע שפסיכולוגית אני מתקשה להוציא 90K על רכב, אך יכול להיות שיש כאן אשליה. הייתי שמח לשמוע את דעתכם. בעצם נראה שההבדל בין רכב של 40K לרכב של 90K זה 50K תוספת. אך האם יהיה נכון לומר שזה מוטעה, שכן אני לא באמת מוציא עוד 50K אלא אני צריך לראות מה הוצאתי אחרי שהרכב שנרכש ימכר עוד כמה שנים. ואז אם קניתי פיג'ו (סתם דוגמא) 407 (לא שומרת על הערך שלה) היום ב 50K ועוד שנתיים אמכור אותה ב 25K, זה בדיוק כמו לרכוש גולף (ששומר על ערכו) ב 90K ולמכור אותו ב 70K עוד שנתיים.

מה דעתכם בסוגיה?

פורסם

מצאתי גולף טרנדליין שהבחור עשה בה שינויים בעצמו. הכול נראה טוב והוא טוען שעבד בחו"ל בפולקסווגן, ובכל זאת שואל לדעתכם.

הוא החליף הגה ל GTI, כלומר עם כל הכפתורים הנלווים. הוא שם מערכת RDS510. מה עוד... היו עוד דברים אבל אלו המרכזיים. הוא לא נגע במנוע. יש גם BT. על ההגה יש מעבירי הילוכים. יש לציין שהכול עובד ואין כפתור מיותר. כמו כן, הוא לא החליף קלאצ'ים מעולם. רק רצועת תזמון.

אני אהבתי את הרכב, אך האם יש בכך סיכון כלשהו? תהיה בעיה למכור אותו בעתיד? להעביר טסט? אהה... גם גלגלים הוא הגדיל ל 205. מאושר ברישיון.

• תוכן חדש...