Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שאני אבין, אתה טוען שבמוסכים המורשים אמרו לך,

שיש בעיות אמינות קשות, במנוע ה1.2 ליטר טורבו החדש ובגיר האוטומטי 6 הילוכים החדש,

שמותקנים ב308 וב208?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Yondalar - "אתה טוען שבמוסכים המורשים אמרו לך,

שיש בעיות אמינות קשות, במנוע ה1.2 ליטר טורבו החדש ובגיר האוטומטי 6 הילוכים החדש,

שמותקנים ב308 וב208?"

xena - "נראה לי שהייתי ברור."

נראה לי כי אתה לא סגור על עצמך וכמובן לא ברור.

מנועי ה - 1.2 ליטר טורבו הם חדשים - עדיין לא נתגלו תקלות.

כנראה אתה מתכוון למנוע הישן 1.6 טורבו (BMW) שבו היו תקלות.

פורסם

לאחר עוד ועוד בדיקות, פסילת והנכסת רכבים לרשימה, יש לי התלבטות בין כמה אפשרויות, לא תמיד קרובות. אני מזכיר, נסועה של 35K בשנה בינעירוני:

1. טיוטה אוריס לא היברידית הדגם האחרון. מכיוון שרוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות, לא נראה לי שההיברידית תחסוך יותר מידי. נסעתי על האוריס הלא היברידית, והיא הייתה בסדר גמור. קשה לומר שהיא כיפית לנסיעה, אבל בטח יותר מה 307 שלי. מחיר של 2013 בערך 85K. אני מבין שהיא זהה לקורולה, כלומר, אמורה להיות אמינה ושומרת על ערכה.

2. רכב VAGי עם מנוע TSI 1.2 או עדיף 1.4 אבל ידני, שנים 2013-2014. האם בבחירה כזו אני בעצם מתחמק מרוב הצרות עם ה VAGיות ו DSG7? אני מאוד אוהב את ה TSI, אבל לא רוצה להיכנס לבעיות אמינות ודאגות שכל רגע תגיע תקלה בהפתעה. לא נעים לנסוע על רכב מדאיג. השאלה האם ידני מרחיק אותי מדאגות ומותיר אותי עם רכב אמין.

3. רכב חדש מהיבואן. סיאט איביזה אוטומטית תעלה כ 83K. הרכב באחריות. מנוע 1.0TSI. למרות שמדובר בחדש, אני משער שירידת הערך לא תהיה שונה משמעותית מאופציה 1 או 2, אם מחיר הרכישה דומה.

4. בהמשך ל 1, שקלתי גם סיוויק ומאזדה 3, אבל טרם יצא לי לנסוע עליהן, וגם אני מנחש שהאוריס תהיה מועדפת עליי מבחינת עיצוב, גימור וחוויית נסיעה.

5. VAGית דיזל? יש מצב למצוא דבר כזה בלי קילומטראז' מטורף?

הלב שלי עם הגולף 1.4TSI אוטומטית, אבל לא בא לי להיות כל הזמן בחשש לתקלה שתגיע. אני נוסע כבר 8 שנים עם פיג'ו, ואני מכיר את התחושה הזו טוב מאוד. מה שהלב אוהב בגולף זה בעיקר חוויית הנהיגה. פחות TSI. פחות DSG. זה לא מה שחשוב. אבל הייתי שמח לרכוש גולף אמינה גם במחיר של ויתור על ביצועים.

פורסם

חזרתי מנסיעת מבחן על מאזדה ספיריט 2.0 ליטר. כל הסטיגמה הרעה נזרקה מהחלון. הרכב שם את הגולף בכיס הקטן מבחינת גימור תא נוסעים. הנסיעה כמובן כבדה יותר, אבל אין שום מצב לומר שהרכב עצל. לחיצה על הגז גוררת העפת הראש אחורה, לא משנה כמה תנסה שלא. מודה, לא ידעתי. חתכת רכב. גם הוא התווסף לרשימה. נראה לי שה 2 ליטר לא יהיה חיסכוני ונשאר לעשות סיבוב על ה 1.6.

אבל הגימור. זה מה שהפיל אותי. ואין משחקים ואין שטויות. רכבים מפוצצים בפי'צרים, בלי התחכמויות, ובלי סחיטה של הארנק כמו ב VAGיות. תראו מה זה. חצי שעה רק לקרוא את כל זה.

• תוכן חדש...