Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע אני מתלבט בין יונדאי ולוסטר 2013 לבין רנו קליאו החדשה

חשוב לי ברכב מספר דברים:

- גיר ידני- לא חשובה מהירות האצה של הרכב, חוזק המנוע, וכל הדברים האלו, כן חשוב שיחזיק ושיהיה אמין.

- ירידת ערך קטנה - ראיתי בולוסטר שלפחות עד 2013 ירידת הערך מהירה מאוד, השאלה היא מה יהיה בעתיד האם ירידת הערך של הולוסטר תמשיך בצורה כזאת מהירה או שמא תאט.

- קשור לירידת הערך, ביקוש הרכב, עד כמה לדעתכם יהיה לו ביקוש בעוד מספר שנים שארצה למכור אותו?

- שהרכב יהיה מאובזר

- היופי ברכב, הולוסטר לוקח בזה לדעתי למרות שזה מ 2013 ולמרות שגם הקליאו גם יפה מאוד לדעתי

- קלומטרז' נמוך, עד כמה אתם חושבים שאם אני קונה רכב יד 2 כדי שאוכל להנות ממנו צריך להיות הקילומטרז' כלומר שגם הרכב לא יהיה שחוק.

-איפה הביטוח יותר זול לדעתכם? וזה חשוב כי אני נהג חדש לשנתיים הקרובות.

- יתכן ואצטרך להסיע חומרי בניין (דלאיים, מלט ועוד..) קשור בעסק המשפחתי, אז חשוב שגם הבגז' יהיה בגדול סביר שאפשר להכניס שם מה שאני רוצה. (לא חייב בגז' ענק)

-אמינות

-חסכוני

וזהו בעיקרון, אשמח אם תוכלו לעזור ולהתאים לי רכב לצרכים.

השאלה הכי גדולה זה ירידת הערך, כי ממה שראיתי אני דיי מרוצה מהולוסטר אבל ירידת הערך נוראית.

אז חדש או רכב משומש (שנתיים על הכביש)?

מוזמנים להציע עוד רעיונות לרכבים רק התחלתי לבדוק לא מזמן

עריכה אחרונה על ידי idoidoidom
  • תוכן חדש...