Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תרד מהפוקוס. וזה לא משנה אם זה ה-1.6 ליטר או ה-2.0 ליטר. תרד מזה.

תרד מזה.

תרד מזה.

תרד מזה!

יותר ברור מזה - אין לי.

נראה שאף אחד לא מנסה לפתור באמת את הבעייה . עדכון תוכנה , החלפת מצמדים , לימוד מחדש - כמו אקמול

לחולה אנוש .

לא להתקרב בשום מחיר תרתי משמע .

פורסם
בפוקוס שום עדכון תוכנה לא ממש עזר, והפיקאסו סובלת מצרות במנוע.

בדוק קיה סיד סטיישו או יונדאי i30CW

מצטרף להמלצה על הקיה סיד סטיישן. אני באופן כללי לא סובל רכבי סטיישן והסיד זה הסטיישן הראשון (ובינתיים גם היחיד) שהצליח לגרום לי להגיד שזה אחלה של אוטו. בכל מקרה שלא יהיה, הוא באופן דרמטי יותר טוב מהפוקוס.

פורסם

הקיה סיד והיונדאי די זהות . הקיה עדיפה בהתנהגות הכביש .

הייתי מעדיף את הגיר הקודם - 4 הילוכים מאשר את הרובוטי .

שתיהן נחשבות לאוטו מרווח ואמין ושתיהן קניה טובה .

פורסם

עדכון נוסף:

הצעה מלובינסקי: c4פיקאסו, 2012, 96 אלף ק"מ, 65.5 אלף ש"ח. ליסינג.

לובינסקי נותנים שנה אחריות על הכל.

הצעה מאופרייט: c4פיקאסו, 2012, 87 אלף ק"מ, 64 אלף ש"ח. ליסינג.

הצעה מאוטו-דיל: אוקטביה 2012, 105 אלף ק"מ, 64 אלף ש"ח. פרטי.

הרכב עבר תאונה ב-8 אלף ק"מ מקדימה בצד ימין שבעקבותיה החליפו פנס, כנף, מכסה מנוע, ופגוש. לאחר מכן לא היו בעיות עם הרכב לפי מוסך מורשה סקודה. נסעתי ברכב והתרשמתי שהנסיעה טובה ונקייה.

נאמר כי יש אחריות על הגיר לחמש שנים מחודש העליה על הכביש.

באויס נאמר לי שהם מוכרים פוקוס טורר 2012 בהחל מ-45 אלף ש"ח תלוי בק"מ.

שיקולים נוספים:

הביטוח על האוקטביה גבוה מאוד, בערך 5500 ש"ח בשנה. כל רכב אחר חוסך לנו מעל 1600 ש"ח בשנה.

לא מצאתי אף אחת מהקוריאניות לבחון. לאיזו חברה יש אותן בליסינג? אני מאזור חיפה.

תודה לכולם.

פורסם

אוקיי,

נמצאה קיה סיד SW LX שנת 2012 עם 114,000 ק"מ. ליסינג מימוני. נהגת יחידה.

הרכב נראה במצב טוב, שמור מאוד ונוסע יפה.

רוצים עליה 56,000.

אני לוקח היום לבדיקה.

מה דעתכם על המחיר?

משהו מסויים לגבי הדגם הזה שחשוב לבדוק?

תודה לעונים.

פורסם

אני גם בשלבי רכישה של רכב זהה של יונדאי.

יש להם מחלה של צינורות דלק לפחות ביונדאי, לבדוק שזה הוחלף. בעייה של יוניט אור ברקס.

לא מכיר עוד משהו מיוחד.

לא סגור על המחירונים, אבל לתחושתי המחיר קצת יקר לרכב ליסינג, ההפחתה על מימוני היא כמו תיפעולי? תתמקח עוד לפני הבדיקה וגם אחרי.

קמ קצת גבוה, אפשר למצוא פחות אם מתעקשים, אפילו ראיתי 25k... אם אתה נוסע הרבה, זה בעייתי כשתרצה למכור. אם אתה לא נוסע הרבה, אין שום בעיה. בכל מקרה יהיה קשה למכור...

אחריות - במקור מכרו את הקיה עם 7 שנים אחריות לפרטי, לליסינג נתנו רק 3 שנים. לא יודע מה דין ליסינג מימוני, מניח שגם 3 שנים.

לא יודע מה האחריות שווה (גם של הפרטי).

פורסם

אנחנו לא נוסעים הרבה עם הרכב. אפילו מעט.

אני פחות מודאג כרגע ממכירה, זה היה מספיק קשה למצוא משהו שיענה על הצרכים שלנו גם ככה.

אני אברר על האחריות ועל צינורות הדלק ויחידת אורות הבלמים.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

להתרחק מהאוקטביה וגם מהפיקאסו כי לא ברור מה אחריות שנתנת לך . האם האחריות כוללת אלקטרוניקה של הגיר או רק מכניקה ? האם כוללות טורבו שהלך ? שרשרת תזמון שכשלה , משאבת דלק , טרמוסטט ? אלה שאלות שברגע האמת תופתע מהכוכביות שחתמת עליהן. לא יודע מה להגיד על הסיד ומחירה אבל הכיוון נכון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חפש קיה סייד EX יותר מפנק . לגבי הקיה 2012 תזהר מליסינג מימוני כל אחד אומר משהו אחר להוריד על זה % מהמחירון. עדיף לחפש יד פרטית ולקחת הלוואה מהבנק.

אתה לא עושה הרבה קילומ' ביום לכן אתה בכייף יכול למצוא קיה יד פרטית ולא ליסינג עם 120 אלף קילומ' שנים 2010-2011 בפחות מ55 אלף שקל.

בהצלחה יונתן

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה.

קנינו בסוף את הקיה סיד ב-55 אלף ש"ח.

האוטו באמת נוסע טוב, נותן תחושת נהיגה ממש טובה וסכ"ה מהווה שדרוג על האופל אסטרה 2006 שהייתה לנו לפני כן.

עיקר השדרוג הוא בנפח המטען והספסל האחורי - מה שהגדרנו מלכתחילה כקריטריון העיקרי.

אני מניח שהגבלתי את עצמי מבחינת איזורי חיפוש רכבים (חיפשתי רק באיזור חיפה), וגם מבחינת הזמן שיכולתי להשקיע, אבל ההרגשה היא שמצאנו רכב אמין שעונה על הצרכים שלנו ובמחיר הרבה יותר זול ממה שחשבנו שניאלץ לשלם.

אז שוב תודה לכולם,

מקווה שניתראה רק עוד שנתיים בשדרוג הבא!

• תוכן חדש...