Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאוויס מבצע עכשיו, שבו קונים פורד פוקוס טורר 1.6, נותנים מקדמה של 30 אלף, ואת היתרה ב60 תשלומים של 499 ש"ח ללא ריבית, סה"כ 60 אש"ח.

האם זה כדאי?

האם יש איזושהן בעיות מיוחדות עם הרכב הנ"ל?

האם גיר powershift שמגיע בדגם הזה הוא בעייתי כמו DSG7?

הרכב נועד לקו חדרה כפר סבא על כביש 6.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא כדאי, זה רכב גרוע. היתרון היחיד שלו הוא התנהגות כביש מהנה. החסרונות רבים -

1. הגיר פחות אמין אפילו מה-DSG7.

2. צריכת הדלק אינה מלהיבה.

3. הביצועים פושרים.

4. מרווח הפנים מצומצם, ברמה של סופר-מיני.

5. באלדן קונים את הרכב ב-84 תשלומים בלי מקדמה: http://www.eldan.co.il/landing/sale/2015-06-1/?bid=4434&utm_source=carsforum&utm_medium=banner&utm_campaign=ford_focus

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יקר מאוד.

אנשים הבינו עד כמה הרכב הזה כושל והתגובות בהתאם, היצרן האריך אחריות ל5 שנים (על מנת להקל על חברות הליסינג למכור את הנבלות האלה), וניתן למצוא פוקוס בפחות מ 50 אלף.

פורסם

הוצע לי גם דגם 2.0 (סטיישן powershift)

האם שווה את ההפרש במחיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תרד מהפוקוס. וזה לא משנה אם זה ה-1.6 ליטר או ה-2.0 ליטר. תרד מזה.

תרד מזה.

תרד מזה.

תרד מזה!

יותר ברור מזה - אין לי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עד לפני שבוע היתה ברשותי פוקוס 2012 מנוע 2 ליטר סטיישן. גיר גרוע מאוד. ספרתי את הדקות עד להחזרה של הרכב. תתרחק כמו מאש. הרכב היה במוסך כ 8-10 פעמים עקב בעיות גיר וכל מה שהוחלף, פשוט לא עזר. הגיר נשאר זוועתי....

פורסם

לא סתם הרכב מוצע במבצעים מפתים - תוך שנתיים יהיה אפשר לרכוש כאלה ב-20-30 אלף ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, אני בסיומו של תהליך רכישת רכב יחיד למשפחה.

קיבלתי הצעה לרכוש פורד טורר 2012, 60 אלף ק"מ ב-62 אלף ש"ח.

אחרי שקראתי כאן את התגובות אני די נרתע.

קראתי גם שהוציאו עדכון תוכנה כשלהו שאמור לשפר את התנהגות הרכב - מישהו יודע פרטים?

בכל מקרה, הציעו לי גם סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2011 עם 85 אלף ק"מ ב-5000 ש"ח יותר מהפוקוס.

ברור שהפיקאסו יותר מפנקת אבל גם יותר יקרה, וגם יש לה מוניטין של רכב לא אמין להבנתי.

הפוקוס לא רעה מבחינת נוחות אבל נשמע שהגיר עשוי ליצור בעיות.

אני בחור גבוהה - 2מ' - ואלו שתי המכוניות שגם היו לי נוחות וגם מאפשרות להושיב 3 ילדים מתחת גיל 5 מאחור.

אנחנו נוסעים מעט מאוד ביומיום - אני עובד מהבית ואשתי עובדת 10 דקות מהבית.

מה דעתכם?

תודה רבה לעונים.

פורסם

בפוקוס שום עדכון תוכנה לא ממש עזר, והפיקאסו סובלת מצרות במנוע.

בדוק קיה סיד סטיישו או יונדאי i30CW

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לפי דעתי ההצעות שהעלת הם "גרועות".

הייתי "פוזל" לכיוון של רכב תוצרת יפן גם אם זה אומר לרדת בשנתון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

עדכון:

התקציב שלנו הוא 55-60 אלף שקלים.

ההתלבטות היא בין פיקאסו C4, אוקטביה, וקיה סיד.

בקיה עוד לא ישבתי ולא בדקתי התאמה לצרכים שלי ושל הילדים.

איזו אופציה מבין אלו עדיפה לדעתכם?

האם עדיף לחפש יד שניה פרטי, סוכן (טרייד-מוביל, אוטו-סנטר) או מאחת החברות הגדולות: שלמה, אויס, אלדן וכו'?

תודה על העזרה.

פורסם

אוטו סנטר = הרץ.

אם אתה גר באיזור המרכז קפוץ לפי גלילות ותעשה שופינג אצל כולם במקביל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...