Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמעתי על הרבה מקרים של רכבים שעברו טיפולי צבע למיניהם עוד בבונדד.

הבנתי גם שמחוייבים להודיע לצרכן על נזקים שהם מעל 10% מערך הרכב.

על מה צריך להתסכל כשמוציאים רכב מהסוכונות? איך אדע אם הוא לא עבר טיפולי צבע?

אולי זה פוסט קצת פרנואידי.. אבל אם אני כבר משלם סכום כזה גדול על רכב חדש, ארצה לדעת שהכל בסדר :)

פורסם

כעקרון , מעל אחוז מסוים הם חייבים לידע אותך על הנזק . מתחת לזה הם אינם חייבים להודיע לך

ואינך יכול לסרב לקבל את האוטו .

כשאני מוציא רכב חדש אני בודק - התאמת מספרי שילדה ומנוע , את כל נוזלי המנוע שלא חסר , את תאריכי הצמיגים ,

מרווחים בין הדלתות כאשר הן סגורות , הבדלי צבע בין חלקים ומצב הגחון - שלא קבל מכה מתחת .

מה שלא נראה לך אתה יכול להאיר את תשומת ליבם ולבקש שיסדרו במקום או שירשם שכך קבלת את האוטו .

בסך הכל ברוב המקרים אין שום בעיות וזו חוויה נעימה ומרגשת .

אל תשכח להכין ביטוח חובה ומקיף .

בהצלחה .

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

במידה ומשהו לא נראה לי, כמו שינוי צבע.. מה אני יכול לעשות?

לגבי תאריכי הצמיגים, כמה אחורה סביר שיהיה תאריך היצור? במידה וזה כמה חודשים לפני, אני יכול לבקש להחליף?

פורסם

אין לך מה לדאוג.. בכל זאת רכב חדש.. אבל חשוב להיות עירני כשמוציאים אותו מהסוכנות

אני חוזר לשאלה שלי לגבי הצמיגים, במידה ואני מוציא את הרכב בינואר 2016, מה התאריך של הצמיגים שצריך להיות על הרכב?

פורסם
[h=2]על מה חשוב להסתכל כשמוציאים רכב מהסוכנות?[/h]

על התמרור "עצור" ביציאה מהחניה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...