ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, אני כרגע נוהג על C5 2011, ומתכוון לשדרג לחדש לא צרפתי, התלבטות אחרונה היא בין מאזדה 2.5 פרימיום המפואר לבין הסונטה לימיטד החדשה. אני נוסע 30k ק״מ בשנה, חשוב לי נוחות ואבזור אך לא פחות אמינות ועוד פעם אמינות, לגבי דלק כמובן הסונטה יותר חסכונית בוודאות. עלויות טיפולים, אני לא יודע מי יותר יקרה? ומה לגבי השוק של שתיהן ברגע שרוצים למכור, המאזדה ידוע לי שאפשר למכור קרוב למחירון, מה לגבי היונדאי? אגב יש דברים מוזרים בסונטה המפוארת, לא חסכו באבזור בכלל, אך התקמצנו על חיישן גשם שאין, ומראות מתקפלות גם אין בכלל, חלונות חשמל אי אפשר להרים דרך השלט! מאוד מוזר!
הודעה אחרונה מאת shai_ka, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעניין מה חושבים המומחים על רכבים סיניים. לי באופן אישי לא יצא להכיר ולהתנסות ברכבים סיניים עד עכשיו. גם מה עדיף סיני או קוריאני? בעקרון אני מתעניין ברכב משפחתי קומפקטי. ראיתי מפרט טכני של MG 340. נראה לי עומד בסטנדרטים הכי טובים. רק שאני לא מכיר אותו מקרוב. תודה מראש לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. רציתי לשמוע את דעתכם. מגיל צעיר אני חולם על MX5 והפעם אני רוצה להגשים סוף סוף את החלום. אופצייה א - בעצם אני מתלבט בין קנייה של חדש באמצעות מימון בלון ל (60 חודשים -40% משווי הרכב ) בתשלום החודשי עם מקדמה של 100,000 ש"ח זה יצא לי פחות מ1,000 ש"ח. שיגיע " הבלון " זה פחות מדאיג אותי רוב הסיכויים שיהיה לי את הכסף ואם לא אני בטוח שהרכב יהיה שווה יותר מ 100,000 ש"ח. אופצייה ב - לרכוש רכב יד 2. בתקציב של 100,000 ש"ח אני מניח שאפשר לקנות שנתונים 2008 +. הבעיה - רכב שעבר מ"ס ידיים , סביר להניח שכבר אחרי " השיא " שלו , שיזדקק לטיפולים , החלפות , בלאי. בנוסף אני לא מתלהב מהרעיון של לקנות רכב בין 6-7 שנים. למצוא מציאות ושנתון יותר גבוה זה אפ…
הודעה אחרונה מאת ortes, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 619 צפיות
אני מעוניין לקנות רכב בתקציב שלא עובר את ה50K , שמתי עין על האיביזה 2011~12 יש את הגולף אבל הבנתי שיש לה בעיות בגיר משהו בשנים 2011~10 ויש גם את המאזדה 3 . חשוב להגיד שאני מחפש אוטומטי ואני לא המבין הכי גדול במכוניות אז אם אפשר קצת עזרה. ואני פתוח להצעות!!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
שלום. ובכן זו ההתלבטות. אני מחזיק היום בהונדה סיוויק, שנת 2010, אשר הקילומטראז שלה מתקרב אט אט ל-140,000. הרכב במצב מצוין ומטופל היטב. הוא מאוד נוח לי ובעיני מאוד איכותי. אלא מה? לאור נתוניו, נראה כי כל יום שעובר גורם לכך שהמחיר שאקבל עליו יהיה נמוך ונמוך יותר ועם הקילומטראז' שיצבור הוא יהיה פחות ופחות אטרקטיבי. וכן, הרכב עוד מעט 5 שנים אצלי ואני כן הייתי רוצה משהו טוב יותר. מצד שני ברור שזה לא פשוט להוציא עשרות אלפי שקלים. אם אני רוצה להשדרג אז חשבתי שלא משנה איזה רכב אני אקח (מיצובישי, או מאזדה) כנראה כנראה יהיה ממילא פחות טוב מהרכב שיש לי כרגע או לפחות כמוהו, והרעיון הוא ללכת על משהו שיתן לי להרגיש טוב יותר וישרת אותי ב-5 שנים הקרובות. תקנו אותי אם אני טו…
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום לכם, אחרי תקופה שהמאזדה 3 שלי(לשעבר) שירתה את הצרכים שלי טוב מאוד החלטתי לקנות רכב שהוא יותר יופי ופחות "אופי" נכנסתי לכמה אתרים תחקירון קטן ומצאתי שהמיצובישי אקליפס רכב לטעמי כמו כן גם הפונטיאק סלוסטיס רכב שמאוד אהבתי את הצורה שלו ראיתי מחירים ושמתי לב שהם לא כאלה מכוניות יקרות כמו שהן נראות אז אני מחפש עוד רכבים כאלה עד תקציב 120,000 חשוב שיהיה להן גוף יפה משהו איך אומרים "פוזאיסטי" תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
עד לא מזמן חשבתי לקנות סופרמיני אסיאתית יד 2 (סוויפט, ג'אז, יאריס). כרגע אני יכול לרכוש את הדגם האוטומטי דרך "חבר" ב- 80K. קראתי קצת שצריכת הדלק שלו נמוכה, רכב קומפקטי וכו'. אבל איך הוא מבחינת מנוע וביצועים? תיבת הילוכים? נוחות נסיעה? תא נוסעים? בטיחות? עלות טיפולים? איך הוא ביחס לקטגוריית המיני? מה אומרים?
-
seat ibiza
מאת ido_zohar-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 605 צפיות
מה אתה אומרים seat ibiza 1.2 tsi reference או ibiza 1.0 tsi Style ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעונין לרכוש Volkswagen Golf בין השנתונים 2000-2004, אלו השנתונים היחידים שמתסתדרים לי מבחינת תקציב. אשמח לדעת איזה שנתון הכי אמין מבין כולם? איזה נפח מנוע הכי אמין מבין כולם? איזה גיר יותר אמין? כמה הביטוח יעלה לי? אני נהג חדש(בן 17) איך הרכב מבחינת דלק? מחלות מפורסמות שיש לרכב? אשמח לקבל חוות דעת, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן מכרתי את הלאון,ואני מעוניין לרכוש לקסוס משנתון 08-09. לא כ"כ הבנתי מה ההבדל בין הדגמים הנ"ל. אם מישהו פה יכול להאיר את עיני. תודה.
הודעה אחרונה מאת eyal84, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 979 צפיות
היי ניגשתי היום למכון אהרון בפתח תקווה לבצע בדיקה לפני קנייה לרכב מסוג יונדאי i25 מודל 2011 הרכב גמע 23000 ק"מ ויש עליו המון שפשופים, חלודה בכנף, וטומבון קדמי בצד אחד יצא טיפה עם חלודה, הצעת מחיר לקוסמטיקה עומדת על 2500שח לא כולל מע"מ. האם הרכב הזה שווה 67000ש"ח? להלן התוצאות:
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שאלה 90 כ"ס זה מספיק? צריך יותר?
הודעה אחרונה מאת yehavi, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם ! אני חדש כאן בפורום .. אני כבר שבוע מחפש רכב אוטומט בין השנים 2011-2015 .. והיום כשאני מסתובב במגרשי טרייד אין .. חברה אחת הציעו לי לקנות מהם רכב 2012 שעדיין לא נסע עם 0 ק"מ .. הם סיפרו שהם לא הצליחו למכור אז והם רוצים למכור עכשיו במחיר מוזל .. זאת פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה ורציתי להתייעץ עם אנשים ששמעו או מבינים במה מדובר ... חשוב לציין שהם הבטיחו לי 3 שנות אחריות .. אשמח לעזרה תודה !!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לחבר הייתה עד היום פיג׳ו 205, שבקה חיים. מחפש מחליפה. דרישות- הרכב ישמש רק לנסיעות עירוניות פעם ביום, מרחק של קילומטר. צפוי לאכלס 4 אנשים (נהג+3 נערים לא מאוד גדולים). לא חייב מאוד מרווח, פשוט שייכנסו (אבל גם לא סמארט), הפיג׳ו הייתה סבבה לגמרי מבחינה הזו. גיר- לא משנה. רצוי אמינות טובה, לא לרוץ יותר מידי למוסך. מנוע- שיסחוב. לא צריך משהו מפלצתי, אבל כל מה שסוחב 4 אנשים + 3 תיקי בצפר בעלייה במהירות של 30 קמ״ש, ובמישור במהירות 50 יתאים. לא עודה בכלל נסיעות בין עירוניות או כאלה מעל 55 קמ״ש. שוב לשם השוואה, הפיג׳ו הייתה 1400 והיא הספיקה מעל ומעבר. אבזור- רדיו, מזגן ורצוי גם חלונות קדמיים חשמליים ונעילה מרכזית שעובדת. ABS תוספת נחמדה ורצוי שתהייה. התקציב יכול…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
אלפא 156.
מאת עמיחיamihai-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום וברכה. אני בעליה המאושר של פוקוס האצ'באק ידנית שנת 2003, 1.6. אני נהנה מהרכב, אם כי יש לציין שהוצאתי עליו לא מעט בשנה האחרונה (נסעתי כ35א ק"מ, החלפתי אלטרנטור, מדחס, חיישן מהירות, שני צמיגים, קלאץ', וטיפולים. כרגע יש לי הזדמנות לאלפא 156 ואני מנסה להבין עד כמה גבוה הסיכון מבחינת העלויות. הרכב המדובר הוא מבציר 2001, יובא ביבוא אישי. מנוע 1.8 שלא נמכר בארץ. טופל אצל "מוריס אלפא" בירושלים. הרכב עם 174א ק"מ. אמרו לי עד כה שהדברים היקרים ברכב הם משולשים עליונים ותחתונים, טיימינג ומשאבת מים. מישהו יודע עלויות? עוד דברים יקרים או מועדים לפורענות? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
אני מהצפון ואני מגיע למרכז לראות 3 רכבים בראשון, תל אביב וראש העין, אשמח להמלצה למכון בדיקה לפני קניה. אם זה משנה מדובר במאזדה 3 האטצ. והאם כדאי לבדוק במוסך מורשה? תודה מראש, יגאל.
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
- 1 תגובות
- 505 צפיות
שלום לכולם, אבא שלי בעל מגבלות ניידות (מחלת פוליו לצורך העניין, קצת מעל 50% נכות) הבנתי לאחרונה כי מגיעה לו הנחה משמעותית לרכישת רכב חדש מהחברה, אשמח לשמוע פרטים אם מישהו מקהילת הפורום מכיר בנושא, כמו מה התהליך, האם באמת מגיע לו, כמה הנחה, האם יש מגבלה לסוגי רכבים (הכיוון הוא איביזה מכיוון שהיא דיי זולה ועם ההנחה זה יישתלם) אציין גם כי לאבי אין רשיון והנהגים באוטו יהיו אני ואחי, תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתעניין בקניית פיאט בראבו 2011 מנוע 1.4 טורבו גיר רובוטי. הייתי שמח לקבל חוות דעת עניינית בנוגע לאמינות הרכב האם יש תקלות נפוצות האם תיקונים יקרים והאם יש בדיקות ספציפיות שכדאי לעשות אני יודע שהתיבה הרובוטית היא זוועה אז אני מעוניין לשמוע על דברים נוספים טובים ורעים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 617 צפיות
שלום אני רוצה לקחת מחר רכב לבדיקת עלויות פחחות ולמכון בדיקה כדי לבדוק שהרכב תקין וכל זה בפתח תקווה (באזור סירקין), מישהו יכול לתת המלצה ? לרכב יש המון שפשופים ומתחת לדלת תא נוסעים הימנית יש שפשוף עד חלודה, האם זה משהו חמור?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
שלום למומחים, לפני שבוע העליתי פוסט וביקשתי רכב לאשתי לנסיעות קצרות מאוד - 6 דקות כיוון פעמיים ביום + כמה נסיעות קצרות נוספות. אוטומט בלבד השיקול העיקרי היה אמינות . מפה לשם ההמלצה היתה יונדאי גטס... ראיתי כמה כאלה מהשנים 5-6 והם הרגישו לי קצת עלובות בלשון המעטה. כאילו הרכב יתפרק מיד אחרי הפנייה. בכל מקרה אני חושב להגדיל את התקציב לכיוון ה 12-15 , חשבתי ללכת לכיוון של : מזדה 323 שנת 4-5 מזדה 6 שנת 2003 (ראיתי אחת מעניינת) סובארו אימפרזה 2004-2007 מיצובישי לנסר\כריזמה 2004-2006. האם הכיוון שלי נכון? ממה להתרחק בדגמים האלה ? יש המלצה למשהו נוסף?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 728 צפיות
אני מניח שבמכון בדיקה אקבל מידע מפורט ודו״ח שמכיל הרבה נתונים על הרכב. אבל כשמדובר על רכב (במקרה שלי זה רנו/סיטרואן) בתקציב של 15 אלף., לא עדיף ללכת על מוסך מתמחה שיש לו נסיון ספציפי בצרפתיות ? מה דעתכם ? מה עדיף ?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום אני הולך מחר לנסות לסגור על ה1. אני עדיין לא סגור אם ללכת על ה118 עם 136 או 170 , מובן תלוי במחיר. בכל מקרה המחיר של הראשונה הוא 180. מה לדעתכם אפשר לקבל בימי המכירות. מה שבטוח אני לא מוכן לשלם180, סביר להניח שבהתאם לשנים הקודמות המחיר הראלי הוא בן 160-170 . מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 677 צפיות
היי כולם!! אני מעוניין לרכוש רכב משומש בתקציב של עד 40,000 ויש לי כמה קריטריונים: 1. אוטומט 2. רכב חסכוני, אני נוסע כ300 ק"מ בשבוע 3. עלות אחזקה נמוכה, אני סטודנט 4. אני אדם גבוה ועם בעיות גב אז אני צריך רכב מרווח ונוח 5. אני כיום נוסע על קשקאי 2008 ואני דיי התרגלתי לגובה שלו אז אם אפשר לא משו נמוך מידי שמרגישים בו את הכביש יותר מידי כמו סיוויק. 6. הנוסעים ברכב לרוב זה רק אני והחברה. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אולי השאלה בכותרת קצת דבילית ואולי איל עליה תשובה, אבל בכל זאת אנסה להעביר את התהיות שלי על גבי הפורום. ברשותי רכב ליום-יום שמספק אותי מאוד ואף מהנה מבחינת נסיעות 'מנהליות' ועם המשפחה (סופרב 1.. בתקופה האחרונה נכנס לי 'ג'וק' לראש ובא לי לקנות רכב 'פאן'. האינסטינקט הראשון שעלה הגיע בדמות מאזדה מיאטה. אבל בשל הצרכים המשפחתיים והאילוצים התקציביים האפשרות היחידה היא לוותר על אחד משני הרכבים בבית (שלי או של האישה) והאישה לא ממש זורמת על זה. אז חשבתי על אפשרות 'זולה' כלשהי, להחזיק רכב נוסף, משהו שיענה על דרישת ה'פאן', קצת נהיגה יותר אקטיבית, יותר מחובר לרכב ולכביש, אתם יודעים למה הכוונה. כדי להתמודד עם הג'וק הזה, אני צריך להבין כמה כסף מינימום נדרש ב…
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב ידני קטן, זול, בטיחותי וחסכוני, שיהיה נוח לנסיעות ארוכות מחוץ לעיר מספר פעמים בשבוע. התקציב הוא באזור ה-40-45K. אחרי חיפושים באינטרנט צמצמתי את האופציות שלי: ניסאן מיקרה 2013/2014 ידני סיאט מיי 2013 ידני אני מנסה להבין איזה מהם יתאים לצרכי בצורה הטובה ביותר. כל היתרונות והחסרונות שמצאתי לא היו משמעותיים כ"כ בעיני בין הדגמים ואני מחפש חוות דעת או משהו שיגרום לי ללכת בכיוון זה או אחר. אודה לכל עזרה אפשרית!
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 107 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
שלום. אני מחפש לקנות רכב. נניח שהסכום שלי הוא עד 120K אבל! אני מחפש רכב יד 2 הדבר הכי חשוב לי ברכב זאת האמינות שלו. השאלה שלי האם יש בכלל דבר כזה? או שהכל נובע ממיתוסים על הדגמים שנמכרים בארץ. הסבר קצר כשביררתי לקנות פולקסווגן אמרו לי אמין. אחרים אמרו לי אל תתקרב יש בעיות עם הגיר. כשביררתי לגבי אופל אסטרה/קורסה אמרו לי לא להתקרב לרכב הזה. לצרפתיות? בכלל אין מה לדבר. אנשים מזהירים אותי יותר מאשר לחצות כביש סואן. כשרציתי לברר לדגמים ישנים יותר כמו ניסן אלמרה, סוזוקי או דייהטסו, רבים אמרו לי שהם יחסית אמינים אבל זה קרטון עם גלגלים. תנסו לקבל מידע אמין אודות שברלוט ודגמיה החדשים? איך אומרים בשפת הרחוב? דייהולט? ביואיק? פורד? אמריקאיות אל תת…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם! אנחנו משפחה קטנה (2 הורים + תאומים) וצריכים רכב חדש (2015-16) שהוא: אוטומטי, עד 120000 ש"ח, תא מטען גדול, מושב אחורי מרווח, חסכוני בדלק (1-4), חיישן ריברס, רדיו דיסק כולל USB. אשמח מאוד להמלצות!
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
היי. אני מתעניין בזמן האחרון ברכישת רב חדש מהניילונים, וראיתי שבחברות ליסינג (שאני לא אציין את שמן) המחיר עבור רכב חדש נמוך מאשר בסוכנות הרגילה. רציתי לדעת למה אותו רכב חדש יותר זול ? ההכוונה איפה אני נעקץ ? כמו כן רציתי להבין: כשאני רוכש רכב חדש מהניילון ביבואן רשמי- אהיה רשום כבעלים 00, וכשאני רוכש מיבואן מקביל/ חברת ליסינג אהיה רשום כ 01 (בעצם יד שנייה), האם זה נכון? אשמח לנקודות שכדאי לי לשים לב אליהן ברכישת רכב חדש מחברת הליסינג. תודה וערב טוב
הודעה אחרונה מאת door2005, -
- 6 תגובות
- 891 צפיות
השוואה בין 2 הדגמים, דגם 2013-2015: נפח מנוע-1998 כ"ס-155 כולל טורבו דגם 2015: נפח מנוע- 2157 כ"ס-178 לא כולל טורבו שניהם עובד על דיזל. איזה יותר מומלץ, לגבי חסכון בדלק, מהירות בהאצה, ובכללי. תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
רכב סופר מיני 1 2
מאת Joshlomo- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן, יש לי כמה אופציות רכישה ורציתי את דעתכם. המטרה - רכב שיהיה טוב לזוג צעיר למספר שנים, אמין עם צריכת דלק טובה (נהיגה עירונית בלבד). חשוב שהטיפולים לא יהיו תכופים ויקרים, הכי חשוב זה ראש שקט - לברוח מהמוסף ולבוא רק מתי שצריך. תקציב - 48K. (ושיהיה אוטומט בלבד). אופציות שראיתי: 1. פורד פיאסטה טרנד 1.4 שנת 2010/11. 2. ניסן אקו מיקרה אסטנה 1.2 שבת 2011. (לא בקטגוריה אבל התאהבתי בה משום מה, תא מטען 265). 3. יונדאי i20 1.4 אינספייר/פרימיום שנת 2010/11. 4. סוזוקי סוויפט - לא חפרתי אבל שמעתי עליה נפלאות. (למרות שצריכת הדלק נמוכה, ותא מטען קטן - 200 ליטר). תודה!
הודעה אחרונה מאת Joshlomo,