Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זיו, מה עם עוד צילינדר?

אתה מתבלבל עם סדרה 3

ל118i ול120i מנוע 1.6 כשההבדל היחיד שלהם זה מספר כ״ס (ניהול מנוע שונה כםי שכבר צוין פה).

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מתבלבל עם סדרה 3

ל118i ול120i מנוע 1.6 כשההבדל היחיד שלהם זה מספר כ״ס (ניהול מנוע שונה כםי שכבר צוין פה).

לא אני לא. ה-118 הנוכחית מצוידת במנוע שלושת הצילינדרים. ה-118 שלפני מתיחת פנים הייתה 1.6.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הרכבים שיש כרגע במלאי בבמוו בגרסת 118 הם 4 צילינדרים במידה ויהיה הזמנה מיוחדת או שהרכב יגיע רק בעוד כמה חודשים הדגם יסופק אך ורק עם 3 צילינדרים.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

זה לא לגמרי סותר, נכון ש118 בהזמנה מיוחדת תגיע עם מנוע בעל 3 צל', יתכן גם שנשארו עוד כמה יחידות אחרונות עם 4 צל' במלאי הקיים. הטעות היא (וגם הטעייה) לטעון כי בתקופה הקרובה ניתן לקבל רכבים בעלי 4 צל' בלבד, בעוד שכבר בסוף אוקטובר היו 14 יחידות על הכביש עם מנוע 1.5.

bmw.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני נהגתי על ה-1.5. יכול להיות שיש שאריות של הקודמת. מכל מקום - שאריות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הוא סך הכל טען שמה שיש כרגע במלאי זה 4 צילינדר וזה מה שתקבל אם תזמין רכב מהמלאי.

שאריות או לא.

גם טען שאם תזמין הזמנה מיוחדת או תחכה מספר חודשים תקבל את ה-3 צילינדר. שזה פחות או יותר אותו דבר למה שאת וrk אמרתם (למרות שתכף rk יסביר לי למה אני טרול וזה לא אותו דבר [emoji6])

אגב, לא עדיפה ה4 צילינדר? בייחוד אם זה אותו מנוע בין ה135-170 כ״ס?

פורסם

וודאי שעדיפה. לכן מי שבאמת רוצה, שיחטוף עכשיו. למרות שלעניות דעתי לקנות סדרה 1 עם 136 כ"ס זה כמו לקנות ג'ולייטה 120. שתיהן לא באמת נוסעות רע, אפילו די טוב, אבל בחייאתכום - אם כבר, אז כבר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הוא סך הכל טען שמה שיש כרגע במלאי זה 4 צילינדר וזה מה שתקבל אם תזמין רכב מהמלאי.

אני אחזור על זה שוב, הפעם יותר לאט. המלאי הוא של ה1.5 ואין צורך לחכות להן כמה חודשים, אולי נשארו כמה בודדות עם 1.6, לא יודעת באיזו רמת גימור\צבע וכד'.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
וודאי שעדיפה. לכן מי שבאמת רוצה, שיחטוף עכשיו. למרות שלעניות דעתי לקנות סדרה 1 עם 136 כ"ס זה כמו לקנות ג'ולייטה 120. שתיהן לא באמת נוסעות רע, אפילו די טוב, אבל בחייאתכום - אם כבר, אז כבר.

אבל מי שרוצה את ה170, ייקנה את ה136 ויחליף ניהול מנוע ויש לו 170 לא?

פורסם

אין שום סיבה הגיונית לקנות את ה 120 מי שרוצה סדרה 1 מהירה קונה את m135 ומי שלא קונה את ה 118.

ומי שמתחכם ויגיד שהוא רוצה יותר כוח אבל לא יכול/רוצה לשלם הרבה בשביל הגרסה הבכירה של סדרה 1 שיבין שההבדל בין 118 ל 120 כמעט ולא מורגש וזה אחרי שנסעתי על שניהם בזה אחרי זה..

בקיצור ממליץ על ה118 המאובזרת. (לוקצ׳ורי).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...