ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב חדש לזוג צעיר ללא ילדים. בעיקרון הדרישות מהרכב הם: *סופרמיני *צריכת דלק טובה. *עלות אחזקה נמוכה. *אוטומט תקציב לחדש 100-110 אלף וליד שניה באזור ה50-60. הרכבים ששקלתי עד עכשיו הם הג'אז,פאביה,I20,פולו,ריו או קליאו(חצי שוק בערך...) עכשיו הקאץ'! *הרכב יירכש במימון ללא הבדל בין חדש או יד שניה מאחר ויותר נוח לנו לפרוס אותו לתשלומים עם מקדמה ותשלום בסוף תקופה מלחסוך את הסכום במלואו (אין בעיה מבחינת עמידה בתשלומים לאורך תקופה). *הרכב ישמש בעיקר לנסיעה עירונית בעיר חיפה ויעבור באזור עשרת אלפים קילומטר בשנה(מעט מאוד) מהסיבות הנ''ל אני לא צליח לחשב מה יותר משתלם, לקנות רכב יד שניה או חדש? ואיזה רכב מולץ ע''פ הדרישות ? …
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
-
שלום סוגיית סוחרי ומגרשי הרכב נטחנה פה עד דק, אבל רציתי לשאול לגבי switch. האם זה שעומד מאחוריהם יבואן מוכר ומכובד עושה אותם אמינים יותר ? האם הם יותר טובים מסתם סוכן מכיוון שיש להם גב כלכלי חזק ? אם אני קונה רכב משם האם אפשר לוותר על בדיקה מטעמי (כי הם עושים בדיקה מטעמם ונותנים כמה חודשי אחריות) ? בקיצור, עד כמה ניתן לסמוך עליהם ? תודה
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן. מתלבט בין חדשות: BMW X1,פורד אדג החדש ולקסוס nx 2000 turbo, העובדות: שני כיסאות תינוק מאחור,עמידה של שעתיים בפקקים כל יום ויצר נהיגה שעוד לא נכנע סופית לשגרה. דלק ואחזקה פחות מטרידים (ליסינג). מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 663 צפיות
שניהם 2003 , שניהם שתי דלתות במצב טוב. RAV4 אוטומט , 170ק"מ. GRAND גיר רגיל , 200ק"מ. קחו בחשבון שאין צורך ביכולות השטח העדיפות של ה-GRAND , והוא חלש יותר. צריכת דלק לא רלוונטית. הבעיה העיקרית היא האוטומט ברכב ישן ומנוע מתקדם יותר (עם יותר פוטנציאל לבעיות) בטויוטה.
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
- 2 תגובות
- 530 צפיות
היי חברים, אני מחפש רכב לאשתי, לנסיעה בעיקר בתוך העיר בתקציב של עד 15,000. נתנו לי כל מני הצעות, שברולט אבאו, פונטו ספייס, מגאן II, ועוד. אשמח לקבל הצעות לרכב אמין, חסכוני בדלק, ושנתון לא ישן מאוד(2005 סביר). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב, השבוע הלכתי לקבל הצעת מחיר לסיאט איביזה החדשה 1 ליטר אני סגור על הרכב. אבל כשהגענו לשלב של ה״עיצוב״ שלו המוכר דיי בלבל אותי כי באתי עם משהו דיי פשוט ומוכן בראש. אני רציתי בסהכ לקחת את אחד הצבעים המטאלים ואת הגאנט הקלאסי שלו עם 5 צלעות (כל החבילות צבע שלהם לא ככ מעניינות אותי), מסתבר שהגאנט שרציתי הוא 16״ (היה על הדגם FR בתצוגה) , והדגם הרגיל מגיע עם חישוקים רגילים לא מגנזיום בגודל 15״ עם טסות, פה מתחילה הבעיה הוא טוען שזה יעלה המון לשים אותו זה צורך שינויים במרד הרישוי ופרוצדורה רצינית. מצד שני יש להם חבילת צבע שהגאטנט כן מגיע עם גאנט 16״ ופה אין בעיה ופה זה לא פרוצדורה אבל הוא בצבע שחור ולא מתאים לי מה הקטע שמציעים לך גאנטים בצבעים? אם אתה רוצה מש…
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בס"ד מישהו אולי יודע אם בעיות המנוע שכללו בעיקר בעיות ממגדש הטורבו עדיין קיימות בשנתון 13? ואם כן. אני אמור לראות רכב השבוע. מה כדאי לתת דגש בבדיקה האם אפשר להנחות את המכון של הבדיקה לבדוק פרמרטים ספיציפיים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
טיפולים שבוצעו בזמן, שהרכב לא משועבד, דברים כאלה, נכון מה בנוסף?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש לקנות רכב מיני לזוג (+תינוק בעתיד הקרוב) בעיקר לנסיעות עירוניות באזור המרכז, תקציב 45K. לאחר השוואה בין האופציות השונות נשארתי עם האפשרויות הבאות: 1. טויוטה יאריס 2. אופל קורסה 3. יונדאי I20 עשיתי סיבוב אתמול בכמה חברות והציעו לי את האופציות הבאות: טויוטה יאריס שנת 2009 יד שניה, שתי הידיים פרטיות. 90K קילומטר. אופל קורסה שנת 2011 יד ראשונה מהשכרה 102K קילומטר. שתי ההצעות לא נשמעות לי מציאה שחייב לקפוץ אליה אבל עדיין יש לי התלבטות שהייתי רוצה לשמוע חוות דעת נוספות. האם כדאי ללכת על האופל בגלל השנתון המתקדם (אם מתעלמים מהעובדה שהרכב מהשכרה) בכל מקרה מדובר על רכב צעיר בשנתיים, או כדאי ללכת על היאריס בגלל השמירת ע…
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 786 צפיות
היי ברגע שעשיתם בדיקה במכון והגעתם להחלטה לקנות רכב והמסירה של הרכב רק בעוד מספר שבועות, מה עושים במקרה כזה להבטיח את הדברים הבאים: 1) שהרכב שמור לך ורק לך ושאם המוכר פתאום חוטף רגליים קרות אז הוא מפצה אותך (הגיוני כי שילמתי 600שח על בדיקה לא?) 2) הבדיקה עברה בסדר, אבל הרכב נשאר עוד כמה שבועות אצל המוכר כמובן מבלי שקיבל את כל הכסף, אם בכלל, מה קורה אם פתאום הרכב עובר תאונה, או נוצר עוד בלאי או אפילו נזק קוסמטי כלשהו כי במשך 3 שבועות המוכר פתאום החליט לנסוע הרבה, מה מסכמים בראש במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום חברים מחר ב"ה כנראה אתחדש בבמוו סדרה 1 קופה שנת 2014 יד ראשונה מבן אדם פרטי בת"א. הרכב משועבד ללאומי קארד והם רוצים הפקדה מראש לפני הורדת השיעבוד, לאחר יום עסקים שבו לא ניתן לבטל העברה בנקאית יוסר השיעבוד מהרכב, זה הוא כתב ההתחייבות שלהם. מה בתכנון: להפקיד לבנק לאומי את הכסף להסרת השיעבוד (הסכום של הסרת השיעבוד הוא 70% ממחיר הרכב שהקונה מבקש). לאחר ההפקדה אקח מהמוכר את 2 המפתחות של הרכב והרכב ישאר אצלו. רק לאחר יום עסקים יוסר השיעבוד ונוכל לעשות העברת בעלות, כאן אני ישלים לו את הסכום שנותר. בנוסף, אני רוצה לעשות חוזה ביני לבינו, שבו הוא מתחייב להעביר לי בעלות לאחר השלמת החסר. מה צריך לרשום בחוזה? האם הצעדים שאני עושה הם נכונים? מה הייתם ממליצים לעשות אם ה…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני בודק וכמעט סגרתי עסקה על ויטרה חדשה לפתע צצה לה אפשרות לקנייה של יטי 2013 יד 1 עם 90000 (עוד לא לקחתי לבדיקה במוסך) היטי מדגם Advanture 1.2 DSG - מה שזה לא אומר הויטרה החדשה עולה באזור 130000 (שני צבעים) היטי לפי מה שבדקתי באיזור ה 82-84 מה הייתם קונים?
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 982 צפיות
שלום רב. ברצוני לקנות רכב לעצמי שישרת אותי בנסיעות מהבית לעבודה וחזור. משהו כמו 12 ק"מ ביום. ממש כך, לא יותר. אולי פה ושם עוד נסיעות קטנות בתוך העיר.לא רואה את עצמי עובר את ה-5000 ק"מ בשנה ואני עוד מגזים. התקציב שלי עומד על עד 53,000 ש"ח. אינני מעוניין למתוח אותו. סדר העדיפויות שלי הוא כדלקמן: 1.בטיחות 2.אמינות 3.צריכת דלק+נוחות נהיגה. 4.אבזור. מעוניין בשנים 2012-2014 פחות או יותר. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים!!
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 577 צפיות
אבא שלי לפני רכישת לאנד קרוזר החדשים , בדיוק מכר את ה2013 , בסניף חדרה אמרו לי שיש שמועות לגבי צורה חדשה עוד חצי שנה , מבחינתי שיחכה , רק שזה לא וודאי , יש תמונות , או דיבורים באינטרנט על צורה חדשה ? אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן! כרגע יש ברשותי פיאט פונטו 2003. ממש אוהב אותה אבל צריך להתחדש התעניינתי האמת בפיאט פונטו גרנדה 2007-2010 אבל ראיתי שיש דעות לפה ולשם בעיקר לגבי הגיר. יש המלצות לגבי הרכב הזה? או רכב אחר המתקרב\באותה רמה בתקציב הנ"ל? תודה רבה, שבוע טוב וחג שמח! עומר.
הודעה אחרונה מאת bencf, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח ! :lol: טוב זאת התייעצות די מוזרה ברכבים האלה הם שניהם די שונים ואין בהם כמעט שום דבר דומה חוץ מהמחיר, הראשון רכב סוס עבודה אמין מאוד לא מאובזר במיוחד ולא בטיחותי במיוחד צריכת דלק 1 ל-8 השני רכב משפחתי מרווח ניראה קצת מודרני יותרמאובזר טוב מאוד עם 6 כריות אוויר ומערכת בקרת יציבות לגביי צריכת הדלק אני לא סגור על זה כל כך כמו גם על האמינות קראתי ברשת דברים טובים על הרכב ודברים גם לא טובים וחשבתי אולי פה אני יוכל למצוא תשובות חותכות. השאלות העיקריות שלי הן: עד כמה הסיטרואן לא אמין וכמה עולה טיפול ממוצע שלו ? הבנתי שהגיר בעייתי ומתקלקל מהר יחסית ובכללי הרכב רואה הרבה מוסך ? מה צריכת הדלק של הסיטרואן ? בעיקרון הגישה שלי היא כזאת או לרכוש את הסובארו…
הודעה אחרונה מאת Yohay, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום רב. אבי אומנם מבוגר אך על אהבתו לנהיגה הוא לא יוותר כנראה אף פעם. שאלתו היא האם לקנות רכב, לתחזק אותו לפי הספר, לשמור עליו ולטפל בו ללא רבב, יהיה מספיק אמין לשנים רבות? הוא חושב על לקנות ניסאן מיקרה חדשה בהמלצתי. קניית רכב כזה ושמירתו תחזיק למ'ס גבוה של שנים בלי בעיית אמינות? כמובן שאני לא מדברת על טיפולים שוטפים וכו', אלא רק על אמינות ושרידות. ואם לא הניסאן, איזה רכב יגלה אמינות מופלגת? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת er12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני עומד לרכוש מיצובישי ספייס סטאר 2015 חדשה. יש לי 2 אופציות. מהיבואן במחיר של 71 אלף מליסינג 0 ק"מ במחיר של 67 אלף שניהם עם אותו מפרט. אני עומד להחזיק את הרכב 5 שנים ומעלה. לכן אני מניח לצורך העניין שאני אמכור אותו במחיר של 40 ש"ח, ואם אני עושה חשבון ומוריד 10 אחוז ירידת ערך של ה0 ק"מ אז אני מגיע להפרש של 4000 ש"ח במכירה. שזה אותו הפרש גם בקניה. לכן אני נוטה יותר לכיוון הליסינג כי עדיף 4000 שקל היום מאשר בעוד 5 שנים. אבל לא לקחתי בחשבון משתנים אחריך שאולי אני לא מודע אליהם. למשל נאמר לי כי ביטוח רכב לא מכיר בירידת ערך הזו ולכן אם תהיה תאונה הוא יורד 22 אחוז של ליסינג ולא 10 אחוז. לגבי מכירה של הרכב אני לא ממש י…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 1 תגובות
- 545 צפיות
היי לכולם מחפשת רכב משפחתי קומפקטי, גם האצ'בק הולך, משנתון 2011 ומעלה עד 50000. קריטריונים: 1. אמין אמין אמין 2. לא אירופאי 3. עדיפות לחסכוני, אבל אפשר להתפשר. אשמח להצעות! תודה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 695 צפיות
שלום אני מעוניין ברכב חדש באיזור 70-80K, ידני בלבד מתלבט בין שלושה דגמים סוזוקי סויפט 1.2 סיאט איביזה 0.9 טורבו רנו קליאו 0.9 טורבו הדרישות הבסיסיות הן אמינות וחסכון תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים אני מעוניין ברכישת מכונית קטנה ולאחרונה צדה את עייני האופל אדם. קראתי כי יש ביקורת על הגיר הרובוטי שלה אך טרם יצא לי לנהוג עליה. האופציה השנייה שלי היא היונאי i10 1.2 מה דעתכם בנושא? אני מחפש בכביש לראות עוד אופל אדם וזה כמעט ולא קורה ונראה כי לא הצליחה במיוחד בארץ אני יודע כימדובר ברכבים מעט שונים אך עם זאת אשמח לשמוע את חוות דעתכם על שני רכבים אלה. תודה!
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 719 צפיות
שלום וברכה מבקש המלצה לרכב קטן לבחורה (בסגנון הטויוטה יאריס..) קריטריונים אוטומט הרכב לרוב יבצע נסיעות קצרות בשטח מישורי עדיפות לשנתון גבוה עדיפות לעלוית אחזקה בינוניות - נמוכות תקציב שנע בין 25 - 30 אלף ש"ח אשמח לקבלת יעוץ מהמומחים תודה מראש
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 704 צפיות
אני מחפש רכב חסכוני בדלק ושיהיה ידני תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
לא יודע איפה לכתוב את ההודעה הזאת אנסה כאן. בבעלותי רנו קנגו 1900 שנת 2006 ידני. כמעט 300K ק"מ והרכב שחוק+-, כאילו נעילה של השלט כבר לא עובדת, הלך השלט - אי אפשר לסדר. גם כשהשלט עבד היה בעיה בדלת האחורית שאי אפשר היה לפתוח אותה, המנגון של הידית הלך. הדלת צד ימין חטפה פיצוץ קטן ממשהו שנתקעתי בו פעם. המכוון של דלת פתוחה דלוק כל הזמן כי הלך לי משהו בדלת שמאל. ס"ה זה המצב, רכב בסדר גמור מטופל כמו שצריך. עד מתי רכב כזה מחזיק מעמד? בכמה כדאי למכור כזה רכב (לא מצאתי כאן פורום מכירת אלא יעוץ ברכישה), עם הפגמים שציינתי? כאילו הרכב כמעט כבר לא נמכר, יש הצעות ביד 2 על רכבים כאלה בין 10-20 אלף, אבל ביחס לרכב שלי שציינתי כמה אני יכול להעריך אותו למכירה?
הודעה אחרונה מאת dovih22, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתי לב שהאתר של סוויץ' לאחרונה מלא במכוניות ממש חדשות. חלקן חדשות כמעט לחלוטין, עם מאות בודדות או אפילו עשרות קילמוטרים, וחלקן עם כמה אלפים. גם ממש חדש. מאיפה מגיעים אליהם כל הדברים האלה? עזבו שזה לא כזה אטרקטיבי כי זה בדרך כלל יותר יקר מ - 0 קילומטר. אבל אני תוהה על המקור של הרכבים האלה. ולמה כל כך הרבה מהם מגיע אליהם
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
להלן מחירי מאזדה 3 נפח 2000 (כולל אגרת רישוי) שלגביהם אני מתלבט: 1. המחיר אצל היבואן לספיריט הוא 142K. 2. אקטיב עולה שם 134K. 3. בקל אוטו מציעים את האקטיב ב 117K. אגב, ספיריט משומשת שנת 2014 תעלה 108K ושנת 2015 תעלה 119K. המחיר בקל אוטו פשוט מפתה, אך לא לגמרי ברור לי מה ההשלכות של רכישת רכב מהם. שאלתי והמוכר טען שיש בלוי יצחק הורדת ערך ממחיר מחירון של 4% ורק לשנתיים הקרובות. אחר כך אין. והוא גם טוען (והראה לי רשיון) שהרכב לא נרשם כליסינג. יד ראשונה היא אכן קל אוטו אך לא רשום סעיף ליסינג ברישיון. שאלתי אם זה רכב שעומד שם, אז הוא אמר שהוא מזמין רכב חדש מהיבואן בדיוק כמו שארכוש ישירות מהיבואן וטען שזה יקח 21 יום. הוא גם יעץ לי לרכוש ב 2016 דרכם, באותו מחי…
הודעה אחרונה מאת adeeb_m, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב חדש. מתלבט בין השלוש שבכותרת: 1.סקודה פאביה 2. מזדה 2 3. טויוטה יאריס צרכים: זוג בלי ילדים... אולי בהמשך. הרכב צריך לנסוע גבעתיים - ירושלים 5 ימים בשבוע. רק אוטומט. יש לי יאריס 2005 ממנה הייתי מרוצה עד הגג,אבל אני מרגיש שהגיע זמנה. נטיית הלב היא לפאביה בדגם המאובזר. אני קצת מוטרד מהמנוע TSI +DSG כי נראה שהוא לא כ"כ אמין. אולי בגרסה החדשה נפתרו הבעיות? כל המבחנים מדרגים את היאריס הרבה מתחת למזדה ולפאביה, אבל לי היה רק ניסיון טוב איתה, אז היא תמיד נשארת אופציה.
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 962 צפיות
הי אז אני מחפש רכב טוב וספורטיבי בשבילי(אני נהג צעיר) בתקציב של 50-60אלף מצאתי את הרנו קליאו החדשה ואת היונאי ולוסטר אך רציתי לדעת עם יש עוד מכוניות טובות שאפשריות בשבילי. מה שאני מחפש זה רכב יפה עם ביצועים נחמדים מעדיף קופה אבל 4 דלתות עם דלתות צד זה גם בסדר. בתקציב של 50-60K. תודה לכל העוזרים D:
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מחפש סטיישן או מיניואן עד כ 55,000 שח לפי הצרכים והקריטריונים האלו: 1. הסעת משפחה 5 נפשות 2. כ 37,000 ק"מ בשנה 3. הרוב מחוץ לעיר (כביש 6, כבישים בינעירוניים אחרים) 4. מתכוון להחזיק כ 3-5 שנים ואז למכור לכן רוצה לפי סדר חשיבות: 1. אמינות !!! 2. תחזוקה סבירה ולא קורעת (מוסכים במקרה ש...) 3. ק"מ נמוך (מתחת 100000) 4. צריכת דלק סבירה (לא שותה אבל לא בהכרח סופר חסכוני). 5. ירידת ערך סבירה מהקנייה עד המכירה 6. נוחות נסיעה (מושבים, רעש, בולמים\קפיצות, מזגן טוב ...) 7. תא מטען גדול ופתיחה רחבה שלו ביצועי נהיגה לא קריטריון משמעותי. כלומר לא מחפש זינוקים או מהירות או "חלקות" בהחלפת גיר - מסתדר עם רובוטי, טיפטרוניק ושאר המצאות. לכן מנוע כנראה…
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
התעניינתי היום עבור אבי שמתעניין ברכב זה, וזו התשובה שקיבלתי לגבי הדגם הספציפי הזה. יהיו הטבות אבזור, פריסות תשלומים וכו', אבל הנחה כספית - לא. מאכזב משהו. מניח שיש לא מעט שמחכים ליום שישי עבור הנחות לדגם הזה, אז חסכתי לכם. לגבי דגמים אחרים, יהיו הנחות כספיות (לא מוסרים כמה).
הודעה אחרונה מאת MikMan,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,358 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TheArcane
- Avia
- 3n
- D4K
- רועי5
- במבליק
- samg
- ניקו פ.
- ofer-1973
- אלייייייייייחחח
- fatboy1340
- איציק נ.