Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על switch ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה נכון, זה חמור ביותר, משום שכל היחודיות של הסוויץ זאת העובדה שהם לא צד בעסקה כלשהיא אלא רק מתווכים. אם יש להם רכבים שהם כבר הגיעו אליהם ולא שייכים לפרטיים, זה משנה לגמרי את התמונה במיוחד כאשר לא נותנים לקחת את הרכב לבדיקה.

רכב שאני ראיתי בוודאות היה אצלהם במגרש כמה חודשים.

לכן מעצבן במיוחד שהם רוצים לקחת 1.5% על תיווך שלא קיים כלל בעסקה. אתם רוצים לתמחר רכב בצורה מסויימת - סבבה, אבל על מה אתם מוסיפים עמלת תיווך? במה אתם שונים משאר מגרשים?

עוד דבר מרגיז שניתן לראות כל פעם רק רכב אחד, כאשר ההסבר לכך היא שרכב נמצא אצל בעליו. בפועל יש שם כמה עשרות רכבים שעומדים שם באופן קבוע לאחר שנמסר לחברה מזמן בעסקת טרייד אין.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שזה עונה לי על התהייה שלי, הרי לכמעט כל הרכבים יש "שם"

"הסיאט לאון של עמית", "הרנו קליאו של מיכה" וכו'... פתאום אתה ממשיך ורואה "סיאט MII 2013" , "סיאט איביזה 2013" ... עכשיו זה מובן.

אכן כך. רכב שאני ראיתי היה ללא שם של בעלים.

פורסם

אם יש שם רכבים בבעלותם שהם "נאלצו" לקחת AS IS בטייד אין, זה יוצר בעיה וניגוד אינטרסים.

בנוסף, אשמח לשמע מאנשים שממישו את הזכות והחזירו רכב תוך 5 ימים. כמה קל זה היה? האם החזירו להם כסף או שהם נאלצו לבחור רכב אחר וכו..

פורסם (נערך)

אם לא היה ברור...

הבעיה עם ה 1.5%, היא לא עניין גובה העמלה. זה כל אחד יעשה חשבון לעצמו.

זה העובדה שהמידע הזה לא חשוף למתעניין באתר, לא בטלפון, אלא רק במעמד של הגעה פיזית.

זה שיקול שצריך להיות מול פניו של הקונה בשלב החיפוש. זה שלא שמים אותו שם, זה כבר בעיית אמינות בעיני. ומהשרשור הזה, מסתבר שיש עוד כמה בעיות אמינות בהמשך הדרך.

יש כאן מדריך לקניה, וכתב שם יפה הבחור, משקרנים לא קונים. אז במקרה זה, זה לא בדיוק שקר, אלא אי אמירת כל האמת, או הנתונים/התנאים מראש.. כשזה מתחיל ככה, לא פלא שבהמשך יש הפתעות.

עריכה אחרונה על ידי ranpergamin
פורסם

חבל שגם כאן הצליחו לאבד את אמון הציבור.

דווקא היה רעיון יפה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני כבר לא זוכר מי כתב שעלות השירות של סוויץ' לא מופיעה באתר, אז הנה, מתוך האתר:

כמה עולה השירות?

•דמי שירות למוכרים בסוויץ'

בסוויץ' נבדוק את רכבך, נשטוף, נצלם ונפרסם אותו ללא כל התחייבות מצדך.

במידה והעסקה הושלמה וביצענו עבורך את העברת הבעלות, בעת העברת התשלום ינוכו דמי שירות בסך 5% מעלות הרכב. דמי השירות ינועו בטווח שבין 2,200 ₪ במינימום ל- 5,000 ₪ במקסימום.

לקביעת פגישה / למכירת הרכב בסוויץ' >>

•דמי שירות לקונים בסוויץ'

במידה והחלטת לרכוש את הרכב – תחויב בדמי שירות לסוויץ'.

דמי השירות בגובה 1.5% מעלות הרכב נגבים רק בעת מימוש הרכישה. דמי השירות ינועו בטווח שבין 1,000 ₪ במינימום ל- 2,000 ₪ במקסימום בלבד.

שים לב כי השירות אינו כרוך בכל התחייבות מצדך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני רק שאלה/ שאלות: אם הקונה מחזיר את הרכב לאחר עד 5 ימים מיום הרכישה, האם גם ה- 1.5% מוחזרים לו?

בנוסף: עדיין מחכה לשמוע מאנשים שממשו את זכות ההחזרה ובאילו תנאים. אגב, האם על מוכר הרכב להסכים להחזרה או שרכב מוחזר הופך להיות של החברה?

פורסם

אני בספק אם מישהו כבר מימש את זכות ההחזרה, וגם אם כן, סביר שה-1.5% לא מוחזרים וזו למעשה "הפרמיה" שהלקוח משלם על מנת שתהיה לו האופציה להחזיר.

אדם נורמטיבי שקונה רכב לא עושה זאת על מנת להחזיר, ואני מעריך שאנשי המכירות שם מתודרכים לא "לדחוף" ללקוח רכב שהם לא חושבים שהוא אכן רוצה בוודאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני רק שאלה/ שאלות: אם הקונה מחזיר את הרכב לאחר עד 5 ימים מיום הרכישה, האם גם ה- 1.5% מוחזרים לו?

בנוסף: עדיין מחכה לשמוע מאנשים שממשו את זכות ההחזרה ובאילו תנאים. אגב, האם על מוכר הרכב להסכים להחזרה או שרכב מוחזר הופך להיות של החברה?

לגבי ההחזר של ה 1.5% - שאלה מצויינת, למה שלא תרים אליהם טלפון לשאול?

לגבי החזר הרכב - המוכר לא קשור יותר. הוא כבר קיבל את הכסף ויצא מהתמונה. במקרה של החזר רכב הוא מועבר לטרייד של כלמוביל. הם מעבירים אותו על תו סוחר, ולכאורה 'מפסידים' יד. זה סיכון שהם לוקחים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במקרה של החזרת רכב לאחר רכישה העמלה בסך 1.5% לא מוחזרת.

פורסם
לגבי החזר הרכב - המוכר לא קשור יותר. הוא כבר קיבל את הכסף ויצא מהתמונה. במקרה של החזר רכב הוא מועבר לטרייד של כלמוביל. הם מעבירים אותו על תו סוחר, ולכאורה 'מפסידים' יד. זה סיכון שהם לוקחים.

אתה בטוח שהעברת הבעלות לקונה מתבצעת מיד עם סגירת העסקה? לי נראה הגיוני יותר, שבשביל למנוע את מעבר היד, סוויץ' יבצעו את העברת הבעלות רק בתום חמשת הימים. חברות הליסינג מתנהלות באותה צורה (וייתכן שמסיבה דומה).

פורסם

כלומר בין 1000-2000 שקל סיכון של הקונה, נניח שווה ערך לחמישה ימי שכירת הרכב. ומצד סוויטץ הם מפסידים יד תמורת הסכום הזה. נרה הגיוני.

ורכב שלהם מטריד אין מפורסם ככזה?

וגם בקניה של כזה משלמים 1.5%עמלה וניתן להחזירו תוך 5 ימים?

והם יפסידו עד יד....

פורסם (נערך)

אני בטוח שלא מעבירים בעלות לפני סיומם של 5 הימים, בהם אפשר להחזיר את הרכב. הפסד יד לפעמים שווה יותר מאשר 1000-2000 שקלים. מגרשים אחרים גם הם לא ממהרים להעביר בעלות.

לפני 3 שנים עזרתי לידידה לקנות רכב מאלדן. העברת בעלות נעשתה אחרי חודשיים, בהם היה אפשר להחזיר את הרכב ולקבל את הכספים בחזרה בניקוי סכום יומי עבור השימוש ברכב, כפול מספר ימי שימוש.

אני לא יודע איך מישהו כאן קבע נחרצות ש SWITCH כבר הפסידו אימון הציבור. על סמך מה הקביעה הזאת? שהם לוקחים עמלה או מוכרים רכבים מטרייד אין? ראיתי שהאחריות לרכבים האלה ניתנת ע"י כלמוביל (יבואן ).

אין לי קשר ל SWITCH, אני רק יודע שהעסק הוקם על רקע של הג'ונגל בענף הרכב מיד 2, מגרשים שמנסים לדחוף רכבים גמורים, מרותחים, עם תקלות מוסתרות וכו.. לא רק סוחרים חאפרים - לאחרונה היו כאן כמה וכמה סיפורים על חברות כויכול "מכובדות" אשר לפי הדיווחים באמת נהגו וצורה לא עניינית וגרמו נזק ללקוחות ולשם הטוב שהיה להם. גם מוכרים פרטיים רחוקים מלהיות הוגנים.

בפורום הזה יש לא מעט פניות של אנשים שלא יודעים איך לבדוק, מה לבדוק, איך לא ליפול בעסקת יד 2. לפעמים מהפחד הם מחליטים רק על רכב חדש, למרות שהמצב הכלכלי והדרישות שלהם מתאימות יותר לרכב משומש.

כל עוד אין דיווחים על ניסיון הטעיה של SWITCH, מבחינתי הם לא הספיקו לאבד את האימון.

אני מקווה שגם לא יהיו דיווחים כאלה, כי חייב להיות מקום אחד לפחות, שאפשר איך שהוא לסמוך על הגינותו , גם אם צריך לשלם על זה עמלה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את העמלה ואת דמי העברת הבעלות לא מקבלים חזרה אם מחזירים הרכב תוך חמישה ימים.

למיטב זכרוני, שאר התשלום מוחזר תוך חודש.

העברת הבעלות מתבצעת לאחר סגירת ההסכם ולפני קבלת הרכב.

• תוכן חדש...