Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין ברכב חדש באיזור 70-80K, ידני בלבד

מתלבט בין שלושה דגמים

סוזוקי סויפט 1.2

סיאט איביזה 0.9 טורבו

רנו קליאו 0.9 טורבו

הדרישות הבסיסיות הן אמינות וחסכון

תודה

פורסם

האיביזה תהיה הכי זריזה,יש לה מושבים נוחים,איכות חומרים טובה,מאחור אין הרבה מרווח לבירכים וכן מנוע חדש שאמינותו לא ידוע אך חזק מאוד.

הקליאו עם איבזור טוב,ניראית מעולה,לא יצא לי לנסוע על ה0.9 חייב לציין אלא על ה1.2 טורבו,המושבים בסיאט עם תמיכה צדדית טובה יותר וגם מאחור היא לא ממש מרווחת.

הסוויפט מבחינה מכנית פשוטה יותר אין טורבו,אבל גם לא מאובזרת ועם תא מטען הכי קטן,איכות חומרים גם זולה יותר.

אך עם הדרישות שלך הם אמינות וחיסכון יכול להיות שדווקא לזה היא תתאים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקליאו הידנית מגיעה רק עם 0.9, מניסיון עם דאצ'יה סנדרו סטפויי בעל אותו מנוע , הוא סוחב בסדר גמור. הרכב היה לי דיי נוח ואת הפנים הפלסטיקי לא אהבתי וממליץ לשבת בתוכו כדי להבין מה הולך שם.

האיביזה היא ליטר טורבו , מתפלא שיוליאן לא קישר לסיקור שהוא השקיע בו(נמצא בכללי) מושבים קשים יחסית וצפוף יותר מאחורה.

הסוזוקי כנראה הכי פשוטה מכאנית ולכן יתרון האמינות לה, במיוחד שאין עדיין ממש ניסיון עם מנוע הליטר של VW בארץ ועם המנוע של רנו יש סה"כ שנתיים +-(לא שמעתי על בעיות עד כה).

הייתי ממליץ לשקול גם את הסנדרו ואם אתה נתקל באחת בלוח אז פולו ידנית 1.2.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...