ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 598 צפיות
הרכב העיקרי שלנו הוא קורולה 2008 (רובוטי, סבבה לנו) שנוסע כ20,000 ק״מ בשנה. אנחנו מחפשים רכב נוסף משני שיסע כ-5000 ק״מ בשנה, בסכום של עד 15K. חשוב: - אוטומט - מסוגל ליסוע באופן סביר בעליות (כביש נהריה-מעלות, לדוגמא) - אמין במידת האפשר: - בטיחותי - חסכוני בדלק - קטן, כלומר לא יותר מסופר מיני. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לגבי ה 208 גרסאת ACTIVE האם יש הבדל מ-ש-מ-ע-ו-ת-י משנים קודמות ? למה רק בתקופה האחרונה יוצא שמשבחים את הרכב בכל מקום , הרי הוא בארץ מ2012 אם אני לא טועה. עד עכשיו, 4 שנים הוא היה רכב לא משהו ? משהו השתנה במתיחונת פנים שעשו לו ב2015 שהפך אותו לאטרקטיבי ביחס למתחרות שלו ? אם ביד 2 יש שנת 2015 ידנית גרסאת ACTIVE המאובזרת, יד ראשונה, קילומטראז' סביר ,במחירי 60 אלף, ו 2014 במחירי 50-55, על מה כל הנפילה במחיר ? סיבה מיוחדת ? מה אנ ימפספס פה - על פניו, אם אין הבדל מכני משמעותי בין גרסאות ה"טרום מתיחונת הפנים" וזאת שבאה אחריה חוץ מכמה לדים בפנסים, וגריל שונה שמעטים יבחינו בהבדלים, האם יש סיבה משמעותית שרכב חדש יהיה שווה 82 על הכביש כחדש, ו 60 כמשומש, כמעט 25% מהמחי…
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
אני ואשתי ברוך ה' התברכנו בתינוק מתוק וכמובן אנחנו לא מתכוונים לעצור בילד אחד. נכון להיום אני נוסע עם רכב ליסינג (רנו מגאן אסטייט) מהחברה שמוריד לי כל חודש מהמשכורת בנטו 2984 בנטו + 446 הפסדים בהפרשות של הקרן פנסיה וביטוח המנהלים (כי כמובן יורד לי מהברוטו כחלק מחישוב הליסינג) סך הכל 3430 בלי לחשב את התשואות שאני מפסיד בהפרשות. עשיתי חשבון שאם אני קונה רכב חדש אני יכול לחסוך בחודש באיזור ה750 ש"ח בחודש כי אני לא נוסע כלל הרבה ק"מ בשנה. לצורך הענין 250 ימי עבודה בשנה כפול 32 ק"מ הלוך+חזור לעבודה יוצא 8000 ק"מ ואני דתי הדוק אז אין אצלי נסיעות בסופ"שים וחגים. בואו נגיד שאני אעשה עוד 10000 נסיעות פרטיות מה שלא נראה לי שאני אגיע אז אני עומד על סך הכל 18000 ק"מ בשנה. לג…
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 1 תגובות
- 537 צפיות
שלום לכולם, אני בשלבי הסכמה עם עצמי שאני צריך לקנות לעצמי רכב משלי ( כרגע נעזר ברכב מההורים וכבר לא מעוניין בכך ). הדילמה שלי היא: לקנות רכב משומש, כניראה בן כמה שנים טובות, בסכום של 40K ש"ח ( אזדקק להלוואה מינימלית כלשהי, יש לי זמין מחצית מהסכום ) או - לחלופין לקנות כבר רכב חדש ( יתרונות - ללא כאב ראש של חיפושים, דיי בטוח מבחינת אמינות ). אני לא רואה סיבה שלא להחזיק ברכב לפחות 3 שנים ( אם לא יותר ). גיר - נכון לימים אלו ידני זה לא בעיה, אם גם כן בהתבוננות לעתיד (עבודה) אני מאמין שבסוף זה יהיה מחוץ לגבולות ראשל"צ-חולון - והפקקים לא משאירים יותר מדיי ברירות ולכן מבחינתי כרגע רק אוטומטי. מבחינת גודל שהייתי מצפה - בהסתכלות קדימה ( בן 25 ), לא רואה את עצ…
הודעה אחרונה מאת Kayben, -
שלום לכולם, אני מתלבט מה להמליץ להורים לרכוש במקום הI30 "סופרים" דור ראשון שיש להם כרגע . מדובר בזוג הנושק לגיל 60 וללא ילדים מתחת לגיל 18, כך שבדרך כלל ברכב יהיו זוג בלבד ולפעמים אולי עוד שני נוסעים מאחור (זוג חברים נניח). הדרישות הן: רכב חדש מהחברה עם אחריות ל3 שנים מינימום (הרכב יוחלף אחרי 4 שנים) , תא מטען שיכיל את הקניות מהסופר וכו' מבלי להנדס את הכל, מבחינת דלק צריכה בפועל של 1 ל12 ומעלה זה בסדר, שהרכב יהיה עם אבזור סביר (רצוי עם מערכות בטיחות מתקדמות), ביצועים סבירים (לפחות 12 שניות למאה). הרכב יסע בסביבות ה15 אלף ק"מ בשנה , לא יותר. בנתיים התעניינו בהונדה ג'אז החדשה שעשתה רושם טוב בסוכנות , אבל ההספקה היא למרץ 16 ואמרו שגם האוניה הזו תיגמר בקרוב וגם אני …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 3 תגובות
- 797 צפיות
בגדול מחפש רכב באזור ה 90k, ידני ומהנה לנהיגה. ההתלבטות הינה בין הלאון fr שנת 2014 לבין הפולו שאותה אוכל לקבל חדשה מהחברה, אשמח גם לשמוע הצעות נוספות לרכבים אחרים.
הודעה אחרונה מאת ronengr79, -
- 3 תגובות
- 766 צפיות
טוב חברים, האמת שאני כבר מבולבל. כיום אני נוהג על 206XS, ואני מרגיש שבא לי לעבור לרכב יותר איכותי. חשוב לי בידוד רעשים, נוחות נסיעה, חיסכון בדלק ( כמה שאפשר ), טיפולים לא מסובכים, עיצוב ואיכות חומרים טובה. אני נוסע בממוצע באזור 10K בשנה והאמת שספורטיביות כבר לא ממש בראש מעייני, ואני סטודנט כך שאין לי משפחה להסיע.בהתחלה התחלתי לחפש 307XSI ידנית אבל למצוא כזו - קשה ביותר. לאחר מכן S-40, אבל אז הבנתי שדווקא ה S-60 מוצלחת יותר ומציגה את אותם הביצועים. אבל הרכבים שאפשר למצוא הם משנתונים עד 2005. לעומת זאת אפשר למצוא 407 יחסית חדשות, או אפילו פורד מונדאו. אבל מרגיש לי שעדיין הוולוו עדיפה.עכשיו התחלתי להסתכל על גולף מהשנים 2005-2006, ויש אפילו כמה ידניות 1.6 נחמדות, אבל מפאסאט ש…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מי מבין השתיים יודעת לעשות יותר כיף לנהג? לשתיהן הגה חשמלי שמשמיד חלק ניכר מהחוויה הספורטיבית (אם מצויה בכלל במכוניות אלה). C2 VTS זולה לפחות ב- 10K מיאריס TS משנתונים דומים/מקבילים ואף עם יתרון לצרפתייה מבחינת הגיל. אמינות של היפנית מבטיחה יותר ראש שקט. עד כמה אפשר "ליפול" עם הצרפתייה במידה ומעדיפים אותה? האם החלקים זולים? האם העשרת אלפים ש"ח לפחות שמבטאים את ההבדל במחיר השתיים לטובת הצרפתייה, יקוזזו במוקדם או במאוחר מכיסי כתוצאה מהוצאות אחזקה גבוהות עקב היתרון המובהק של היפנית בנושא האמינות? תודה לעונים על סמך הנסיון.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, מתלבטת בין הקיה פיקאנטו 2013 עשתה 60000 לבין פורד פיאסטה 2014 שעשתה 30000. ההבדל במחיר לא משמעותי. ישמש בעיקר לנסיעות לעבודה וללימודים, לא רק נסיעה עירונית. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ברשותי היום מזדה 3 2009 אני מעוניין סוף סוף לעבור לרכב מפנק יותר וכן אני אכתוב את זה גלוי, רכב עם יותר "פוזה" - אני רוצה שהוא יהיה שחור זה קודם כל. בתקציב שלי הדבר הכי טוב לדעתי שאני יכול לרכוש שיענה על דרישותי זה מזדה 6 2011-12 שאני באמת אקנה אני מאמין שזה יהיה 2012 כי יעברו כמה חודשים ואעדיף שנתון גבוהה יותר עכשיו הקטע הגדול וזה באמת למי שמבין במאזדות 6 לדורותיהן זה שאני באמת לא מבין את ההבדל ומתי היה שינוי בגריל של המזדה??? יש את הגריל הזה ללא הרשת : http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=49adf615faa352861606d57009287a90c93&Code=f81a1c61fa27e40fb66788fc1ffcc97e ויש את הרגיל שיש לרוב השנים http://www.ya…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי,בדקתי היום פונטו גרנדה 2008,הכל נראה טוב אז נסענו עם המוכר למכון בדיקה קומפיוטסט. הרכב נרכש לפני שנה ע"י המוכר. במהלך הנסיעה,המוכר אמר לי שההגה מרעיש(לא שמים לב לרעש,גם כשהוא קנה אותו אז ההגה הרעיש ומשום שהרכב היה עבור הבן שלו שבקושי נסע עליו אז הבן שלו לא טיפל בתקלה.) במהלך הבדיקה,במכון לא התייחסו בכלל לדבר הזה וגם בסוף לא התייחסו לרעש הזה. בגלל הרעש,עוד לא סגרתי את העסקה. ממה יכול הרעש לנבוע ומה יכול לקרות אם אני לא אטפל בו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים, תקציב של עד 40 אלף. איזה רכב מומלץ? שיראה טוב, טיפולים יחסית זולים וירידת ערך מינימלית. אשמח להמלצות.תודה
הודעה אחרונה מאת oscars, -
- 2 תגובות
- 588 צפיות
כותרת, אשמח להצעות טיפים לרכב חזק עדיפות להנעה אחורית אם יש בכלל משהו בתקציב הזה..!
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- 4 תגובות
- 636 צפיות
היי..אני רוצה לקנות רכב שישרת אותי לתקופה של שנתיים בערך,עדיפות לידני שיותר אמין ויותר חסכוני מבחינת הגיר...פונטו ידנית קרצה לי ישר...הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 10 אלף...מצאתי פונטו elx גיר רציף עם היסטורית טיפולים מסודרת..160 אלף קילומטר,שמורה והכל. אבל היא עם גיר רציף...והבנתי שאם לוקחים כבר פונטו אז עדיף ידני,ויש לי גם אופציה לפונטו elx גיר ידני אבל קצת ללא היסטורית טיפולים...על הפונטו הידני מבקשים מחירון (8 אלף) על הפונטו עם הגיר רציף מבקשים פחות 1500 מהמחירון זאת אומרת (8 אלף גם) הפונטו הידנית יותר יפה מבחינה חיצונית...לפונטו על הגיר רציף יש מכה קטנה בבגאז וקצת קילופי צבע...אני מעדיף פחות יופי ויותר אמינות. הנסיעות יהיה בעיקר מחוץ לעיר כל יום 50 קילומטר מיני…
הודעה אחרונה מאת abyzfr6, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם בשלוש השנים האחרונות, אני נהנה מרכב פונטו ספייס 2001 ומקבל ממנה את המיטב. בתקופה האחרונה, אני מרגיש שהרכב קצת "מזדקן", וגורם לי ליותר מידי הוצאות... אני מחפש סופר מיני, שנת 2010 בערך, שתחליף את הפונטו ספיס שלי, ב30000 בערך. הדרישות (כמו של כולם בערך): - אמינה - בטיחותית - חסכנית - ידנית - שלא תראה הרבה מוסך. זהו בערך, אשמח לתובנות... כרגע הסתכלתי על הi10 ודומותיה תודה רבה! (אגב, עשיתי חיפושים ורוב הבקשות פה , הם לרכב אוטומט, לכן מעלה שאלה נפרדת)
הודעה אחרונה מאת urikih, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ביונדאי i20 ומצאתי אחת (שנת 2011) שרמת הגימור שלה הוא GLI (זה מה שכתוב ברשיון הרכב). הרכב כרגע בבעלות פרטית ונקנה מליסינג 0 ק"מ. לא מצאתי שום מידע במחירון לוי יצחק לגבי רמת הגימור הזו. במחירון יד 2 מצאתי אבל ההבדלים בין GLI ל-Inspire נראים לי גדולים מאוד. מישהו יודע להגיד מה ההבדל בין רמת GLI לInspire? מה כולל האבזור בGLI? למה אין שום מידע ברשת על GLI? האם כדאי לקנות i20 ברמת גימור כזו? תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה דעתכם ? יש לי אפשרות להחליף XV שלי על טוסון . יש לי ניסיון רע עם יונדאי בעבר הרחוק ! ואני מאוכזב מסובארו של היום אז מה דעתכם על הטוסון החדשה שווה להחליף ? מה יתרונות וחסרונות ?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 7 תגובות
- 928 צפיות
שלום, הציעו לי את שני הרכבים האלה מליסינג ב-60k, ובנוסף לקנות את הרכב המאוד ישן שלי במחיר מחירון. הפוקוס עם 125.000 קמ והמונדאו עם 100.000 קמ. יד ראשונה מליסינג + אחריות לחצי שנה. נסעתי בשניהם. הפוקוס יותר רועשת קצת בפנים. המונדאו הרגישה יותר אוטו מנהלים. בפוקוס של 2012 יש יותר טכנולוגיה ודשבורד נראה ומרגיש יותר מפנק. האם כדאי ואיזה מהם עדיף? איך המחיר הזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת guzara, -
- 6 תגובות
- 686 צפיות
שלום, אני מחפש כבר זמן מה רכב יד2 עבור נסיעות בין עירוניות לעבודה. קילומטרג׳ יומי (בין ראשון לחמישי) עומד על כ85ק״מ. התקציב עומד על 50-60. מתגמש בהתאם להצעה. רכב בעיקר לנסיעות לעבודה. ללא משפחה לכן אין צורך ברכב גדול מימדים. הדרישות העיקריות לפי עדיפות זה כמובן אמינות של הרכב, חיסכון בדלק ושכמובן יעמוד בנסיעות בין עירוניות (אני מניח שרכב קטן עם נפח מנוע קטן יחזיק פחות טוב). אשמח לשמוע חוות דעת והצעות. תודה!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
שלום ובכן, בשבועות האחרונים התעניינתי קצת על דאציה דאסטר, סוג הרכב מעניין אותי. אציין שלא היה לי רכב עם יכולות שטח עד היום אך מעניין אותי להתנסות גם באופציה הזאת. הבעיה שהדאסטר בגירסה 4*4 היותר שטח להבנתי ( לא ברור ל עד כמה שטח גירסת ה2*4)ומאובזר בצורה מכובדת, עולה כמעט 140 אלף. הבנתי שיש כבר אלטרנטיבות אחרות במחירים האלו של קיה, יונדאי, אולי עוד. מה דעת המלומדים כאן ? האמת שממה שקראתי על הדאסטר הוא מאוד יכול להתאים, אפילו הייתי בולע את ההילוכים הידניים בלבד. הבעיה היא שהיבואן לדעתי מאוד בעייתי, השירות מחפיר ובכלל מי יודע מה ייצא עם הרומני הזה לאור נסיון העבר. קצת מפחיד... מה האופציות שלי ? כרגע נגיד שמדובר על חדש בגג תקציב של איזור ה 140 אלף.…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 638 צפיות
היי, עזרתכם בהמלצה על רכב בסביבות ה50 אלף. אפשר לחרוג במעט ועדיף כמובן גם פחות שנתון לפחות 2010, לא רוצה משהו שנמצא כבר הרבה שנים על הכביש. אוטומטי סופר מיני או מיני. מחפש משהו קומפקטי ישמש נסיעה לעבודה, כ-20 קמ לכל כיוון. והכי חשוב - חסכוני.
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
-
אהלן. בימים האחרונים אני חושב לרכוש לעצמי את הלאון קופרה החדשה, ורגע לפני עצרתי להביט סביב ולראות מי יכולה להיות מתחרה ראויה. אז אם מסתכלים על זמני נובורגרינג, כוח ואפטר-מארקט בתוך בודי פרקטי בעל 5 דלתות ותא מטען נורמלי - על הנעה קדמית, הקופרה כנראה תיהיה הבחירה הטובה ביותר בתמורה לשקל בקטגוריה. אבל אם מחפשים את הריגוש האחר, את ההנעה האחורית - עם כל הפאן שמתלווה לזה - אז כמובן שההשוואה המתבקשת בהתחשב ברכב פרקטי, הבימר 135 תיהיה המתחרה, אך המחירים רחוקים מלהיות זהים, ולכן, הכנסתי למשוואה את ה 120 החדשה עם מנוע 1.6 גודש ו 177 סוסים משודכים לתיבת 8 הילוכים הגרמנית המשובחת - שנמצאת פחות או יותר באותו טווח מחירים של הקופרה. השאלה היא, האם היא באמת יכולה לספק פאן …
הודעה אחרונה מאת kala, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתלבט בין מאזדה CX5 לבין הטוסון החדשה. אשמח לקבל חוות דעת. תודה
הודעה אחרונה מאת regoldo01, -
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום רב, שלשום שילמתי מקדמה על רכב מסוג פורד פיאסטה שנת 2012 בחברת 'שלמה סיקסט'. הרכב עבר בדיקה של מכון קומפיוטסט בתאריך 22 לנובמבר ונמצאו בו מספר ליקויים - שתוקנו על ידי החברה. מצ"ב דף הליקויים של הרכב. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת את הרכב לבדיקה נוספת מטעמי? בתודה רבה, איתי
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, לרגל התרחבות המשפחה, אני מחפש רכב 7 מקומות. נסיעות בעיקר מחוץ לעיר. שיקול חשוב הוא צריכת דלק. לא מחפש ביצועים יוצאי דופן. כ-20 א' ק"מ בשנה. תקציב כ-50 אש"ח. תמיד העדפתי לקנות רכבים אחרי ירידת הערך שלהם. אני לא חושש מתיקונים פה ושם אם הם לא תיקונים יקרים מאוד של החלפת מנוע/גיר. שקלתי לקנות פולקסווגן טוראן אבל ההיצע המוגבל ומה שקראתי על היסטוריה של תקלות שמצריכות החלפה של מנוע הבנזין הבריחו אותי. משום מה המזדה 5 לא מלהיבה אותי. יחסית יקרה, צריכת דלק גבוהה ולא נוחה לפי מה ששמעתי. תא מטען לא קיים כששורת המושבים השלישית פתוחה. עכשיו אני שוקל קניה של סיטרואן C4 פיקסו בשנתון 2010-2011. יש היצע גדול מאוד של רכבים בשוק אחרי ליסינג. ראיתי שלובינסקי מצ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 784 צפיות
שלום, אני חייל בצה"ל שמחפש רכב לנסיעה של כ-100 ק"מ ביום, לבסיס, בתקציב של כ 35K. הידע שלי ברכבים ( גם לאחר שניסיתי לעשות מחקר רחב ) הוא לא ברמה שאני באמת אוכל לבחור את הרכב שהכי מתאים לדרישות שלי, אז החלטתי לנסות את מזלי כאן. ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך, או אפילו לחסוך מהתקציב במידה והחיסכון בדלק לא יהיה משמעותי מרכבים זולים יותר. הדבר היחידי שמעניין אותי ברכב הוא היחס בין המחיר לצריכת הדלק. האופציה שהכי קרצה לי לעין ( והכי הפחידה אותי באותו הזמן ) היא הרנו פלואנס החשמלית, שכרגע ניתנת לי האפשרות לקנות אותה ב35K. הבעיה היא שהיא ממש על גבול ה 100 ק"מ מבחינת טווח הנסיעה. ( הנסיעה שלי היא כ50 ק"מ לכל כיוון ואין לי אפשרות להטעין את הרכב בבסיס ) יש לציין גם…
הודעה אחרונה מאת Yarden Apelker, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אבא שלי הזמין מאזדה 3 קומפורט (5 דלתות) עם נפח מנוע של 1.5 ליטר. ממה שקראתי קצת באינטרנט, אני תוהה אם לא עדיף לרכוש את מנוע ה2 ליטר. ואם כן, מה ההבדל בין האופציות Active לבין Spirit? יש לציין שבערך 70% מהנסיעות שלו הן בתוך העיר. כמו כן, אם יש לכם תובנות על העדפה בין 4 ל-5 דלתות אז אשמח. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת raviteh, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 917 צפיות
שלום מעוניין לקנות סופר מיני חדשה בתקציב של עד 90K. כרגע אני מתלבט בין הסקודה פאביה שלא מגיע מאובזרת בכלל בגרסה הידנית לעומת ההונדה ג'אז הפחות יפה לדעתי שמגיעה הרבה יותר מאובזרת אך גם יותר יקרה. אשמח לעצה על הרכבים הנ"ל ובכלל על סופר מיני טובה אחרת. תודה
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב 5 דלתות, צריכת דלק חשובה אבל היא פחות חשובה אם זה בא על חשבון אמינות. אני נוסע כ- K15/20 ומעדיף רכב עם מנוע 1.6 מינימום בשביל שיוכל לגרור נגרר כמה פעמים בשנה, עדיפות לגיר ידני. חשוב שהרכב יהיה גבוה ככל הניתן מכיוון שרכב נמוך מונע ממני לקחת איתי קרובי משפחה שמתקשים בכניסה למאזדה 323F שאני מחזיק היום. יש צורך שהמושבים האחוריים יתקפלו שיהיה אפשרי להכניס כלי עבודה ארוכים וכמובן שמשטח ההטענה יהיה נגיש ולא בעל מדרגה שתקשה על הכנסת והוצאת כלים מהרכב. התקציב כמו שצוין בכותרת הוא 30K אך אני מעדיף לקנות בפחות על מנת לא לבצע ביטוח מקיף. יש לציין שאני בטווח שבין גיל 24 ל-30 כך שהביטוח יוצא יחסית יקר בגילאים אלה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתכנן לקנות רכב חדש והתקציב הוא באזור ה85,000. ראיתי מספר רכבים אבל הרכבים שהכי עניינו אותי הם קיה פיקנטו 1250 ידנית "ספורט", וסיאט איביזה style 1000 אוטומטית. ביצעתי נסיעת מבחן בשני הרכבים והאיביזה הרגישה יותר איכותית וחזקה מהקיה, אבל הדבר שהכי חשוב לי מהרכב זה נושא האמינות, ותיבת הDSG באיביזה קצת מפחידה אותי (אולי אני חושש ללא סיבה?) בנוסף שלרכב יש רק שנתיים אחריות. בפיקנטו אני מקבל 7 שנות אחריות על רכב עם מנוע אטמוספרי וגיר ידני ככה שכמות הבעיות שצפויות לי כנראה יהיו אפסיות (תקנו אותי אם אני טועה). ברור לי שהביצועים של האיביזה הרבה יותר טובים, השאלה היא איך האמינות של הרכב בהשוואה לפיקנטו ובסך הכל מה לדעתכם תהיה החבילה המשתלמת ביותר לרכב שהנסיעות ב…
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,304 אורחים (הצג רשימה מלאה)